Seneste nyt

Jelert og Galatasaray vandt lokalderby

Jelert og Galatasaray vandt lokalderby är publicerad av Bold.dk
Galatasaray formåede at hente en vigtig sejr i Süper Lig, da rivalerne fra Besiktas blev slået med 2-1. Elias Jelert fik næsten hele anden halvleg. En af Tyrkiets største fodboldkampe blev spillet mandag aften. Her var der lagt op til stor underholdning i Istanbul, da lokalrivalerne fra Galatasaray og Besiktas tørnede sammen i Süper Lig. For 100 år siden spillede de to mandskaber mod hinanden for første gang, hvor Besiktas tog de tre point, men denne gang var det værterne fra Gala, som fik noget af fejre. Galatasaray tog en 2-1-sejr, hvor Davinson Sanchez og Victor Osimhen kom på tavlen. Sanchez åbnede ballet efter kun 13 minutter, da han viste sin styrke i luftrummet og headede et frispark ind i netmaskerne til stor jubel for hjemmeholdets fans. Efter 67 minutter brugte Osimhen samme opskrift, da han også kunne løbe fri i feltet og sende Galatasaray på sejrskurs med et hovedstød. Dybt inde i overtiden reducerede Besiktas via Ernest Muci, som på fremragende vis smaskede bolden op i det ene hjørne fra kanten af feltet, men det var for sent. Dermed kunne Galatasaray fejre den vigtige sejr i lokalderbyet. Det var med Elias Jelert på banen, da den tidligere FC København-profil blev indskiftet i anden halvleg og spillede 40 minutter. Victor Nelsson sad på bænken gennem hele kampen.