Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Courtois sender hilsen efter alvorlig Ter Stegen-skade

( Alt om Sport )
Courtois sender hilsen efter alvorlig Ter Stegen-skade är publicerad av Bold.dk
Thibaut Courtois har sendt en hilsen til Marc-André Ter Stegen, som blev alvorligt skadet søndag. Søndag var uheldet ude for Marc-André Ter Stegen. Barcelona-målmanden måtte bæres fra banen, og de første meldinger skulle lyde på, at der er tale om en alvorlig skade.  Hele otte måneder kan skadespausen ende med at vare, og sidenhen har han modtaget opmuntrende beskeder fra flere kanter.  Blandt andet fra Real Madrid-målmand Thibaut Courtois. - Jeg er så ked af at høre om din skade, Marc-André Ter Stegen. - Det gør virkelig ondt at se dig forlade banen på den måde. Jeg håber, du kommer dig hurtigt og vi får dig at se i målet igen, skriver belgieren på X.  Courtois har selv prøvet at være alvorligt skadet.  Real Madrid-keeperen missede stort set hele sidste sæson med en alvorlig skade, men den er han nu kommet sig over.  Courtois har fået fuld spilletid i denne sæson. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-23 | 10:50:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Forfærdelig fodbold fra Lyngby: Ingen vil spille sådan

( Alt om Sport )
Forfærdelig fodbold fra Lyngby: Ingen vil spille sådan är publicerad av Bold.dk
Lauge Sandgrav tvivler på, at nogen vokser op og gerne vil spille, som Lyngby gjorde mod AGF, men det gav et point, pointerer han. - Vi gør det til en utroligt grim kamp. Nogle gange oplever man hold parkere bussen og konstant forsøge at slå rytmen ud af kampen, hvor aktørerne efterfølgende forsøger at tale uden om den uskønne tilgang til kampen. Sådan var det ikke, da 20-årige Lauge Sandgrav efter Lyngbys 0-0-kamp mod AGF talte med Bold og resten af den fremmødte presse på Lyngby Stadion. - Vi kigger jo video ligesom alle andre hold, så vi havde også kigget på, hvordan Silkeborg gjorde. På mig virker det, som om det er AGF´s problem, når vi har ti mand på egen banehalvdel. Vi gør det til en utroligt grim kamp. - Det var meget sjovt at være med til, men vi spiller jo forfærdelig fodbold. Der er jo ingen, der vokser op og gerne vil spille, som vi gjorde her, men vi fik et point på det, påpeger Sandgrav. Personligt vil han hellere spille mere boldbesiddende fodbold, men når det er denne tilgang, der er brug for, er han mere end klar til det. - Hvis du havde spurgt mig for et år siden, ville jeg hellere have haft bolden, men når der er tilskuere på, kommer der lidt mere adrenalin, og så kommer man lidt mere op at køre. - Så er det lidt sjovere at gå til den, og jeg er en rimelig stor fyr, så jeg synes godt, jeg kan stå lidt imod i duellerne, siger Sandgrav. Lyngby-spilleren var efter kampen ude med riven efter Nicolai Poulsens opførsel, som du kan læse meget mere om her.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-23 | 10:50:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Nartey uden minutter: Han vil være skuffet

( Alt om Sport )
Nartey uden minutter: Han vil være skuffet  är publicerad av Bold.dk
Jesper Sørensen fortæller, at Noah Nartey ikke kom på banen mod Silkeborg som følge af blandt andet mange kampe den seneste tid.  Otte minutter de seneste to kampe.  Det er facit for Brøndbys unge midtbanespiller Noah Nartey, der før det har startet i samtlige af Brøndbys kampe i Superligaen. Efter 3-3-kampen i Silkeborg, hvor den 18-årige slet ikke kom på banen, blev Brøndbys cheftræner Jesper Sørensen spurgt ind til overvejelserne omkring at bænke teenageren.  - Det er ikke sådan, at man er inde, og så er man ude. Noah Nartey er ligesom Clement Bischoff på vej ind på holdet, og der er ikke andet i det. - Han har spillet meget og kom tilbage fra landsholdtjeneste for kort tid siden, men han vil da være skuffet over ikke at spille i dag (søndag, red.). - Der er kamp igen på onsdag (mod Vendsyssel, red.). Han har gjort det godt. Jeg kan ikke sige andet, ellers havde jeg ikke spillet ham så meget fra start, som jeg har gjort, lød det fra cheftræneren. Stortalentet Noah Nartey har for nyligt underskrevet en kontraktforlængelse med Brøndby, så parterne nu har papirer på hinanden indtil sommeren 2027. Læs mere her: Brøndby-komet har fremtiden på plads: Giver ro i maven.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-23 | 10:50:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
beskatning af udlejningshus
Læs mere »
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
Pro rata, personligt
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Courtois sender hilsen efter alvorlig Ter Stegen-skade
Læs mere »
Forfærdelig fodbold fra Lyngby: Ingen vil spille sådan
Læs mere »
Nartey uden minutter: Han vil være skuffet
Læs mere »
Rösler opmuntrer: Det er ikke Badjis skyld
Læs mere »
Priske forsvarer utilfreds Ivanušec: Min skyld
Læs mere »
Rasende Blackburn-lejr: Han har et stort bidmærke i nakken
Læs mere »

Seneste kommentarer

karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »
Lars H
Jeg ville ønske at jeg var lige så modig
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Erhvervstillid rammer højeste niveau siden foråret 2022
Læs mere »
Skandaleramt feriehusbureau i ny vækstoffensiv - men kunderne flygter
Læs mere »
Ekspert om Mellemøsten: Vi er helt oppe i det røde felt
Læs mere »
  IT & Teknik
Erik Damgaard er slet ikke klar til at gå på pension, men der er én form for gylden exit, som han er åben for
Læs mere »
”Der er ingen AI-bånd, der binder mig” - mød den kunstige intelligens Pinocchio
Læs mere »
Stop nu med at sende kollegerne på prompt-kurser: Sådan kommunikerer du med AI i hverdagen
Læs mere »
Erik Damgaard er slet ikke klar til at gå på pension, men der er én form for gyldent exit, som han er åben for
Læs mere »
Kæmpe chip-opkøb under opsejling: Qualcomm vil sluge kriseramte Intel
Læs mere »
Uheldsramt atomkraftværk genåbner: Skal levere strøm til Microsofts AI- og cloud-tjenester
Læs mere »


Bilpleje Blog
Kalmar-chef regner med interesse for dansk tr   Her er vinderen af kæmpe SKI-aftale til mere   Test: Hovedtelefoner til både gaming og musik   JP mener: Danmark understreger med F16-beslu   Genlæs liveblog: Holger Rune er ude af US Ope   Cameron laver en Løkke: Efter Brexit-nederlag   Interessen for at blive lægdommer er overvæld   »Jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg var værd at   Jérémy Mathieu stopper karrieren   Nationalbanken hyrer ny chef til omstridt ren   Stor lykke: Verdensmester skal giftes   Medie: West Ham byder 260 mio. for Maguire   Han spiller altid først og fremmest Michael D   Pebble revolutionerede smart-uret - nu vil ma   Kender du byen? Igennem hele byen er malet en   Fra Abraham til Jerusalems ødelæggelse   Dansk back skifter til MLS-klub   Silkeborg uden ændringer til bronzefest   Danske Banks chef for cybersikkerhed: “På et   Trumps mørkeprins til dansk instruktør: »Jeg   Sergent dømmes i sag om blufærdighedskrænkels   Siger intet: Enhedslistens fupkandidat   Trafikkaos: - Kør en anden vej!   Forperson i DSF: »Jeg kan ikke se, hvorfor de   Thomas Jørgensen irriteret: Tænk hvis den var   Stort hop i afgifter kan aflive energiprojekt   Læs seneste nyt om Tour de France i Danmark   Saka: Jesus og Zinchenko har givet Arsenal vi   EU-Kommissionen: Vi undgår recession i 2023 -   Youtuber i vildt stunt: Beskyldes for falsk f   Nul sex giver ekstra lyst   Flertal sænker beløbsgrænse for udenlandsk ar   Zelenskyj gentager behov for mere luftforsvar   Ny melding efter it-kaos i lufthavnen   FCM gør arbejdet færdigt med uafgjort i Ungar   Jens kan ikke bevæge sig fra halsen og ned. K   Grand Prix-aktuelle Aura: Her er hendes vilde   Kevin Magnussen: Ti ting, jeg elsker   Etårige Emilie er i livsfare - men kommunen t   Kongefamiliens private vinslot - her lavede p   Lettet Eze om Palace-triumf: Længe undervejs   »Jeg plejer at sige, at det tager 2 dage og 5   To nye tilfælde af mæslinger er konstateret i   Manden bag bilmærket, der har slået Tesla, er   Seksårig pige drak eddikesyre. Hvordan kan ma   »Historien gentager sig. Atter en gang bliver   Flick og Barca hapser tysk U19-landstræner   Tre amerikanske soldater døde i helikoptersty   Kender du byen? To floder løber sammen her i     Forsvundet 14-årig dreng i Sverige mistænkes   Det kommer AI-samarbejde til at betyde for Ap   En Nesyri reddede point til Sevilla i de døen   Se bare lige verden med insekternes syn   Over en skrattende videoforbindelse taler Løk   Dansk formand tordner: - Vi taber alle sammen   Lever lidt endnu  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer