Napoli fik tiltrængt sejr over Juventus efter sent drama

: Bold.dk | 2024-03-03 | 23:50:24
Hele artikel om Napoli fik tiltrængt sejr over Juventus efter sent drama findes på Bold.dk
Napoli besejrede Juventus med 2-1 i en dramatisk affære i Serie A, hvor Jesper Lindstrøm kom på banen til sidst.  Inter er stukket afsted i Serie A, og derfor var en sejr påkrævet af Juventus, hvis man skal forsøge at holde fast i drømmen om et mesterskab. Det skulle ske mod de forsvarende mestre i Napoli, der mildest talt ikke har haft den sæson, de havde drømt om.  Napoli havde ikke Jesper Lindstrøm med fra start, som dog kom på banen mod slutningen af opgøret. Det var også Napoli, der fik den bedste start på opgøret, hvor hjemmeholdet kom bedst frem til chancer - blandt andet gennem et frispark, hvor returen voldte Wojciech Szczesny store problemer.  Den polske keeper var dog lige akkurat hurtig nok til at sørge for, at Andre-Frank Anguissa ikke kunne prikke bolden i mål.  Og bedst som det lignede, at de to hold skulle gå til pausen med 0-0 på tavlen, så var der en vis georgier, der sparkede liv i opgøret.  Et indlæg i midten af Juventus-feltet blev forlænget mod det bagerste område af Bremer, og så klappede Khvicha Kvaratskhelia til bolden første gang.  Med en flot flugter sendte Kvaratskhelia bolden i det korte hjørne, og den lille berøring fra forsvarsspilleren var nok til at sørge for, at Szczesny ikke kunne holde bolden ude af nettet.  Kort efter scoringen var Juventus meget tæt på at udligne, da en stor opspilsfejl i Napoli-defensiven sørgede for, at Dusan Vlahovic fik en stor mulighed.  Den serbiske angriber sparkede dog forbi mål, og stillingen forblev 1-0 ved pausen.  Sent straffespark, drama og VAR  Juventus brugte lang tid i anden halvleg på at finde et modsvar, men Napoli forsvarede godt.  Ad flere omgange holdt Napoli-defensiven stand, men det var indtil det 81. minut, hvor Juventus-forløsningen kom.  Her dukkede Federico Chiesa op i det bagerste område af feltet, og han sparkede knastørt bolden i det lange hjørne til 1-1.  Juventus var tilbage - men kun for en kort stund.  For med to minutter igen begik den indskiftede Joseph Boende straffespark efter et VAR-tjek, og så havde Victor Osimhen muligheden for at sparke føringsmålet i hus.  Osimhen brændte dog muligheden, da Szczesny pillede forsøget, men returen havnede hos Giacomo Raspadori, der hakkede bolden i nettet via opstanderen.  Herefter blev Jesper Lindstrøm skiftet på banen for at se kampen ud, og han kunne følge med, da Juventus kom uhyre tæt på en udligning.  Først dumpede bolden ned for fødderne af Manuel Locatelli, som tyrede til bolden, der blev afrettet og havnede for fødderne af Kenan Yildiz, der sendte bolden tilbage i feltet til en helt fri Daniele Rugani, der sparkede flere meter over mål.  Det blev konklusionen på kampen, som dermed ender med en Napoli-sejr til Lindstrøm og co.