Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Brøndby fik fansene med: Ville sende et signal

( Alt om Sport )
Brøndby fik fansene med: Ville sende et signal är publicerad av Bold.dk
Nicolai Vallys fortæller, at Brøndby-truppen havde talt om, at det var vigtigt at få fansene med fra kampens start mod FC Midtjylland. Kampen mod FC Midtjylland var knap nok begyndt, før Brøndby-spillerne markerede sig ud mod Sydsiden, når der blev vundet dueller. Efter 2-0-sejren fortalte Nicolai Vallys, at det var noget, som der var blevet talt om i Brøndby-truppen inden kampen. - Det var noget, at vi havde snakket om, at vi ville sende et signal og få dem med, for så ved vi, hvor meget de kan hjælpe os inde på banen. - Så det var noget, som vi havde talt om, og det var dejligt, at vi kunne give dem en god start på kampen. Så det var en dejlig aften, lyder det fra Nicolai Vallys. Efterfølgende fortalte Brøndby-stjernen, at missionen lykkedes. - Jeg synes, at vi startede rigtig godt. Vi fik spillet fremad, og vi fik scoret tidligt. - Vi fik nogle gode situationer i starten af kampen, og så kunne vi komme ud for at markere os over for fansene. Det betyder meget, at vi fik det der ekstra på Brøndby Stadion, lyder det fra Vallys. Brøndby ligger på sjettepladsen, og nu er der kun seks point op til FCM på førstepladsen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-07 | 10:40:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Kontant Neestrup efter fravalg: Intet hierarki

( Alt om Sport )
Kontant Neestrup efter fravalg: Intet hierarki är publicerad av Bold.dk
Jacob Neestrup vil ikke høre tale om noget hierarki på angriberpositionen i FC København og sætter ord på, hvorfor Amin Chiakha ikke var en del af truppen på Silkeborg.  18-årige Amin Chiakha en del af FC Københavns førsteholdstruppen, men i denne weekend var han ikke med i bussen til Silkeborg.  I stedet strålede den unge angriber på klubbens U19-hold lørdag, hvor han scorede tre mål og stod bag fire assists, og efter 2-2-kampen på Jysk Park blev cheftræner Jacob Neestrup spurgt ind til, hvorfor han måtte blive hjemme i København.  - Det er med Amin, som det er med alle unge spillere, at de får muligheden, når træneren mener, at de skal have den.  - Det var godt at se, at han spillede en god kamp for U19-holdet. Det er vi glade for, og det var derfor, han skulle spille den.  Angriberen forklarede efter sin kamp til fanmediet Copenhagen Sundays, at han respekterer hierarkiet på angriberpositionen.  Men sådan et eksisterer ikke, fastslår Jacob Neestrup, da han bliver præsenteret for den udtalelse.  - Der er ikke noget hierarki. Det er der ikke noget, der hedder. Vi har lavet en kontraktforlængelse med ham, fordi vi tror på ham, og han tror på os. Beskeden til ham har været klar i forhold til, at der godt kan være få minutter før jul, men tingene er dynamiske. - Men det har ikke noget med hierarki at gøre overhovedet. Hierarkiet er, at de bedste spiller, og så kan man være enig eller uenig i det.  - Men jeg synes, jeg har vist, at unge spillere godt kan spille for FC København - også når andre end træneren måske mener, at de ikke er helt klar.  Her sender Jacob Neestrup blandt andet ros i retning af 18-årige Viktor Froholdt, der søndag startede inde, og generelt har fået en hel del spilletid i denne sæson.  - 02´erne har vi solgt. 03´erne har vi solgt. 04´eren, som skulle have spillet, han (Orri Oskarsson, red.) er også lige blevet solgt. - 05 er vi ikke lykkedes med af mange årsager, og 06 - en af de eneste, der spiller i Superligaen - han (Victor Froholdt, red.) spiller mere og mere og også i dag.  - Ham er der aldrig nogen, der gider at snakke om, men jeg synes, at han er fremragende. FC København har udover Amin Chiakha to andre angribere i truppen i form af Andreas Cornelius og German Onugkha.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-07 | 10:40:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Lyngby-træner roser Gytkjær trods manglende mål

( Alt om Sport )
Lyngby-træner roser Gytkjær trods manglende mål är publicerad av Bold.dk
Frederik Gytkjær har bare nettet en enkelt gang i sæsonen, men angriberen får alligevel ros fra Lyngby-træner Morten Karlsen. Lyngby Boldklub rundede søndag eftermiddag tre kampe i træk uden nederlag, da de kongeblå spillede 1-1 ude mod Randers FC i 3F Superligaen. Halvvejs inde i grundspillet har Lyngby bare formået at score otte mål, hvilket er færrest af alle hold i ligaen. Efter søndagens opgør erkendte Lyngby-træner Morten Karlsen, at der mangler lidt mål i holdet. - Det helt store nøgleord for os lige nu er skarphed og kynisme. Det ved vi godt, og det arbejder vi hårdt på. Mod Randers fik Gytkjær tredje startplads i træk, men han formåede ikke at komme på måltavlen, og dermed er han fortsat noteret for et enkelt mål i sæsonen. Alligevel får den hårdtarbejdende angriber ros fra Karlsen. - Gytkjær scorede ikke, men hvis man ser isoleret på hans præstation, så spiller han en rigtig fin kamp. Han er et stort aktiv for holdet. - Der er så mange ting i det. Man kan altid diskutere, om han bliver sat op i nok situationer, udtaler Karlsen til Bold. 31-årige Frederik Gytkjær har ifølge Transfermarkt lavet 75 mål og 29 oplæg i 231 kampe for Lyngby.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-07 | 10:40:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Input til omlægning af lån
Læs mere »
beskatning af udlejningshus
Læs mere »
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Brøndby fik fansene med: Ville sende et signal
Læs mere »
Kontant Neestrup efter fravalg: Intet hierarki
Læs mere »
Lyngby-træner roser Gytkjær trods manglende mål
Læs mere »
Kæmpe BIF- og FCN-dominans på rundens hold
Læs mere »
Brøndby-træner om Bischoff: En frygtløs ung mand
Læs mere »
Milan-træner forstår intet: Pulisic er straffeskytte
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Spår stigning på 25 pct. til Novo-aktien: Her er aktierne, der rykker mandag
Læs mere »
Tidligere Sealing System-finansdirektør blev fyret i sag om fejlagtige regnskaber
Læs mere »
Produktionen uden for medicinalindustrien lider
Læs mere »
  IT & Teknik
Den første Alien-serie er på vej: De syredryppende rumvæsener er på vej mod Jorden
Læs mere »
Den nye version af Microsoft Office er landet og klar til brugerne: Her er Office 2024
Læs mere »
Google flyder over med misinformation og forkerte resultater: Nu vil søgegiganten verificere sit indhold
Læs mere »
Sådan blev en dags arbejde reduceret til blot en times arbejde: Ny AI svarer på vindmølle-ansøgninger og klæder min
Læs mere »
DXC Danmark har mistet halvanden milliard kroner på fem år: Moderselskabet sender støtte
Læs mere »
Morgen-briefing: Netflix hæver priserne i Danmark / Elon Musk bifalder Donald Trump på scenen / Danske virksomheders a
Læs mere »


Bilpleje Blog
Bombe under fodboldens transfersystem kan det   Én råvare er Toms´ største problem: “At få st   AGF-boost: Gift Links er tilbage   Fik kæberasler: Jeg skulle have slået igen   Derfor accepterer Region Hovedstaden tredjela   Presset stiger på ten Hag: Vi taler altid sam   En time forsinket: Blev givet væk af datteren   Pep efter deler: Vi spillede virkelig godt   Ellemann: Jeg har besluttet at blive økonomim   Stjernepolitikers udtalelse kan blive endnu e   Dansk guldhelt blander sig i prekær sag: - De   Total forvirring: Ringede straks til far   Citys historiske retssag starter: Kan ende i   Arsenal taber på ny mens topkampen åbner sig   Brøndby-træner om Bischoff: En frygtløs ung m   Drømmestart og tordenvejr da B.93 mødte Bunde   Dele Alli kan skimte comeback: Han er et godt   Google flyder over med misinformation og fork   Haas-drama: Ofrede sig for Hülkenberg   Orangeri i to etager, med genbrugte mursten o   Det er naivt at tro, at kapitalismen kan regu   Nu kan du sludre med ChatGPT med ´Advanced Vo   Dukker op på tv efter skandale: - Latterligt   Analyse: Grønland er afgørende brik i EU´s ka   Overbevisende Axelsen moser modstander   Tenerife brænder: Med ét lyder et brag, og pl   Rooney blev udvist i Plymouth-sejr   Vanlerberghe udgik skadet i Brøndby-sejr ved   Se her: Daghim sparker Salzburg mod CL   Overraskende melding: Drømmer om at stoppe   Tidligere landstræner chokerer: - Du kan ikke   Italien i chok: 13-årig angiveligt gruppevold   Hvordan beskyttes børn mod tech-industriens a   Trumps fravær stjæler spotlyset under den før   Tusindvis af Chromebooks ubrugelige efter glo   Officielt: Randers henter Mathias Greve   Fem betjente tiltales for drab på sort mand i   20 mennesker savnet efter bådforlis   Ajax bekræfter: Fodboldboss er på vej tilbage   Ørsted og GN bundskrabere i rødt C25   Britisk journalist og hans guide blev dræbt a   Kunstner har fyldt keramikgalleri med katte.  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer