Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Rösler om dommeren: Jeg har fået seks gule kort af ham

( Alt om Sport )
Rösler om dommeren: Jeg har fået seks gule kort af ham är publicerad av Bold.dk
AGF har spillet fire på stribe i negativ forstand. Efter søndagens kamp mod Viborg indkasserede de nemlig deres fjerde uafgjorte resultat. Dommeren var i fokus i flere sekvenser, og det fik Uwe Rösler til at nævne en helt speciel statistik. Seks gule kort Så mange er det blevet til for Uwe Rösler, når AGF har spillet en kamp, hvor det har været Mikkel Redder, der har passet fløjten. I dag fik han sin syvende, da AGF spillede uafgjort for fjerde gang i træk. Denne gang mod Viborg, en kamp der endte 1-1. Selvom Uwe Rösler ikke er glad for at snakke om dommeren efter kampen, er der ofte hentydninger. - Han har allerede givet mig seks gule kort i min tid i dette land. - Jeg vil kun sige, at jeg har fået seks gule kort, det er faktummet, fortalte AGF´s cheftræner, Uwe Rösler, til Bold og resten af den skrevne presse efter kampen. Den tyske træner har nu stået i spidsen for AGF i nu 75 kampe. Her er det blevet til mange kontroverser mellem dommerstanden og den meget ivrige cheftræner. Især mellem Mikkel Redder og Uwe Rösler. Hvorfor tyskeren fik gult kort i denne omgang, er han dog usikker på. Hvorfor fik du gult kort denne gang?  - Jeg ved det ikke. Jeg snakker ikke om dommerne. - Vi skal alle evaluere vores præstationer. Faktummet er bare, at denne dommer har givet mig seks gule kort. Ingen kommentar Spillerne virkede langtfra tilfredse med dommerens præstation. Især de hvidblusede fra smilets by virkede utilfredse. Specielt omkring en situation ved Viborgs mål. Kristian Arnstad faldt til jorden, men dommer Mikkel Redder dømte ikke frispark. Herefter kunne Magnus Westergaard sikkert sparke den i kassen. AGF-målscoreren Tobias Bech fortalte dog efter kampen, at han ikke bemærkede situationen, da han blev spurgt til dette. - Jeg så ikke situationen, og jeg har ikke set den igen. Hvad synes du generelt set om dommerens præstation? - Jeg gider ikke at snakke om dommeren, fortalte en ærgerlig og frustreret Tobias Bech til Bold og resten af den skrevne presse efter kampen. AGF skal forsøge at vende den nedadgående kurve mod Brøndby den 21. oktober. Først venter en landsholdspause, hvor Uwe Rösler, Tobias Bech og resten af mandskabet skal forsøge at vende den nuværende nedtur.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-06 | 20:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Målfest i Frankfurt: NK startede i vild Bayern-deler

( Alt om Sport )
Målfest i Frankfurt: NK startede i vild Bayern-deler är publicerad av Bold.dk
Bayern München måtte søndag nøjes med et enkelt point, da Frankfurt dybt inde i overtiden udlignede til 3-3. Rasmus Nissen Kristensen spillede fuld tid.  Sent søndag eftermiddag var der et spændende opgør på menuen hos vores naboer mod syd.  Eintracht Frankfurt tog imod Bayern München i et opgør, hvor vinderen ville sætte sig på førstepladsen. Danske Rasmus Nissen Kristensen startede inde for værterne. Den tidligere Roma-spiller kunne dog ikke ændre på, at Bayern scorede kampens første mål. Et hjørnespark landede for fødderne af Thomas Müller, der lagde den perfekt til rette for Kim Min-Jae.  Sydkoreaneren svigtede ikke, og så var Bayern foran.  Føringen holdt i syv minutter.  Nissen Kristensen startede et Frankfurt-angreb, da han lagde en lang bold opad banen, der via et par omveje landede hos Omar Marmoush. Angriberen var kølig i duellen mod Manuel Neuer, og så var der balance i regnskabet.  Frankfurt skulle også komme foran.  Igen spillede Marmoush en vigtig rolle, da han lagde bolden på tværs til den tidligere Vejle-angriber Hugo Etikite, der sendte Frankfurt foran. Bayern formåede dog at udligne før pausen, da Dayot Upamecano sparkede 2-2-målet i kassen.  Av, BayernKort inde i anden halvleg kom Bayern igen foran. Denne gang var det formstærke Michael Olise, der kom på tavlen, da han sendte et tørt hug over i venstre hjørne.  Derfor lignede det længe, at Bayern ville løbe med de tre point, men en storspillende Omar Marmoush ville det anderledes.  Langt inde i overtiden blev egypteren sendt i dybden. Her var han iskold, lagde bolden ind bag Neuer og sikrede Frankfurt et enkelt point.  Det faldt nemlig ikke flere mål, og kampen sluttede 3-3.  Vincent Kompanys mandskab topper til trods for det uafgjorte resultat nu Bundesliga.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-06 | 20:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Rajovic gør det igen: Se 2-0-scoringen her

( Alt om Sport )
Rajovic gør det igen: Se 2-0-scoringen her  är publicerad av Bold.dk
Mileta Rajovic har fordoblet sin måltotal i søndagens opgør mellem Brøndby og FC Midtjylland. Du kan se 2-0-scoringen i videoen. Søndag aften er der fest på Brøndby Stadion, og her har midtpunktet været Mileta Rajovic. Den 25-årige angriber gjorde det onde ved FC Midtjylland efter ni minutters spil, men han var ikke færdig med at vise prøver på målnæsen. Efter 68 minutters spil fordoblede han nemlig sin måltotal, da han steg til vejrs på et flot Bischoff-indlæg og stangede bolden ind i netmaskerne til stor jubel for holdkammerater og hjemmepublikum. Brøndby er dermed foran med 2-0 i skrivende stund. Du kan se målet i videoen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-06 | 20:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Input til omlægning af lån
Læs mere »
beskatning af udlejningshus
Læs mere »
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Rösler om dommeren: Jeg har fået seks gule kort af ham
Læs mere »
Målfest i Frankfurt: NK startede i vild Bayern-deler
Læs mere »
Rajovic gør det igen: Se 2-0-scoringen her
Læs mere »
Rajovic sørgede for BIF-forløsning og første FCM-nederlag
Læs mere »
Karakterer: Er han virkelig 30 millioner kroner værd?
Læs mere »
Jakob Poulsen: Vi var det bedste hold
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Overvismand: Derfor er Draghis rapport meget mere fundamental, end vi tror
Læs mere »
Corydon: Find fodslag, Mette og Lars - Danmark kan kun have én udenrigspolitik
Læs mere »
Internationalt advokathus tilbyder bonus til alle - også studentermedhjælperen
Læs mere »
  IT & Teknik
Ugen i tech: Prisbombe fra Skoda: Rummelig elbil til under 250.000 kroner / Historisk dyr streaming: Netflix hæver pris
Læs mere »
Test: Det er meget let at blive både forelsket i og irriteret over Polestar 4
Læs mere »
Her blev Silicon Valley født: Kom med ind i den lille garage i en baghave i San Francisco, hvor det hele tog sin begynd
Læs mere »
Rejsekort ændrer i planerne: Fremover skal du kunne tjekke ind og ud med NFC og betalingskort
Læs mere »
Ambitiøst udspil fra telebranchen: Danmarks digitale infrastruktur trænger til et kæmpe løft og noget politisk kærl
Læs mere »
Efter EU-dom: Nu må Facebook ikke længere bruge dine persondata til målrettet reklame
Læs mere »


Bilpleje Blog
Peter Hummelgaard efter nye terrorsigtelser:   AaB får travlt transfervindue: Vi er i dialog   Lyngby-bomber afviser problemer med Glen Ridd   Nicolai P. forstår ikke dommer: Fløjten i mun   Medie: RFC, VFF og OB kæmper om EfB-profil   Rooney blev udvist i Plymouth-sejr   Bjørn dræber 55-årig svampeplukker i Slovakie   Jon Dahl efter derby-bet: Afspejler ikke vore   18-årig mand varetægtsfængslet: Nægter sig sk   Trækkes tilbage med omgående virkning: Energi   Efter fest i Farum kommer Superligaen ned på   Saudi-Arabien dropper fløjspiller efter dopin   Real Sociedad videre i pokalen efter to Sørlo   En landsby bad en af verdens bedste arkitekte   Magtdemonstration: Fortsætter guldtogtet   Minister fylder overansøgt pulje til lavbunds  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer