Nottingham Forest slog Southampton i hektisk nedrykningskamp

: Bold.dk | 2023-05-08 | 23:40:25
Hele artikel om Nottingham Forest slog Southampton i hektisk nedrykningskamp findes på Bold.dk
Nottingham Forest kravlede mandag aften op på den gode side af stregen, da de slog Southampton med 4-3 i en hektisk og målrig kamp i den engelske Premier League. Der var lagt op til det helt store nedryknings-drama, da Nottingham Forest tog imod Southampton mandag aften på City Ground. Begge hold var tvunget til sejr, da Everton tidligere på aftenen storsejrede over Brighton. Southampton især var tvunget til tre point, da et nederlag basalt set ville sende dem i Championship efter sommerpausen. Det var også Southampton, som kom bedst fra start. The Saints satte sig på spillet, og fik af flere omgange kombineret sig frem til mindre muligheder - uden for alvor at true Keylor Navas i målet. Fodbold handler om at score mål, og det vidste Nottingham Forest. Efter 18 minutters spil skulle de blot bruge to afleveringer for at skille Southampton fra hinanden. Danilo sendte en fornem aflevering i dybden til Brennan Johnson, som lagde den på tværs til Taiwo Awoniyi, som ikke havde det store besvær med at dirigere den ind bag Alex McCarthy i målet. Southampton var i kulkælderen, og Nottingham Forest moste videre. Blot et par minutter efter blev det til 2-0, da Taiwo Awoniyi fik bolden i feltet. Her skubbede den store angriber sin direkte modstander til side, og flugtede hjemmeholdet på 2-0. Stadionet var i ekstase, men det skulle kun vare kort, da Southampton hurtigt fik bidt fra sig. En omstilling gjorde, at Nottingham var fanget ude af balance, og her fik Stuart Armstrong bolden på kanten af feltet.  Han sendte et indlæg på tværs af feltet, som Carlos Alcaraz køligt kunne sparke ind bag Navas i målet. 2-1, og alt at spille for. Kampen bølgede herefter frem og tilbage, men det var i Southamptons straffesparksfelt, at dramaet endnu en gang foregik. Her gik Arsenal-lejesvenden Ainsley Maitland-Niles for hårdt til sin modstander, og så pegede Michael Oliver på pletten. Morgan Gibbs-White var manden, som skulle tage sig af ansvaret. Rekordindkøbet var også køligheden selv, da han selvsikkert sendte Alex McCarthy til den ene side og sparkede bolden i midten af målet. Derfor stod den 3-1 ved pausen, og det betød, at det var første gang i sæsonen, at Nottingham har scoret tre mål i første halvleg. Målfesten fortsatte i anden halvleg Southampton var dog ikke klar til at overgive sig. Blot fem minutter inde i anden halvleg reducerede de til 2-3, da Ward-Prowse smækkede et hjørnespark ind i panden på Lyanco, som stangede reduceringen i hus. Herefter bølgede kampen frem og tilbage, og det stod klart, at begge hold havde brug for alle tre point. Det var dog Nottingham, som trak det længste strå. Brennan Johnson brød igennem på kanten, og sendte et indlæg på tværs. Det faldt perfekt til Gibbs-White, som elegant lagde bolden bag om støttebenet til den fremstormende Danilo, som sendte Nottingham på 4-2. Mod slutningen af opgøret fik Nottingham et frispark på midten af banen. Det blev sendt mod Southamptons bagrum, hvor en helt fri Felipe på flotteste vis kunne tage bolden ned og lægge den over i det lange hjørne. VAR blandede sig, og efter et kort tjek blev målet underkendt. Dramaet var dog ikke overstået, da Southampton fik et straffe kort tid efter.  Sam Surridge sparkede til Romeo Lavia, som fik tildelt et straffe.  James Ward-Prowse tog sig af straffet, som han sparkede i midten af målet.  Drama mod slutningen af kampen, hvor der stadig var tid til en Southampton chance eller to.  De fik dog ikke udnyttet dem ordentligt, og i det 100. minut kunne Michael Oliver fløjte kampen af - til stor glæde for de fremmødte hjemmefans.  Dermed sluttede kampen 4-3, og Nottingham Forest tog store skridt i retning mod overlevelse. Med de tre point kravler Nottingham Forest op på 33 point, og er dermed at finde på en 16.-plads. Southampton derimod er så godt som nedryknings-parate, da de har seks point op til 19.-pladsen med blot tre kampe igen.

: Bold.dk | 2023-05-08 | 23:40:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Nottingham Forest slog Southampton i hektisk nedrykningskamp "

BVB har planen klar: Vi skal have to mand på Mbappé
Pentz om fremtid: Ikke op til mig selv
Brabrand-spiller straffes: Hvor mange penge har du fået, dommer?
Avis: FC Helsingør har ikke udbetalt løn
Efter 18 år: Gladbach-ikon stopper karrieren
Investor i pengeproblemer: Everton søger rådgivning

66
Victor

Politiet har lukket byen ned: Farlig røg fra brændende skib driver ind over Køge og kan lugtes helt i Ringsted

Ibyen tipper: Oplev Pusher Streets nye tilløbsstykke

Uroplagede Haiti får ny præsident tre år efter drab på forgænger

En tydeligt bevæget Andreas Mogensen blev budt velkommen hjem til Danmark med en Elton John-sang

Ukrainsk forfatter: »Når man står på et skib, som er ved at gå under, kan man ikke skrive et digt om det imens«

Evakuering af børn: Busser sendt ind i røgen

Medie: Belgien-profil misser EM

Aktiechef: Denne danske aktie kan fordoble

Drama på værtshus: Genkender du ham?

Samme sted i 18 år: Klub-ikon stopper karrieren

Scorer kassen på mirakel-odds: Verdens skøreste vinder-kupon?

Populær restaurant får sur smiley - igen

Formand ser Svitzer som attraktiv aktie i et bundfrossent børsmarked

Tommy Ahlers snupper formandspost: Vil tage højde for erhvervslivet

Den digitale bank Lunar har tabt 411 millioner

Mette Frederiksen takker danskere der booker   Danmark åbner OL med et drama: »Jeg er så ked   Jack Wilshere om AGF-tid: Var ikke fuldt ud e   »Mit navn er Kateryna Tsytsak. Hvad hedder du   Holger Rune stryger i semifinale   Franske republikanere fravælger Barnier som p   Mand død i brand i skurvogn   Bono advarer Spanien: Vi vil have mere   »Jeg ser frem til at blive anholdt«: J.K. Row   Debat: Trumps købstilbud skaffede ikke Carla   TV 2 varsler ændringer: Nu skal du logge ind   Magtkamp slut i Haiti   Victor Torp har fundet glæden efter turbulent   Monza tæt på top seks efter sikker sejr over   Bekræftet: Tonali får ti måneders karantæne -   Conscensia fra Aalborg stormer frem: Vil ansæ   Færre smadrede flasker efter årets puttefest   Sprogforsker: De to unge piger fattede ikke,   Sprogforskeren: Er det på tide, vi giver den     Med både caviar og softice på menuen: Esmee e   Medlem af Taliban-delegation kobles til norsk   5 hjerter: Han tager klarinetten helt nye ste   Aktier i Europa: Forsigtigt positiv stemning   Anholdt mand løsladt efter Chrisitania-drab   Sikke et dejligt drama   »Det hele skete så hurtigt. Meget hurtigt«: P   Hvis ro er et gyldent råstof i en støjende 20   Her er strategien, der har fået Ryan Air til   Tingager stangede AGF videre til allersidst   NNIT overtager driften af Danmarks største ES   Apples VR-headset bliver igen forsinket: Lanc   Ny dansk nedtur i USA   Oprørske landmænd tror ikke på eksperterne: »   2 verdenskrigsgrave plyndret   Som 20-årig tog ølkender på en rejse, der ænd   Ikonisk pølseskur har fået ny ejer. Og hun lo   Hvordan lægger man lige et lagen på, når man   Forstå sagen på to minutter: Det betyder Jon   Testkapaciteten opjusteres til 370.000 test o   Stolt Forsberg: Forsøger at være et forbilled   Skuffet Dreyer: Vi er nødt til at gøre det be   Derfor læser jeg gang på gang denne helt subl   26-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i   Pivutætte biogasanlæg sender potent drivhusga   Man glemmer fordel ved kælder i nye huse   Maddison eller Cruyff?: Tilbage til mit bedst   Chelsea-back på lån: Ville elske at blive her