Endrick debuterede for Real med mål fra bænken

: Bold.dk | 2024-08-25 | 19:20:22
Hele artikel om Endrick debuterede for Real med mål fra bænken findes på Bold.dk
En god frisparkskombination og debutmål til indskiftede Endrick blev afgørende for Real Madrid, som i anden halvleg af 3-0-sejren over Valladolid formåede at vise den ventede storform på eget græs. Real Madrid skulle søndag aften forsøge at hente noget oprejsning i La Liga ovenpå en skuffende pointdeling med Mallorca i 1-1-kampen sidste søndag. Los Blancos fik hjemme besøg af nedrykningskandidaterne fra Valladolid, som gik til kampen med en defensiv indstilling. Jude Bellingham var fraværende for Real Madrid, som ser ud til at måtte undvære deres engelske stjerne i op mod en måned. Første halvleg var ikke værd at skrive hjem om, og den bød på to hold, der ikke fik afsluttet nævneværdigt. Kylian Mbappé havde halvlegens største chance efter 20 minutter. Fræk frisparkskombination Det ændrede sig imidlertid tidligt i anden halvleg, da Federico Valverde scorede på noget så sjældent som en frisparkskombination. Den uruguayanske midtbanespiller stillede op fra godt 25 meters afstand, hvor Rodrygo stoppede en bold rullet af Arda Güler, som blev hamret fladt i mål fra distancen. Et flot mål, som Rodrygo blev tegnet for en assist på efter minimalt arbejde. Målet affødte dog ikke et stort pres fra Real Madrid men snarere et par chancer til Valladolid. Thibaut Cortouis diskede op med en stor redning på Victor Cavas et par minutter senere, da kreatøren afsluttede, og Valladolids Raul Moro skød også over mål fra nært hold. Mod slutningen var det dog alligevel Real Madrid, der havde mest at skulle have sagt, og Valladolid-keeper Karl Hein var med til at holde sit hold inde i kampen med redninger på Mbappé. To minutter før tid fik Brahim Diaz lukket og slukket med et vigtigt mål for Real Madrid, da han blev sendt i dybden af Eder Militao, hvorfra han straffede et passivt Valladolid-forsvar, der ikke havde mere at skyde med. Endrick debuterede med mål I 86. minut af opgøret kom Endrick ind til sin debut, og ti minutter senere fik den hypede brasilianske teenager åbnet sin målkonto. Fra kanten af feltet satte han sin direkte mand og hamrede hårdt mod nærmeste stolpe, hvilket satte streg under en sikker sejr på 3-0 til Real Madrid.

: Bold.dk | 2024-08-25 | 19:20:22 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Endrick debuterede for Real med mål fra bænken "

Rasende Blackburn-lejr: Han har et stort bidmærke i nakken

Erik Damgaard er slet ikke klar til at gå på pension, men der er én form for gyldent exit, som han er åben for

Futures peger mod nye aktiestigninger: Sådan bliver handlen i dag

Sådan har boligpriserne udviklet sig i dit postnummer i 2024

Ny topchef i Rockwool lover massive investeringer

Israel advarer civile libanesere: - Kom væk!

Triumf i blinde: Den var itu

Uheld på motorvej: Trafikken glider langsomt

Den sidste sensommerdag: Regn på vej

Test: Hovedtelefoner til både gaming og musik   Nicklas Nielsen vinder Le Mans   Officielt: FCK køber Magnus Mattsson   Din iPhone forandres markant   Røvede skjorte i kiosk   Hvad sker der i hovedet, sidste omgang før ma   Inflationen brager op - danske priser stiger   Viborg-boss afviser: Forhandler ikke om profi   Medina skred efter kaos: Derfor gik selskabet   Cisco trækker stikket til Hyperflex - vil fly   Sådan bliver fredagens handel: Kinas Apple-fo   Pernille Harder frygter australsk angriber: »   Liverpool sender målmand til Livingston på en   Aktier i Asien: Markante kursfald i Japan   Efter brand: Nu viser de Børsen indefra   Meta ophæver visse begrænsninger af Trump på   Medier: Luis Diaz undgår operation - først ti   Omgår sanktioner: Sender Danfoss-produkter ti   Mystisk fragtskib får nye ordrer   Går du sukkerkold? Få styr på dit blodsukker   Kom med på dødsgangen   BVB-talent kan blive solgt efter angriber-køb   Ronaldo i aktion - Vigen kan debutere mod Grø   Jackson efter dominans: Vil gøre det bedre en   Tidsløst mesterværk   Ny melding efter it-kaos i lufthavnen