Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Ter Stegen: Burde aldrig være sket

( Alt om Sport )
Ter Stegen: Burde aldrig være sket är publicerad av Bold.dk
Marc-André ter Stegen begræder tirsdagens CL-nederlag og misforståelsen, der resulterede i et rødt kort.  80 minutter i undertal og et nederlag på 2-1. Det var facit for FC Barcelona, da den spanske storklub torsdag fik en hård start på Champions League på udebane mod Monaco. Det røde kort skyldtes en misforståelse mellem keeper Marc-André ter Stegen og Eric Garcia. Derfor endte en bold fra Barca-keeperen hos Monaco, hvilket fik Garcia til at trække i nødbremsen som sidste mand - efterfølgende fik han straks vist det røde kort og måtte gå tidligt i bad. Efter kampen satte ter Stegen ord på misforståelsen.  - Jeg har ondt af Eric Garcia. Det er hårdt for ham, og vi måtte spille 80 minutter i undertal, hvilket aldrig burde være sket. - Nederlaget gør ondt, for selvom vi var ti mand, viste vi stor karakter og var tæt på et point.  - Gennem hele kampen forsvarede vi godt - vi begik nogle fejl, men vi forsøgte hele tiden at angribe og score, men når alt kommer til alt, så fortjente de sejren, lød det fra keeperen til Movistar.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-20 | 10:40:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Forlængelse glæder Neestrup: Fremtiden er lys for ham

( Alt om Sport )
Forlængelse glæder Neestrup: Fremtiden er lys for ham är publicerad av Bold.dk
Amin Chiakhas forlængelse med FC København til 2029 glæder cheftræner Jacob Neestrup, der spår en lys fremtid for den 18-årige angriber. Med en femårig aftale til sommeren 2029 har FC København vist, at de har stor tiltro til Amin Chiakha. Den unge angriber fik debut på førsteholdet i juni, og allerede nu står han noteret for syv kampe. Fredag har FCK så valgt at forlænge aftalen med Chiakha, som havde udløb næste sommer. Og det glæder cheftræner Jacob Neestrup. - Amin er en ung topangriber med en fysisk pakke, som gør ham til en mundfuld for mange forsvarsspillere allerede nu. - Fremtiden er lys for ham, og han skal fortsætte sit arbejde og vente tålmodigt på sine muligheder, så skal der nok vente mange kampe og mål i FCK-trøjen. - Der er bestemt ting, som skal forbedres, men det er elementer, han arbejder på hver eneste dag. Vi glæder os til at se Amin udfolde sit potentiale i FC København, siger FCK-træneren til klubbens hjemmeside.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-20 | 10:40:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Efter Celtic-sejr: Skotland puster Danmark i nakken

( Alt om Sport )
Efter Celtic-sejr: Skotland puster Danmark i nakken  är publicerad av Bold.dk
Danmark fastholder sin 16. plads på koefficientlisten, hvor Skotland dog rykker nærmere. Se listen her.  En ny uge er overstået i de europæiske turneringer, og det betyder, at koefficientlisten er blevet opdateret. De danske hold har ikke været i ilden, hvorfor de 29.325 point står uændret. Til gengæld har den skotske storklub Celtic været i kamp, hvor det blev til en storsejr over FC Midtjyllands bødler Slovan Bratislava.  Kasper Schmeichel og co. vandt knusende 5-1, og det betyder, at de rykker tættere på Danmarks 16. plads. Se den øjeblikkelige stilling her:Man kigger på fem sæsoner, og i år er 2019/2020-sæsonen udgået. PlaceringNationPointPoint i denne sæsonHold tilbage11.Norge31.5003.6252/412.Østrig31.0004.2004/512.Israel30.6251.8751/414.Schweiz29.9753.4003/515.Grækenland29.5002.8753/416.Danmark29.3253.0002/417.Skotland28.9002.6003/518.Polen26.6253.3752/419.Kroatien25.0253.8751/420.Serbien22.6751.9002/521.Ukraine23.0002.2002/522.Slovakiet21.2504.6251/4 Kilde: Kassiesa Hvorfor er top-15 vigtigt? En plads i top-15 vil sikre, at Danmark kan få fem Europa-pladser. Efter de seneste sæsoners resultater står det klart, at Danmark går ind til 2025/26-sæsonen med kun fire hold fra 3F Superligaen, der får chancen i Europa. Det var ellers meget tæt på, at Danmark fik fem hold i Europa og to pladser i Champions League. Olympiakos vandt dog Conference League, og det betød, at Danmark mistede 15.-pladsen. I de seneste par år har Danmark kun haft fire pladser, men førhen har der været fem danske hold, som kunne jagte den europæiske lykke. Få overblikket over det nye Champions League-format her. Hvordan får man point?Koefficientpoint uddeles til et land, når en klub fra det pågældende land præsterer i de europæiske kampe. En sejr i hovedturneringer og frem giver to point, og uafgjort giver et enkelt, men det divideres med antallet af klubber fra landet, som i starten af sæsonen fik en europæisk billet. I kvalifikationsrunderne halveres pointtallet, så en sejr giver et enkelt point, og uafgjort giver et halvt point. Det divideres ligeledes med antallet af hold, der fik europæisk billet (fire i Danmarks tilfælde). Der er bonuspoint at hente, alt efter hvor godt hold præsterer i ligaspil. I Champions League er man garanteret at få mindst seks.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-20 | 10:40:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
Pro rata, personligt
Læs mere »
Hvad siger den socialdemokratiske gruppe på rådhuser i Kbh ?
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Ter Stegen: Burde aldrig være sket
Læs mere »
Forlængelse glæder Neestrup: Fremtiden er lys for ham
Læs mere »
Efter Celtic-sejr: Skotland puster Danmark i nakken
Læs mere »
Neuer træner igen: Beslutter os efter træningen
Læs mere »
Brøndby finder løbeskoene frem
Læs mere »
Småskadet Alisson er tvivlsom til weekenden
Læs mere »

Seneste kommentarer

karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »
Lars H
Jeg ville ønske at jeg var lige så modig
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Dansk tegnestue skal transformere berygtet fængsel
Læs mere »
Bavarian stiger efter løftet kursmål: Her er aktierne, der rykker
Læs mere »
Butikker satser stort på nem mad
Læs mere »
  IT & Teknik
CIO Christina Weber sad på sin båd i Sverige, da en leverandør gav hende 24 timer til at skifte certifikater
Læs mere »
Spændende og stemningsfuld tegneserie fra et København, som ikke længere findes
Læs mere »
Her er Danmarks dygtigste it-konsulenthus - og 620 andre it-firmaer. Få hele analysen af it-Danmark her
Læs mere »
Nem og sikker adgang til generativ AI: Vi kan løse problemet med sikkerhed med ny platform
Læs mere »
CIO Christina Weber sad på sin båd i Sverige, da en leverandør gav hende 24 timer til at skifte certificeringer
Læs mere »
FBI stopper kæmpe cyber-angreb fra Kina: Tog kontrol over stats-hackeres infrastruktur
Læs mere »


Bilpleje Blog
Macron opløser parlamentet og udskriver valg   Debriefing fra Canada: Jokere lurer i kørerka   Silkeborg kommer til lokalbrag uden ændringer   Har du allergi - se symptomerne   Det begyndte i Netto på Nørrebrogade. Og det   Medie: Real Madrid vil forlænge med Brahim Di   LIVE: Stor redning i Farum!   Politiets brug af ansigtsgenkendelse får Data   Hizbollah: Vi har angrebet mål i Israel   Chelsea forlænger og udlejer målmand   Dommerens fløjte var tavs: Blev Hvidovre snyd   Horde af Taylor Swift-fans indregistrerer sig   Metrolinjer i København lukket på grund af rø   OB-back skifter til Cypern   Debat: Statsministerens forslag om en regerin   Banker raser over nyt kapitalkrav   Han skabte det største dynasti i ligaens hist   Det altså svært at holde fast i det gode humø   Grevinde Alexandra kommer med kryptisk meldin   Landbrugsstyrelsen skærer markant i it-afdeli   Kun én mand i Kreml er for alvor i øjenhøjde   Billedserie: Sådan ser Børsen ud dagen derpå   Deutsche Bahn: DSV´s køb af DB Schenker er en   Jødiske studerende har fortalt ministeren, at   Detailkæmper forbyder ansatte at tage snus   Thorup: Brøndbys form er ligegyldig   Oskarsson er ikke bange: Jeg vil være SL-tops   Randers Kommune stopper med at grave jord væk   Nyt banner i Parken sender stikpille mod DBU   Priske irriteret over rundkreds-snak: Hæv niv   Kunst og møbler fra Danske Banks gamle hoveds   Pave Frans vasker og kysser fødder på 12 kvin   For et underbemandet Secret Service er det en   57-årige skuespiller gør det igen: Far til fi   Videnskaben har talt: Få håret tilbage uden k   Netanyahu: Våbenhvile vil være at overgive si   Ingen metro mellem Vanløse og Frederiksberg,   Filmskabere i opråb: Vi vil ligestilles med v   Alvorlig trafikulykke på Øresundsmotorvejen   Torino overhalede Udinese i tabellen med spin   Der findes mange kedelige ting her i verden.   »I Szczecin er der nu meget mere at komme eft     Gala-præsident revser dommervalg: Han massakr   Her er danskernes EM-favoritter   Bus ender i 100 meter bredt jordfaldshul på s   Ukraines største mobilselskab ramt af massivt   Microsoft har betalt 60 milliarder kroner til   Son-hattrick da Tottenham tromlede Burnley   Mette Graversgaard løber sig i VM-semifinale   Rockstjerne raser: Jeg er så fucking træt af   Spottet i FCM-fanzone   Argentina er i gang med det, der kaldes den s   Vilde tal: Dansker ustoppelig i England   Forsøg med ny metode mindskede overvægt hos b   Everton byder Idrissa Gueye velkommen retur   Hoff Thorup roser FCN-stjerner: De lægger ego  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer