Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

FCN lukrerede på offside-finte: Det er et våben

( Alt om Sport )
FCN lukrerede på offside-finte: Det er et våben är publicerad av Bold.dk
Op til FC Nordsjællands 3-0-scoring mod AGF tog Martin Frese sit indkast noget længere fremme, end der hvor bolden røg ud af spil. Det førte til, at Oliver Antman kunne stikke i dybden, inden han afleverede den på tværs til Conrad Harder.  I det 85. minut i kampen mellem AGF og FC Nordsjælland tog Martin Frese et indkast i venstre side af banen tæt på gæsternes bænk. Backen fandt Oliver Antman, og fordi offsidereglen ophæves ved indkast, kunne finnen stikke i dybden, mens AGF-defensiven snorksov. Efter en tværpasning endte bolden for fødderne af Conrad Harder i feltet.  3-0. - Frese kaster enormt langt og enormt hårdt, og det betyder meget, at offsidereglen er ude af spil i sådan en situation.  - Vi kan hente mange ting på det, hvis vi træner det. Og det gør Villadsen (Oliver, red.) og Frese, fortalte Johannes Hoff Thorup om finten efter kampen. Se situationen i videoen i toppen af artiklen. Men var optakten til dén scoring helt efter bogen?  Frese tog sig nemlig af indkastet et godt stykke længere fremme på banen, end hvor bolden reelt var røget ud, men Hoff Thorup afviser, at det skulle være usportsligt. - Det er sjældent, at et indkast bliver taget præcist der, hvor bolden ryger ud. Der er en del hold, der kaster lange indkast i det her mesterskabsspil, og de gør det også lidt længere fremme, end hvor bolden ryger ud. - Det var ikke en del af gameplanen, at vi skulle vinde nogle meter der, men det er våben, at offsiden er ophævet.  Med sejren ligger FCN nu på andenpladsen i Superligaen med tre point op til Brøndby.  AGF har fortsat ikke vundet en kamp i mesterskabsspillet og kan se nu se frem til pokalfinalen i Parken 9. maj mod Silkeborg.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-04 | 12:20:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Medie: Bayern har tre kandidater - Ten Hag er på listen

( Alt om Sport )
Medie: Bayern har tre kandidater - Ten Hag er på listen är publicerad av Bold.dk
Ifølge den tyske avis Bild har Bayern München lige nu tre trænere op til overvejelse. Blandt dem er Manchester Uniteds Erik ten Hag.  Først var det Xabi Alonso, så var det Julian Nagelsmann, og derefter fulgte Ralf Rangnick.  Senere forlød det, at Jose Mourinho, Sebastian Hoeness og Roberto Di Zerbi var i spil til jobbet som Bayern Münchens nye cheftræner, men nu virker de også til at være ude af billedet.  I stedet arbejder den tyske storklub aktuelt med tre andre kandidater i form af Julen Lopetegui, Roger Schmidt og Erik ten Hag.  Det skriver Bild.  Siden 21. februar har det stået klart, at de tyske giganter skal have ny træner, når samarbejdet med Thomas Tuchel stopper til sommer, men arbejdet med at finde en erstatning har ikke været nem.  Seneste meldinger går på, at Julen Lopetegui nærmer sig jobbet som West Hams nye manager, og viser det sig at være rigtigt, peger pilen på Benficas Roger Schmidt eller Manchester Uniteds Erik ten Hag. Mens det tyske mesterskab allerede er tabt, har Bayern München fortsat muligheden for at spille sig i Champions League-finalen.  Den første semifinale på Allianz Arena mod Real Madrid endte 2-2.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-04 | 12:20:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Selvsikker Klaiber: Vi er Superligaens stærkeste hold

( Alt om Sport )
Selvsikker Klaiber: Vi er Superligaens stærkeste hold är publicerad av Bold.dk
Brøndbys Sean Klaiber er sprængfyldt med selvtillid og kalder Brøndby for Superligaens stærkeste mandskab. Superligaens aktuelle tophold hedder Brøndby.  Derfor fejler selvtilliden bestemt heller ikke noget hos vestegnsklubbens hollandske back, Sean Klaiber.  Han mener, at Brøndby hele sæsonen har været det stærkeste hold i Superligaen. Det siger han forud for søndagens ultravigtige opgør mod FC Midtjylland på MCH Arena.  - Vi har en massiv tro på tingene i øjeblikket. Vi er i en god position, selvom den kunne have været bedre, men vi er i en god position, og det skal vi give vores liv for at beholde. Så jeg forventer meget af holdet, ligesom de forventer meget af mig.  - Jeg synes, at vores hold er det stærkeste i Superligaen, og det har jeg ment fra begyndelsen. Vores hold er det stærkeste, og det tror jeg virkelig på.  - Jeg tror på vores hold og mine medspillere, så selvfølgelig er jeg skuffet hver gang, vi ikke vinder. Vi vil bare vinde hver kamp, og det skal vi også ud og gøre på søndag, siger Sean Klaiber til klubbens hjemmeside.  Med en sejr over Thomas Thomasbergs mandskab søndag kan de blågule lægge afstand til de kriseramte midtjyder, der senest tabte hele 3-0 til Silkeborg.  Det vil nemlig være et regulært dødsstød for FC Midtjylland, der i så fald vil være hele syv point efter Brøndby med bare fire spillerunder tilbage.  Derfor forventer Sean Klaiber også, at midtjyderne kommer buldrende fra start.  - De har tabt kampe i mesterskabsspillet, og de har ikke vundet over os endnu, så hvis jeg var deres cheftræner, ville jeg gøre alt for at tænde en ild i dem.  - Det forventer vi, og det er vi forberedte på. Vi skal bare overgå dem på energi, intensitet og tro, for så har vi en god mulighed for at slå dem igen.  Søndagens opgør på MCH Arena fløjtes i gang søndag klokken 18.00. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-04 | 12:20:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Fordeling ifm. salg (principiel diskussion)
Læs mere »
Centralbank melder om rentenedsættelse til juni
Læs mere »
Luft til vand
Læs mere »
Centralbank melder om rentenedsættelse til juni
Læs mere »
    Kultur
Danmarks Eurovision-håb må lukke ned for sociale medier
Læs mere »
6 hjerter: Jeg har lige fået årets største musikoplevelse
Læs mere »
Efter næsten fem år ved roret har hun slet, slet ikke fået styr på medierne
Læs mere »
Film- og tv-redaktør: Der klappes i branchen. Jeg klapper med for nu
Læs mere »
    Underholdning
Gus Van Sant leverer et råt og syret indblik i en krøllet hjerne
Læs mere »
Ny dansk film om trafficking: Hvad skal man gøre for hende pigen derude?
Læs mere »
Mørk film stiller spørgsmålet: Hvor langt vil du gå for et bedre liv?
Læs mere »
Den skravlede fyr med brillerne stjæler billederne i fængselsfilm
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

FCN lukrerede på offside-finte: Det er et våben
Læs mere »
Medie: Bayern har tre kandidater - Ten Hag er på listen
Læs mere »
Selvsikker Klaiber: Vi er Superligaens stærkeste hold
Læs mere »
Roony efter skræk-melding: Kommer stærkere tilbage
Læs mere »
Frustreret FCM-angriber: Har aldrig spillet 90 minutter
Læs mere »
Morgenhår og hvalpefedt: FCK-helt kan let misforstås
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
66
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Victor
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Helle Ib: Venstres barske nedtur kan lukke døre
Læs mere »
“For nylig var der én, der nævnte en flat white. Hvad fanden er det? Jeg tager den kaffe, jeg kender”
Læs mere »
Verden er blevet vilde med schweiziske luksusure - men fremtiden er usikker
Læs mere »
  IT & Teknik
Apple køber egne aktier tilbage for mere end 763 milliarder kroner: Største tilbagekøb nogensinde
Læs mere »
Socialdemokratiet vil give massiv offentlig støtte til europæiske AI-virksomheder
Læs mere »
Åbner for en af Danmarks største it-konsulentaftaler til 2,3 milliarder kroner
Læs mere »
Interne mails afslører: Derfor besluttede Microsoft at investere milliarder i OpenAI i 2019
Læs mere »
Topchef: En tredjedel af alle amerikanernes sundhedsdata flyder på dark web
Læs mere »
Jakob Høholdt fratræder som CEO for Sentia: Indsætter ny topchef fra Aeven
Læs mere »


Bilpleje Blog
Om få år kan du se Romerrigets største amfite   »Jeg forstår ikke, hvordan det er muligt«: Gu   “Særlig en type lederstilling er topchefer då   Trækker artikel tilbage: Kendt komiker mistæn   Maria Barfod bruger sin weekend bag DJ-pulten   Son glæder sig over Conte-comeback: Giver et   Slap lige af med kritikken: Klog rokade, Elle   Tvivl om plantegning med åbent køkken-alrum o   Bayern henter lovende japaner   Bandekrig kan udløse en grundlæggende ændring   Dansk taekwondo-kæmper klar til PL-semifinale   Danske Weblager.dk kører igen efter to ugers   Pep lettet efter sejr: Brighton har utrolig k   Nu afgør EU om Europa fremover skal have én e   Danskernes paradoksale holdning til klimapoli   Beckham om nye United-ejere: Kender de rigtig   Medie: Filippo Inzaghi fyret som Salernitana-   Uefa giver FCK stor bøde og truer med lukket   Farvel til VM - Danmark er ude efter tæt duel   Dams: Første halvleg var en toppræstation   Staten overtager Porsche fra Nicklas Bendtner   Kristoffer Hegnsvad: CPH:DOX er gået fra rebe   EU-Kommissionen vil have fuld klarhed over ga   Finale afgjort på straffespark: Villarreal sn   Løkke om drukkultur: - En flok tøsedrenge   Italien lukker diskoteker og indfører maske-p   Koeman fortryder ikke Suarez-salg   Butikstyveri boomer, og tyvene slipper for le   Rubin Kazan låner russisk angriber i Vejle   Nyt nyttejob: Kig på andre og spis rugbrød   Helt ærligt, Ikea, I og jeres svenske lortekø   Overblik: FCK fik kneben sejr efter målfest i   Rasmus Falk om Daramy: Håber han bliver   Ny bandepakke forhøjer straffe - men det kan   Mattias Tesfaye vil have efterskolerne til at   SønderjyskE bekræfter: Kant tæt på skifte   V-ordfører om FH´s reformudspil: “Det er vigt   FN-chef: Taliban kan kun presses på ønsket o   Clara Tauson er imponeret over verdensetter:   Flere end 1000 har anmeldt skader efter storm   Ryanair indgår aftale med stor bookingportal   Hummelgaard: Ikke flere skal vidne i FE-sag e   Ældre med migræne er vanskeligere at behandle   Apple vil øge iPhone-produktionen med 30 proc   Moyes om United-fyring: Fik det at vide i med   Hvad mente Pia Olsen Dyhr, da hun skrev »hørt   Ventetid til nyt pas er lang: Husk at tjekke     Kyniske Fredericia sejrede snævert i lokalopg   Fremad A-stopper: Skal tryne AC Horsens   På krydstogt i Smålandshavet  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer