Akrobatisk flugter sikrede Horsens vital sejr

: Bold.dk | 2024-08-20 | 20:30:25
Hele artikel om Akrobatisk flugter sikrede Horsens vital sejr  findes på Bold.dk
AC Horsens rejste sig ovenpå sidste fredags 0-1-nederlag til Kolding IF, da holdet slog FC Roskilde med 2-1.  AC Horsens kom på rette kurs igen.  De Gule vandt med 2-1 i Roskilde Idrætspark tirsdag aften, men sejren kom ikke uden kvaler undervejs.  Det var et østjysk mandskab, der stillede op med nyindkøbet Sanders Ngabo i startopstillingen for første gang, mens Jakob Ankersen var bænket på ny.  FC Roskilde-cheftræner Mikkel Thygesen gav genvalg til samtlige 11 spillere, der senest tabte 2-3 til FC Fredericia.  Desværre måtte begge hold hurtigt konstatere, at græsplænen i Roskilde var i virkelig dårlig stand, hvilket den midtsjællandske klub også tidligere har modtaget kritik for.  Sanders Ngabo indledte sin første Horsens-start med at sætte en chance op efter blot 30 sekunder, hvor det tidligere Lyngby-talent kom til et godt indlæg.  Generelt var det gæsterne, der dominerede i starten af opgøret, hvor de også var tæt på efter endnu en indlæg i det ottende spilminut.  Det var dog oprykkerne fra Roskilde, der tilspillede sig kampens første store chance, da Roni Arabaci udnyttede, at Horsens-keeper Matej DelaÄ, der havde fødselsdag i dag, kom på mellemhånd.  Dog kom den nye Horsens-stopper Sebastian Hausner kroaten til undsætning med en heroisk redning på stregen.  Generelt sluttede FC Roskilde bedst i en første halvleg, hvor Horsens var aldeles ufarlige.  Efter fem minutter af anden halvleg troede gæsterne dog, at de var kommet i front. Desværre for Martin Retovs tropper blev scoringen underkendt for offside i opspillet.  Blot to minutter senere kom Roskilde så foran. Her trak Arman Taranis ind over midten og smækkede et fantastisk langskud i kassen, hvor bolden strøg ind fladt til DelaÄ´ venstre side.  1-0 til FC Roskilde, der kunne øjne NordicBet Liga-sæsonens første point.  Hjemmeholdets føring holdt dog kun i små otte minutter, for lige inden uret rundede en times spil, kunne Mikkel Kallesøe sparke Horsens´ udligning i kassen på en flugter.  Syv minutter senere kom østjydernes forløsning, da Oliver Kjærgaard scorede et helt fantastisk mål.  Bolden blev svævet til bagerste stolpe på et hjørnespark, og her stod Kjærgaard helt udækket, hvorefter kan kunne banke bolden op i krogen på et sidelæns saksespark. Du kan se den forrygende scoring øverst i artiklen her.  FC Roskilde kæmpede bragt, men oprykkerne havde svært ved at komme til chancer, og Horsens var tættere på at lukke kampen til 1-3, end hjemmeholdet var på at udligne.  I hvert fald indtil det andet minut af kampens fem minutters tillægstid, hvor Roskildes nye færing Hørø°ur Ashkam var millimeter fra at få bolden i mål. Vi fik dog ikke flere mål på den gennemsmadrede bane i Roskilde Idrætspark, og dermed tog AC Horsens en tiltrængt sejr på 2-1. Det bringer De Gule op på en øjeblikkelig tredjeplads, mens FC Roskilde ligger begravet i bunden af Danmarks næstbedste række sammen med HB Køge.

: Bold.dk | 2024-08-20 | 20:30:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Akrobatisk flugter sikrede Horsens vital sejr "

DR skal udvikle sig i takt med danskerne. Derfor har vi indført login

Etniske danskere fravælger boligområder og skoler med ikkevestlige minoriteter. Ikke omvendt

Kyllingens opskrift på dansk cykelsucces: Nye Vingegaard-børn må fødes uden for sæsonen

I Kina lever filmcensuren i bedste velgående, men mellem linjerne findes modstanden

Samsung får ny topchef i Danmark

Open AI rejser investering - værdisættes til over 1100 mia.

Lukker og slukker: Microsoft sender fundraisi   Fremragende frisparksmål sikrede sejr til Rea   LA: Staten bør tilbyde at købe boliger med hø   Brøndby-cheftræner rystet: Var der ingen grun   Nu lever syv ud af ti Nato-lande op til budge   Indskiftet Chelsea-lejesvend stod bag Burnley   Hvad gik galt med fransk films førsteelsker?   Transfervinduet er lukket: Her er et bud på d   Bedøm selv: Blev Milan snydt i overtiden?   Radikal topforhandler: »Jeg ville rigtig gern   Vanvittig slutspurt: Ydmyger rivalen totalt   Regionsrådsformand Heino Knudsen stopper - sk   Hvad gør du, hvis trægulvet knirker?     Kapitalfond sælger sikkerhedsfirma i milliard   Brentford sikrede overlevelse: Aldrig vores m   Tv-par flytter fra hinanden: Det er meget pos   DR-ændring: Ringede chefen op   Frankrig i chok og vrede efter indvandrerdren   Influencer trækker sig fra AaB-samarbejde   Medie: Kouilbaly-erstatning har lægetjek mand   Efter kloak-katastrofe: Flyttet i drivhuset   Vred Mourinho gør det igen: Får gult for at t   Drama i lufthavn: Politi har skudt og dræbt m   Debat | Virksomhederne mister kunder på at ma   Baden vil kickstarte karrieren i Lyngby