Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Medie: United-top træffer beslutning om Ten Hag tirsdag

( Alt om Sport )
Medie: United-top træffer beslutning om Ten Hag tirsdag är publicerad av Bold.dk
Ifølge The Guardian mødes Jim Ratcliffe med tre andre Manchester United-bosser tirsdag i London, hvor fremtiden for Erik ten Hag i klubben skal besluttes. Den dårligste sæsonstart i 35 år. Sådan lyder overskriften på Manchester Uniteds første syv Premier League-kampe, hvor det er blevet til sølle otte point og en øjeblikkelig 14. plads. Hollandske Erik ten Hag står nok engang i spotlyset for den megen kritik, der rammer den engelske storklub i øjeblikket. Og derfor er managerens fremtid også til diskussion på ny, efter han ellers i sommer fik en ny chance efter en skuffende sæson, som dog blev afsluttet med en flot FA Cup-triumf. Nu forlyder det dog, at selv om der mandag ifølge avisen The Guardian ikke har været grund til at tro, at Erik ten Hag ville ryge på nuværende tidspunkt, vil der tirsdag være topmøde blandt de øverste United-bosser i London. Her skal medejer Jim Ratcliffe angiveligt mødes med administrerende direktør Omar Berrada, sportsdirektør Dan Ashworth og teknisk direktør Jason Wilcox. Og selv om mødet længe har været i kalenderen, mener The Guardian at vide, at et punkt på dagsordenen vil være Erik ten Hags fremtid som manager for Manchester United. Avisen skriver videre, at hvis det her besluttes, at hollænderen skal fyres, så er afløseren allerede klar i kulissen. For Ruud van Nistelrooy nævnes som en potentiel midlertidig løsning, som kan blive permanent, hvis han er manden, der løfter United ud af den historisk dårlige Premier League-start. Først om små to uger skal United atter i kamp, når danskerklubben Brentford kommer forbi Old Trafford efter de forestående landskampe.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-07 | 23:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

FCN-svensker: Liverpool har kigget på mig

( Alt om Sport )
FCN-svensker: Liverpool har kigget på mig är publicerad av Bold.dk
Daniel Svensson fortæller, at Liverpool flere gange har været til stede ved FC Nordsjællands kampe for at kigge nærmere på ham. Daniel Svensson blev tidligere på sommeren sat i forbindelse med ingen ringere end Liverpool, som angiveligt skulle have fulgt den svenske back gennem flere måneder. Og nu bekræfter den 22-årige FC Nordsjælland-spiller interessen fra den engelske gigant. - Det er selvfølgelig sjovt. Det er et tegn på, at jeg gør noget rigtigt og præsterer godt. Det giver mig bare mere brændstof at køre videre på. Det var lidt surrealistisk at læse om, og det var ikke noget, som jeg havde regnet med. - Jeg ved ikke så meget om det. Jeg ved kun, at de har set nogle kampe og sådan noget. Mere end det ved jeg ikke, fortæller Svensson ifølge Fotbollskanalen. Svenskeren har repræsenteret FC Nordsjælland siden sommeren 2020 og står i skrivende stund noteret for 145 førsteholdskampe. Han erkender dog, at tiden i Farum lakker mod enden. - Jeg er i gang med min femte sæson nu. Tanken er, at jeg relativt snart skal videre. Det er absolut ikke umuligt (et vinterskifte, red,), men det kan også ske, at jeg spiller hele sæsonen og så skal videre. - Klubben har sagt, at de vil beholde visse spillere resten af sæsonen, og det ser ud til, at jeg er en af de spillere. Så jeg bliver sandsynligvis resten af sæsonen, siger han. Daniel Svensson blev i weekenden efterudtaget til det svenske landshold, hvor han kan få sin debut i Nations League-opgørene mod Slovakiet og Estland. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-07 | 23:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Hjulmand nævnte Nicolaisen: Kun mails siden da

( Alt om Sport )
Hjulmand nævnte Nicolaisen: Kun mails siden da är publicerad av Bold.dk
Rasmus Nicolaisen fortæller om minimal korrespondance mellem ham og DBU, siden den tidligere landstræner Kasper Hjulmand nævnte ham som en bobler for halvandet år siden.  For halvandet år siden blev Rasmus Nicolaisen nævnt som en bobler til landsholdet.  Dengang hed landstræneren Kasper Hjulmand, og han forsikrede, at man i landsholdets stab ville se nærmere på den profilerede Toulouse-stopper i den efterfølgende tid.  - Han har aldrig været med os før, men vi kigger på ham, og vi vil kigge nærmere på ham i den næste tid, sagde Hjulmand i marts 2023. Det blev dog aldrig til en udtagelse under Hjulmand, og generelt har korrespondancen mellem DBU og Nicolaisen været minimal, frem til han i sidste uge blev nævnt blandt de 25 spillere, som Lars Knudsen har valgt til de to Nations League-kampe mod Spanien og Schweiz.  Det fortæller han, da Bold spørger ind til dialogen ved mandagens mixed zone i Alicante.  Du har fortalt, at du blev bekendt med udtagelsen til landsholdet på Instagram. Har du slet ikke haft dialog med DBU, siden Hjulmand nævnte dig for halvandet år siden? - Der har været nogle mails, hvor de skulle bruge nogle forskellige ting på en.  - Men derfra og til at blive udtaget er der stadig et stykke vej.  - Nu fandt jeg ud af det på Instagram og har så været i kontakt med dem efterfølgende, siger Nicolaisen, der uddyber, hvad mailsene præcist har omhandlet.  - Det er jo, om man er en del af den store trup og ting i den dur.  Forud for alle landskampsperioder skal DBU orientere klubberne til de spillere, der potentielt kan blive udtaget.  Det gælder også for en god portion spillere, der måske er et stykke fra at nå den foretrukne trup, da der som bekendt kan opstå skader og andet, som gør, at landsholdet skal indkalde erstatninger.  Klubberne kan selv vælge, hvorvidt orienteringen skal gives videre til den pågældende spiller.  Troede på det i septemberSelv om Nicolaisen har måtte værne sig med tålmodighed, har han hele tiden bevaret troen på, at han en dag skulle få chancen på landsholdet.  Især i denne sæson har troen fået et boost.  - I september lagde jeg også mærke til, at der var lidt skader i forsvaret. Der var udtaget tre stoppere, så det kunne også have været der.  - Jeg følte, at jeg var på et godt niveau og havde leveret godt i et længere stykke tid, siger forsvarsspilleren, der er glad for, at han endelig kan få lov til at vise sig frem i landsholdsregi.  - Det er fedt. Det er spændende, og det er en drøm, der går i opfyldelse. Det tror jeg, at enhver spiller kan skrive under på, afslutter Nicolaisen. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-07 | 23:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Input til omlægning af lån
Læs mere »
beskatning af udlejningshus
Læs mere »
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Medie: United-top træffer beslutning om Ten Hag tirsdag
Læs mere »
FCN-svensker: Liverpool har kigget på mig
Læs mere »
Hjulmand nævnte Nicolaisen: Kun mails siden da
Læs mere »
Jon Dahl storroser Malmö-profil: En spiller jeg kan lide
Læs mere »
Hvidovre-chef erkender: Meget dårlig fodboldkamp
Læs mere »
Spydig Spelmann slap for rødt: Se lige hans øjne
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Helle Ib: Slet ikke sikkert, at det lykkes V og M at presse Mette Frederiksen i pensionsstrid
Læs mere »
Lunde: Ja, vi er truet - og vi skal lære af erhvervslivets superstjerner
Læs mere »
Hotel i Christiansfeld byder på fred og ro i luksusklassen
Læs mere »
  IT & Teknik
Her er alt du behøver at vide om ny stor datalov på vej til Danmark
Læs mere »
Netværkstest: Det her er en premium-router på Economy Class fra Netgear
Læs mere »
Britisk atom-anlæg får millionbøde for elendig it-sikkerhed
Læs mere »
Vi skal bare se at komme i gang med AI - og det skal være meningsfuldt for den enkelte
Læs mere »
Apples elregning lød på 3,2 milliarder kroner i 2023 - tjente beløbet ind på 10 timer og 26 minutter
Læs mere »
Efter et intenst forløb blev vinderen af DM i Programmering fundet i weekenden: Sådan forløb dagen
Læs mere »


Bilpleje Blog
Libanon fordømmer israelsk angreb ved Beirut   Lasse Fosgaard stopper karrieren   Tv-kok i voldsom ulykke: - Heldig at være i l   Andy Warhol er pludselig blevet spydspids for   Hjulmand med positivt nyt om Damsgaard: Han h   Investorer blev stillet 30 pct. i årligt afka   Mads Pedersen triumferer i belgisk brostenskl   Oscar Højlund ramt af skade til træning   Fornyet kritik af Lectio-leverandør: Gymnasie  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer