City tilbage på sejrskurs trods sen Brighton-spænding

: Bold.dk | 2023-10-21 | 18:10:29
Hele artikel om City tilbage på sejrskurs trods sen Brighton-spænding findes på Bold.dk
Manchester City kom hurtigt i front med 2-0, men deres henslængte tempo efter pausen bragte en smule spænding, da Ansu Fati udlignede 20 minutter før tid. Det forblev dog ved 2-1 til City, som fik udvist Manuel Akanji i tillægstiden. Da Manchester City i sidste Premier League-runde tabte til Arsenal, var det første gang siden december 2018, at de forsvarende mestre havde tabt to Premier League-kampe i streg. Det var derfor et sultent City-mandskab, som på eget græs skulle forsøge at finde tilbage til sejrsformen igen mod et Brighton hold, som fik ét point med mod Liverpool før landskampspausen. Der var heller ingen tvivl om, at Manchester City havde noget at bevise, og det fik de gjort fra allerførste fløjt. Syv minutter gammel var kampen, da Julian Alvarez åbnede ballet på Etihad Stadium, da han fik træf på Jeremy Dokus cutback-aflevering i feltet, som fløj i mål over en prisgivet Jason Steele. Dermed var stillingen 1-0 mod et overrumplet Brighton-mandskab. Den pointe blev kun gentaget 12 minutter senere, da Erling Haaland fik afsluttet sin ´målkrise´, som havde varet siden 23. september for den norske stjerne. Haaland udnyttede et stort kiks fra Carlos Baleba, der tabte et skridt efter en parade, og da Haaland fik bolden på sidste tredjedel, krævede det blot et enkelt træk og et hårdt spark udefra at gøre de til 2-0. Dermed var kampen et sikkert sted for Guardiola og co., som da heller ikke fik scoret mere før pausen. Fati-reducering bragte spænding Der stod cruise control City på anden halvleg for værterne, som ikke havde det store behov for at stå på speederen og køre Brighton over. Omtrent 20 minutter før tid begyndte det så småt at give bagslag for værterne, da Brighton begyndte at røre på sig. Først var det Kaoru Mitoma, som burde have fuldendt en friløber med et mål på Stefan Ortega, som gjorde god figur i situationen, og lidt efter rørte The Seagulls igen på sig. Denne gang var der mere held i sprøjten, da en bold i feltet lidt tilfældigt havnede for fødderne af Ansu Fati, som efter syv minutter på banen kunne score sit andet Premier League-mål for Brighton. Dermed stod der 1-2 med et godt kvarters tid igen af kampen, og en potentiel overraskelse der lurede. Kampens afslutning blev overskygget af Solly March, som måtte udgå af kampen med en tilsyneladende grim skade, der krævede en båre for at få englænderen af banen. Dramaet fortsatte, da Manuel Akanji blev udvist langt inde i den udvidede forlængede spilletid, da han indkasserede sin advarsel nummer to for at rive Ansu Fati omkuld. Dermed skulle City holde stand med ti mand mod 11 de sidste minutter, og det lykkedes trods presset fra gæsterne. Dermed sejrede City sig ind på en foreløbig førsteplads i Premier League.

: Bold.dk | 2023-10-21 | 18:10:29 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " City tilbage på sejrskurs trods sen Brighton-spænding "

Officer i vild flugt: Kørte over vagt og stak af i Tesla

Første gang nogensinde: USA sanktionerer kinesiske firmaer for russer-samarbejder

Disse elbiler bruger mindst strøm

Et år efter stormfloden

Snyd ikke dig selv i skat: Det skal du holde   Kunstskøjteløber giver dessert skyld for posi   Presset Zelenskyj rusker gevaldigt op i reger   Lån din kærestes ur og bliv den smarteste på   Putros styrer slaget på Heden - cypriotisk do   Talsperson bekræfter: Navalnyj blev myrdet   Hun sneg sig ind på 60 danske teenageværelser   2 verdenskrigsgrave plyndret   Caroline Wozniacki dropper landsholdet   Tourspillet: Ekspertens sidste tips   Elon Musk graver stridsøksen op: Genoptager s   Vaccinationer giver flokbeskyttelse mod hpv-v   Det var fornemt, det var smukt, det var belær   Mazzitelli straffede sin gamle klub i vildt F   Canadiske skovbrande sender stor røgfane mod   Honda kører stadig: Får én-kamps-kontrakt i B   Sådan scorer de 540.000 ekstra i pension   Mand og kvinde er i kritisk tilstand efter al   Ishockeyformand forventer større OL-oplevelse   Tidligere håndboldtræner Carsten Albrektsen e   Dommeransvarlig er suspenderet for mistanke o   Børsnoteret it-selskab klipper navlestrengen   Pinligt afbud: Tysk udenrigsminister dropper   Politisk pres på balletskole efter afsløringe     Han kom, han så og han splittede stedet ad: H   Brian Vandborg: Hvem har en off-dag, og hvem   Boksetræner død i OL-byen   Renterne på tilbagetogt   Mere end 90 procent af de små danske virksomh