Vild afbrænder og sikker sejr i Jørgensens Chelsea-debut

: Bold.dk | 2024-08-22 | 23:20:24
Hele artikel om Vild afbrænder og sikker sejr i Jørgensens Chelsea-debut findes på Bold.dk
Filip Jørgensen kunne notere sig for et clean sheet, Marc Guiu kunne notere sig for en kæmpe afbrænder og Chelsea kunne notere sig for en sikker sejr på 2-0 over Servette i den første af to Europa Conference League-kvalifikationskampe.  Filip Jørgensen fik torsdag aften sin første officielle kamp i Chelsea-trøjen. Det skulle ske hjemme mod Servette, der var på besøg i det første af to opgør i Conference League-kvalifikationen.  Ikke overraskende var det Chelsea-mandskabet, der sad på det meste af boldbesiddelsen i den første halvleg.  Men farlige blev de aldrig rigtigt - faktisk fik Servette en fin mulighed på et flot hovedstød med små ti minutter til pause, men Jørgensen klarede uden problemer.  Med 0-0 i pausen havde Servette kurs mod et formidabelt resultat, men der skulle ikke gå ret lang tid af anden halvleg, før den kurs to et hårdt slag.  For blot et par minutter inde i anden halvleg nedlagde udeholdets målmand, Jeremy Frick, Cristopher Nkunku, som gik i græsset - straffespark til hjemmeholdet.  Nkunku skulle selv tage sig af sparket, og det sendte han stensikkert i mål, og så stod den 1-0 til Chelsea.  Kort efter målet var det uhyre tæt på at blive 2-0 til Chelsea, da nytilkomne Marc Guiu gik i et højt pres på udeholdets målmand, Jeremy Frick. Sidstnævnte tog sig lidt for god tid, så hans spark blev tacklet af Guiu, der tilmed fik bolden med i dybden.  Fri foran mål sparkede Guiu på mål, men træffet på bolden blev ikke synderligt rent, så Frick nåede tilbage og parrerede bolden, inden Guiu også brændte sit andet forsøg på mål.  En stor, stor afbrænder af den tidligere Barcelona-angriber, som nok ikke ønsker at se højdepunkter fra kampen i morgen.  Chelsea havde dog fået hul på bylden, og Enzo Marescas tropper nærmede sig mere og mere et 2-0-mål, mere end udeholdet nærmere sig en udligning.  2-0-målet kom også med et kvarter igen, da Enzo Fernandez sendte Noni Madueke i dybden. Sidstnævnte klaskede bolden i nettaget på flotteste vis, og så var Chelsea i cruise control.  Jørgensen skulle også vise, at han ikke var faldet i søvn trods det tunge Chelsea-overtag.  For med ti minutter igen sendte Servette et kvalificeret spark afsted mod det lange hjørne, men Jørgensen var hurtig på stregen og daskede bolden til hjørnespark. Kort efter var Servette tæt på igen, da et afrettet spark fra distancen tog en perfekt bue over Jørgensen - heldigvis for den danske keeper dykkede bolden ikke tilstrækkeligt, og den ramte derfor oversiden af overliggeren.  Mere blev det ikke til, og Chelsea kan rejse til Schweiz i næste uge med et 2-0-resultat i baggagen.

: Bold.dk | 2024-08-22 | 23:20:24 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Vild afbrænder og sikker sejr i Jørgensens Chelsea-debut "

Nils Malmros fylder 80 år, men har kræfter og lyst til at lave en sidste film

Europæisk storbank: Investorlyst til at købe DSV-aktier for milliarder viser Danmarks førerposition

Politiet finder død kvinde i Nordjylland

Trump tilskynder Israel til angreb på iranske atomanlæg

Sarah Skarum: »Nu er jeg vist færdig med at r   Kendt tysk skuespiller død   Nu retter verdens opmærksomhed sig mod dem: H   Dansk Håndbold: Tre sæt spilletøj til EM er r   Hendes få, stille ord havde kolossal virkning   »Så mange stillinger er dramatisk«: Stor fyri   Maise Njor fløj med sin hund til Sicilien: Je   Tesla-aktien dykker tungt   Sender grev Nikolai et skjult budskab til Dro   Sønderjyske forlænger med nordmakedonsk profi   Girospillet: Her kan du gøre forskellen!   Helena Christensen blev berømt i sexet musikv   Musiker David Ritschard besvimer på scene mid   Januar i år var verdens varmeste januar nogen   Overnatningstjek: Her kan du gå all in på kun   Politiet: Undersøger mistænkeligt forhold   Udenrigsministeriet suspenderer omstridt prak     Glatzel i topform sendte HSV på andenpladsen   Officielt: West Ham henter Rennes-stopper   Eftertragtet Chukwuani: Der kan stadig ske no   Singapore afslutter usædvanlig sag mod korrup   Lodberg: Jeg er ikke i spil til permanent FCM   Mandag sker det: Forvent kæmpe trafikkaos   SIF-profil afviser: Har ikke fokus på mesters   Hermansen om slagsmål: Har ikke oplevet det f   Nu begynder slaget om Det Hvide Hus - og fem   Girospillet: Vælg efter vejret   Vindmøller i eventyrskov møder hård modstand   Gylfi hørte godt om Lyngby: Vil bidrage med e   Antallet af svindelsager gennem netbank stige   CV regner ikke med salg af BIF-stjerner: Ikke   Bilradio spørger eksperten: Tesla er årets b   Novo er billedet på vild udvikling: Erhvervst   Accura-advokat i kamp for at undgå krak i eje   Beundringsværdigt forsøg på at tænke nyt: Dra