Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Portugal venter i U17 EM-finale efter vanvidscomeback

( Alt om Sport )
Portugal venter i U17 EM-finale efter vanvidscomeback är publicerad av Bold.dk
Portugals U17-landshold var nede i sækken og bagud med 0-2 til Serbiens ditto efter en times spil, men tre scoringer i den sidste halve time sikrede de unge portugisere en plads i finalen med 3-2. Vinderen af Danmarks møde med Italien i semifinalen ved U17 EM skal møde Portugal i finalen. Det står klart, efter de portugisiske teenagere var ude i noget af et vanvidscomeback mod Serbiens U17-landshold. Portugal var kommet bagud med 0-2 på mål Mihajlo Cvetkovic og et selvmål af Eduardo Felicissimo. Det truende nederlag lurede for Portugal på AEK Arena i Larnaca, hvor de to hold dystede om finalepladsen. Men bedst som Portugals poder så ud til at være ud af ligningen, bragte et selvmål af Vuk Roganovic liv tilbage i kampen efter en times spil. Alligevel skulle der gå en halv time yderligere, før Rodrigo Mora kunne bringe balance i regnskabet med målet til 2-2 i det 89. minut. Forløsningen var derfor total, da Joao Trovisco i kampens femte minuts overtid blev matchvinder med målet til 3-2. Derfor venter Portugal U17 nu i EM-finalen, hvor Danmark har mulighed for at slå Italien og spille sig med til finalen i en vild bedrift. Den kamp spilles klokken 19:30.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-06-02 | 20:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

FCK lancerer dokumentarserie om talenterne

( Alt om Sport )
FCK lancerer dokumentarserie om talenterne  är publicerad av Bold.dk
FC København vil inden længe publicere en dokumentarserie, hvor talenterne vil være i fokus.  FC København har over årene sendt mange talenter ud i fodbold-Europa til store millionbeløb.  Det tæller blandt andre Victor Kristiansen, Mohamed Daramy og Jonas Wind.  Nu vil hovedstadsklubben i en dokumentarserie vise, hvordan de arbejder med de helt unge talenter, som skal håndtere skolen ved siden af en stressende fodboldkarriere.  Det skriver klubben i et opslag på X.  - Serien har fokus på uddannelsen af spillerne både på og især udenfor banen, står der blandt andet i opslaget.  En kort teaservideo viser en masse unge talenter, der forsøger at håndtere et liv, hvor der er meget fokus på fodbolden i en ung, ung alder.  Det betyder mange afsavn og et enormt fokus.  I kan se traileren i bunden af artiklen. FCK sikrede sig fredag en sejr i playoff-kampen mod Randers, hvorfor de i næste sæson skal kæmpe on Conference League-deltagelse.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-06-02 | 20:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Häcken bekræfter: Chilufya vender retur til FCM

( Alt om Sport )
Häcken bekræfter: Chilufya vender retur til FCM är publicerad av Bold.dk
Edward Chilufya vender tilbage til FC Midtjylland ovenpå sit lejeophold til Häcken, bekræfter svenskernes sportschef Martin Ericsson. Edward Chilufya skal hjem til de danske mestre fra FC Midtjylland ved månedens udgang. Det fastslår først cheftræner Paco Johansen og siden sportschef Martin Ericsson i kølvandet på Häckens 4-1-sejr over AIK søndag aften. Chilufya har været hos Allsvenskan-klubben siden sidste åbningsdag på sommerens transfervindue og har altså spillet slutningen af 2023-sæsonen og første del af 2024-sæsonen i Göteborg. - Midtjylland var helt tydelige omkring, at de ville have Chilufya tilbage, og så var der ikke meget diskussion, forklarede Ericsson på pressemødet efter sejren. Foruden den zambiske offensivspiller sender klubben også Ishaq Abdulrazak tilbage til Anderlecht. - Der er to utrolig dygtige spillere med lidt forskellige udfald hos os. Chilufya sluttede utrolig godt af i dag. Det har været en meget god tid for ham, pointerede Ericsson. 24-årige Chilufya har fortsat kontrakt på heden indtil december 2026.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-06-02 | 20:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Aftale strammer klimakrav til byggeri - og varsler forbud mod nedrivning af huse
Læs mere »
Hvad bruger Huscompagniet til udhæng?
Læs mere »
Ejerlejligheder i KBHN: flere salg, fremvisninger og højere priser i april
Læs mere »
Fordeling ifm. salg (principiel diskussion)
Læs mere »
    Kultur
Ind sprang en finne, der fik gigantsymfonien til at glide
Læs mere »
Filmen er blevet kaldt de kulturradikales ´Huset på Christianshavn´. Absolut ikke nogen dårlig beskrivelse
Læs mere »
Den berømte amerikaner måtte give op på grund af sygdom. Men ind sprang en finne, der fik gigantsymfonien til at glid
Læs mere »
Deres frie leg får det til at lyde som et decideret langtidsholdbart album
Læs mere »
    Underholdning
Gus Van Sant leverer et råt og syret indblik i en krøllet hjerne
Læs mere »
Ny dansk film om trafficking: Hvad skal man gøre for hende pigen derude?
Læs mere »
Mørk film stiller spørgsmålet: Hvor langt vil du gå for et bedre liv?
Læs mere »
Den skravlede fyr med brillerne stjæler billederne i fængselsfilm
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Portugal venter i U17 EM-finale efter vanvidscomeback
Læs mere »
FCK lancerer dokumentarserie om talenterne
Læs mere »
Häcken bekræfter: Chilufya vender retur til FCM
Læs mere »
Atalanta tabte: Komet slemt skadet
Læs mere »
Kæk Vinicius: Gik fra meget dyr til meget billig
Læs mere »
Køge-profil fik forlængelse på vej hjem fra Horsens
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Jonnes2459
Testå
Læs mere »
Jesperqt
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Xx
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


Vi elsker Charlie Hebdo
  Kendte
  Økonomi
Kendt ejendomsudviklers pragtvilla sat på tvangsauktion
Læs mere »
Ombudsmand sætter stopper for salg af “grøn strøm”
Læs mere »
Island har valgt forretningskvinde til præsidentpost
Læs mere »
  IT & Teknik
Historisk prisfald: Tesla Model 3 fås nu til længe ventet kup-pris
Læs mere »
Test: Så godt dækker trådløs vidunder-wifi - bader hjemmets tre etager i lynhurtigt internet
Læs mere »
VMware udvider samarbejdet med Microsoft og bevæger sig væk fra AWS
Læs mere »
Jeg havde simpelthen aldrig forestillet mig, at det nye Rejsekort ville minde om noget, der var udtænkt af IBM i 60´e
Læs mere »
Rigsrevisionen kritiserer fire statslige myndigheder for dårlig it-sikkerhed: Har haft seks år til at løse problemet
Læs mere »
"Jeg var den sjette medarbejder, der blev ansat dengang, i dag er vi over 1000"
Læs mere »


Bilpleje Blog
Medie: To danske klubber jagter Mike Jensen   Ung Brentford-dansker: Det har været hårdt   Köln tæt på nedrykning: Spiller tiki-taka til   Brøndby har overpræsteret   Det er der sket i Ukraine i nat: 900 dræbte c     15-årig fængslet i fire uger for grov vold i   Alle fag bør have en formidler af Carsten Tha   Anklagere vil have Bill Cosby for højesteret   At forstå kulturmøder handler ikke om at plac   Novo femdobler salget af populært vægttabsmid   Grim ulykke får konsekvenser   Medierådet: Børnenes liv er rykket online. De   Endelig: Høj sol og op til 23 grader   Løkke: Israel skal efterleve FN-dom og stoppe   Aktien brager op: Investorer holder øje med é   Sådan får vi endnu flere tilflyttere på lande   Her er Range Rovers (måske) sidste store brøl   Heunicke indkalder ordførere til møde om tabt   PSG slog oprykkerne efter tidligt comeback   Ekspert om domme mod Danmark: De bekræfter, a   LIVE: Polen fører efter dramatisk første halv   Kigger på uopklarede drab   Magnus Landin: Opmærksomheden er jeg ikke god   Hun var datter af hele Danmarks hippiekaptajn   Watford henter 35-årig colombiansk motor   Dyr klage afvist   Nu skal Støjberg for rigsretten   Russiske flag forbydes ved Australian Open ef   Elisabet Svane: Her hjælper flertalsregeringe   10 genveje til tidligt forår i garderoben   Overfald på 13-årig filmet og delt på Faceboo   Uden for citat: DF er nu så martret af egen m   Gammelt tv-antennesignal bliver endeligt sluk   Sverige efterforsker fund af genstand som mul   Voldsomme konsekvenser: Lyssky bagmænd afpres   Elisabet Svane: Der var en grund til, at Mett   Marokkos rejselystne konge er endelig hjemme   BEC køber mit.dk-løsning: Data fra to million   Debat: Børnene er ikke okay. Men hvad med for   »Det hænger jo ikke sammen, at jeg som 54-åri   Omikron er mildere, men ikke mild - smittebøl   “Kære unge, invester i jeres karriere og drop   - Har svært ved at se det for mig   Jon Dahl efter testkampe: Lærer fra hver kamp   Vi følger op på Danmarks komfortable sejr   Der var travlt hos byens nye burgerbar. Måsk   Mel B i stor bommert - afslørede hun lige, at   Ekskærestens farvel-brev læst højt i retten   Trængte Everton præsenterer gigantisk undersk   Zertdemir er tilbage i truppen til FCK-brag   45.000 daglige smittede til jul? Virolog tror   Hobro sælger Frederik Elkær til Norge  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer