Kæmpe forløsning: Vejle hentede sen sejr over OB

: Bold.dk | 2023-09-01 | 21:10:26
Hele artikel om Kæmpe forløsning: Vejle hentede sen sejr over OB  findes på Bold.dk
Fredag aften lykkedes det endelig Vejle Boldklub at komme på pointtavlen i 3F Superligaen, da man formåede at vinde 2-1 over OB på Fyn.  Midt i alt fredagens transferdrama rullede bolden i 3F Superligaen, hvor OB tog imod Vejle Boldklub hjemme på Nature Energy Park i Odense. Her skulle hjemmeholdet forsøge at ride videre på bølgen efter den flotte 5-1-sejr over Hvidovre, mens gæsterne fortsat var på jagt efter sæsonens første point. Det gæstende mandskab formåede at lægge fint fra land, og allerede efter et minut blev German Onugkha nedlagt i feltet og appellerede kraftigt for et straffespark. Dommer Morten Krogh vinkede dog afvisende, og spillet fortsatte derefter. Herefter satte OB sig tungt på boldbesiddelsen, og hjemmeholdet begyndte stille og roligt at æde sig ind på de pointløse vejlensere. Efter 13 minutter kom målet da også, da Bashkim Kadrii modtog kuglen på kanten og sendte et fladt indlæg ind i gryden, hvor Don Deedson Louicius let kunne sende den i kassen til en OB-føring. Det slog dog ikke det gæstende mandskab ud af kurs, og efter 17 minutters spil var man tæt på at udligne, da Aser Busuladzic dukkede op midt i feltet og sendte et hovedstød afsted. Martin Hansen var dog vågen i OB-buret og afværgede den farlige situation. Det fik imidlertid gang i Vejle-mandskabet, der allerede et par minutter efter lykkedes med at sende kuglen i kassen, da unge Tobias modtog bolden i feltet og sendte den flot ind via overliggeren. Der stod dermed 1-1 på resultattavlen, da de to mandskaber gik til pause. Fra anden halvlegs start satte hjemmeholdet sig endnu engang på boldbesiddelsen, og man formåede at spille sig frem til flere fine forsøg i den indledende fase. Efter 55 minutter var Kadrii da også tæt på at sende OB i front på ny, da han fik fat i bolden efter et hjørnespark og afsluttede lige forbi den ene stolpe. Det fynske hjemmehold forsatte derefter med at se farligst ud, og små ti minutter efter var man endnu engang tæt på, da Don Deedson blev spillet fri i feltet og overplacerede sin afslutning. Efterfølgende havde begge mandskaber svært ved at spille sig frem til chancer, men ti minutter før tid blev der sendt et chok igennem hjemmepublikummet. Her formåede Musa Juwara at tilkæmpe sig bolden i feltet, hvorefter han sendte den ind til Jasin-Amin Assehnoun, som bankede den højt ind i målet til en Vejle-føring. Den føring formåede det gæstende mandskab at forsvare hele vejen hjem, og efter hele 11 minutters tillægstid endte det 2-1 til Vejle, der altså kunne høste sæsonens første sejr.

: Bold.dk | 2023-09-01 | 21:10:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Kæmpe forløsning: Vejle hentede sen sejr over OB "

Regeringen vil stifte fem nye industriparker

Svingdøren hos OpenAI fortsætter: Endnu et sikkerhedsteam opløses og lederen forlader selskabet

Højlund startede ude: Han må ikke blive skadet

Frygtelig tragedie: Stjerne har mistet ufødt barn - igen

Weekendvejret: Temperatur kan ramme 17 grader

Betis forsøgte at psyke Delaney: Skulle heldigvis ikke sparke

Mens du sov: Dansker blev den store helt

Internetfirmaer klager over konkurrenters priser

Morgen-briefing: Tech-milliardær donerer 345 millioner kroner til Kamala Harris´ præsidentkampagne / Nokia indgår p

Putin besøger Kina på første udlandsrejse eft   Medie: Barcelona henter mexicansk højreback   Garvede investorer: Sådan tjener du penge på   Bedre retssikkerhed i Grønland koster 34 mill   Jason Watt ny ekspert hos Viaplay   Kyiv rammes af 15. russiske luftangreb på en   Chiellini forlader Juventus efter pokalfinale   Kinesiske hackere har angiveligt spioneret mo   Godt nyt fra DMI: Solrig weekend på vej   Efter haj-mysterium: Her er straffen   Wozniacki afværger matchbolde og vinder Wimbl   Niveau til mere end Brentford: Jeg ville købe   Dansker vandrer gennem Tyskland klædt ud som   DF og Enhedslisten lover at undlade at kræve   Engelsk profil imponeret af Sverige: Væld af   Ung AaB-spiller fik hård besked: Jeg spillede   Kryptisk melding: Usikker på fremtiden   Alvorligt udslip: Gylle over det hele   Andy Warhol er pludselig blevet spydspids for   Efter overraskende rentedyk i Kina: Sådan bli   Politiet til stede: Undersøger dødsfald   Kommentar: Putin er fanget i sit gyldne bur   Vejle tryner bundhold   Danskernes paradoksale holdning til klimapoli   Langt om længe gør S hende til spidskandidat:   Klamt fund på badeværelset   Demants gæld aftager - sender over 2 mia. kr.   Overblik: Danske CloudNordic har mistet alt e   Boligstøtte til forældrekøb fastholdes   Tilsyn anmelder Det Kongelige Teater til poli