Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Guardiola savner støtte: Tusind tak, Premier League

( Alt om Sport )
Guardiola savner støtte: Tusind tak, Premier League är publicerad av Bold.dk
Pep Guardiola vil have udskudt Manchester Citys Premier League-start i næste sæson på grund af klub-VM, men ifølge ham tillader ligaen det ikke. BBC skriver, at City ikke har anmodet om det endnu. Til sommer afvikles klub-VM fra 15. juni til 13. juli, og derfor minder turneringen om en slags slutrunde, der føjer flere kampe til klubbernes kalendere.  Ét af de medvirkende hold er de forsvarende engelske mestre fra Manchester City, og de får på grund af deres deltagelse en travl opstart.  For travl, hvis du spørger manager Pep Guardiola, som gerne vil have udsat den kommende Premier League-start med nogle uger og på den måde vinde noget tid i preseason. - Premier League har ikke tilladt os at udsætte de første to kampe, så vi kan komme os. Tusind tak for det, siger spanieren ifølge BBC. - Jeg tror, -‹-‹klubben bad ligaen om at udskyde kampene med en, to eller tre uger, så vi kan holde ferie efter klub-VM, men det er absolut ikke tilladt.  - At Premier League siger ja til os? Nej, absolut ikke. BBC fortæller imidlertid via kilder i Manchester City og i ligaen, at City ikke har indgivet en officiel anmodning endnu. Premier League har endnu ikke bekræftet startdatoen for den kommende 2025/2026-sæson, men det plejer at være 9. eller 16. august, hvor Community Shield - som City har været involveret i i seks ud af de syv seneste syv sæsoner - spilles ugen inden. Klub-VM, der er blevet udvidet, har været en del af en stor kritik på det sidste, hvor store internationale fodboldstjerner har været ude med kritik af blandt andet FIFA for at skabe et kampprogram med flere kampe og større belastning. Blandt andet har Manchester City-spilleren Rodri været fortaler for en potentiel strejke, hvis der ikke gives plads til mere hvile. Læs om det her.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-05 | 08:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Medie: Nunez-straf ophævet på landsholdet

( Alt om Sport )
Medie: Nunez-straf ophævet på landsholdet är publicerad av Bold.dk
Darwin Nunez er godkendt til at spille Uruguays to forestående landskampe, fordi han har fået ophævet den straf, han modtog som følge af sommerens Copa America-semifinale mod Colombia. Uruguay har alligevel Liverpool-angriberen Darwin Nunez til rådighed i de to kommende landskampe i den sydamerikanske VM-kvalifikation.  Derfor er han i spil til kampene mod Peru og Ecuador, skriver det uruguayanske medie El Observador. Nunez blev ellers suspenderet i fem kampe, efter at det på bedste sydamerikansk vis gik fuldstændig amok, da Uruguay og Colombia tørnede sammen i semifinalen ved sommerens Copa America. Her røg de uruguayanske spillere i klammeri med de colombianske fans efter slutfløjt, hvor blandt andet stopperen José Marø­a Giménez og angriberen Darwin Nunez efterfølgende meldte ud, at de var nødt til at beskytte deres familier på tribunen. Situationen skabte stor international opmærksomhed og resulterede i, at han og Rodrigo Bentancur blev tildelt fem kampe i skyggen.  De har allerede afsonet to, men nu er Nunez altså af Sportens Voldgiftsret blevet godkendt til at spille mod Peru og Ecuador, mens Bentancur må vente.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-05 | 08:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Skrækstatistik forfølger Vejle: Har manglet noget kvalitet

( Alt om Sport )
Skrækstatistik forfølger Vejle: Har manglet noget kvalitet är publicerad av Bold.dk
Oliver Provstgaard fortæller til Bold, at der har manglet noget kvalitet, når man kigger på det antal mål, Vejle-defensiven har indkasseret i denne sæson. Faktisk er man allerede blot otte mål fra at udligne sidste sæsons antal indkasserede scoringer. 11 kampe spillet, 28 mål indkasseret.  Det er status for Vejle Boldklub halvvejs inde i 3F Superligaens grundspil.  Det er mere end to mål indkasseret pr. kamp, og det står i skarp kontrast til sidste sæson, hvor man var blandt ligaens klart bedste defensiver.  Faktisk indkasserede Vejle Boldklub i den seneste sæson blot otte mål mere, end man allerede har gjort i denne, og det er noget, man er klar over i truppen, fortæller anfører Oliver Provstgaard til Bold.  - Der er selvfølgelig nogle kampe, hvor vi har lukket mange ind. Det er jo det, der er udslaget.  - Sidste år tabte vi kun til FC Midtjylland med mere end ét mål, og der var vi kun ti mand. Så det er nok det, der gør udslaget.  - Vi har helt sikkert manglet noget kvalitet i forhold til sidste sæson, men hvis man så også scorer flere mål i sidste ende, så er det jo også positivt.  - Men det er klart, at de indkasserede mål er selvfølgelig for dårligt. Vi indkasserer to i dag (fredag, red.), og det ender med, at vi ikke får point. I sidste sæson var det blot Brøndby IF og FC Nordsjælland, der havde en bedre defensiv end Vejle Boldklub - BIF lukkede 35 mål ind, mens FCN indkasserede 34 kasser. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-05 | 08:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Input til omlægning af lån
Læs mere »
beskatning af udlejningshus
Læs mere »
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Guardiola savner støtte: Tusind tak, Premier League
Læs mere »
Medie: Nunez-straf ophævet på landsholdet
Læs mere »
Skrækstatistik forfølger Vejle: Har manglet noget kvalitet
Læs mere »
Leeds-keeper i tårer efter brøler: Det er hjerteskærende
Læs mere »
Vejle-spillere væddede om disciplinærsag
Læs mere »
Vejle tæt på forløsende scoring: Var fire centimeter offside
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Designer har renoveret sit barndomshjem med panoramaudsigt over Øresund
Læs mere »
Hun havde ikke snittet til CBS - nu lander hun aftale med global storkæde
Læs mere »
Nils Malmros fylder 80 år, men har kræfter og lyst til at lave en sidste film
Læs mere »
  IT & Teknik
Test: Det er meget let at blive både forelsket i og irriteret over Polestar 4
Læs mere »
Her blev Silicon Valley født: Kom med ind i den lille garage i en baghave i San Francisco, hvor det hele tog sin begynd
Læs mere »
Rejsekort ændrer i planerne: Fremover skal du kunne tjekke ind og ud med NFC og betalingskort
Læs mere »
Ambitiøst udspil fra telebranchen: Danmarks digitale infrastruktur trænger til et kæmpe løft og noget politisk kærl
Læs mere »
Efter EU-dom: Nu må Facebook ikke længere bruge dine persondata til målrettet reklame
Læs mere »
Nørgaard: Næsten alle bøger om kunstig intelligens er forældede og tager fejl. Siger jeg
Læs mere »


Bilpleje Blog
Hollywood-stjerne skal spille seriemorder i D   Ørsteds skæbnetime: Milliardforvaltere kræver   Guide til stjernehimlen i august: Nyd supermå   Bestyrelsesformand: Mail om bryster blev dråb   LIVE: Følg braget mellem Atalanta og Liverpoo   Skoene, farven og tasken, der gør din gardero   Selskabet bag dansk modebrand leverer både mi   Medie: Lady Gaga optrådte IKKE live   LIVE: Brænder to kæmpe chancer!   16-årig idømt otte års fængsel for knivdrab   5 hjerter: Den lillebitte Hugh Grant er bare     Lars Hedebo Olsen: Hvor længe kan vi kalde os   »Jeg bliver helt rørt over det stadigvæk«: 85   Vanvidskørsel nær boligområde   Det her DR program er dumt og dårligt. Det er   Superstjerner med vildt projekt: Største præm   Hun har sagt farvel til chefjobbet i Mærsk fo  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer