Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Rosenborg avancerede efter dramatisk målfest

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-08-03 | 22:40:26
Hele artikel om Rosenborg avancerede efter dramatisk målfest findes på Bold.dk
Rosenborg er klar til tredje runde af Conference League-kvalifikationen, efter holdet slog Crusaders med 3-2 via forlænget spilletid.  Lerkendal Stadion i Trondheim dannede torsdag aften rammen for returkampen mellem Rosenborg og Crusaders i Conference League-kvalifikationen. De to hold spillede 2-2 i det første opgør, og dermed var alt åbent forud for torsdagens returkamp, hvor danske Carlo Holse startede inde for hjemmeholdet. Rosenborg tog føringen efter 34 minutters spil på mål af angriberen Jayden Nelson, men kort før pausefløjt fik midtbanespilleren Philip Lowry udlignet til 1-1 for de nordirske gæster.  Stillingen forblev ved 1-1 i hele anden halvleg, og derfor måtte kampen ud i forlænget spilletid.  Efter 102 minutters spil sendte indskiftede Isak Thorvaldsson hjemmeholdet i front, men blot tre minutter efter slog Crusaders tilbage på mål af Paul Heatley.  Det dramatiske kampforløb tog en ny udvikling i det 108. minut, hvor forsvarsspilleren Leo Cornic scorede til 3-2 for Rosenborg. Denne gang formåede hjemmeholdet at holde stand, og kampen sluttede således 3-2 til den norske klub. Rosenborg snuppede en samlet 5-4-sejr over Crusaders, og dermed er holdet nu klar til tredje runde af Conference League-kvalifikationen.

Læs mere »

: Bold.dk | 2023-08-03 | 22:40:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Rosenborg avancerede efter dramatisk målfest "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Flere nyheder

Formand lod sig rekruttere som topchef - eksperter er usikre: “Det bør være en undtagelse”

Læs mere »

Er den mystiske skaber af bitcoin lige blevet afsløret?

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Efter bid: FA sigter Preston-spiller   Mbappé-advokat går i kødet på PSG   Aktier i Asien: Positiv effekt fra USA   Joachim Andersen-drøn nedlagde United på Old   Super Manager: Her er ekspertens favoritter   Live: Høje-Taastrup-borgmester er nu fungeren   Politisk pres på balletskole efter afsløringe   Vestas og Ørsted stiger markant: Her er aktie   Microsoft har fundet 79 sårbarheder i Windows   Xavi nægter at give op: Sæsonens vigtigste ka   Grimt forløb: PSG er klar til at hive Mbappé   Folketinget går knokle-amok: 105 mødedage på   Norge har sin olieindustri - vi har denne gig   Helle Ib: Slut med dansk kyllingeadfærd i EU   100.000 års historie gennemspilles på 100 min     To antropologer har kortlagt kærestesvindel,   Investering i stagflation?   Vild runde: 9-0, tidligt rødt kort, danskermå   Ronaldo i sorg: Har mistet nyfødt søn   Delaney hev fat i PET-agent: -˜Vi flytter sni
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30