Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Brøndby-træner om Bischoff: En frygtløs ung mand

( Alt om Sport )
Brøndby-træner om Bischoff: En frygtløs ung mand är publicerad av Bold.dk
Clement Bischoff imponerer alle for tiden, ikke mindst Jesper Sørensen, der er glad for den udvikling, han har gennemgået i løbet af sæsonen. Hvis der er nogen som helst tvivl om kvaliteterne hos Clement Bischoff, er de efterhånden ryddet helt af vejen. Den 18-årige komet imponeret alt og alle for tiden med sine præstationer på Brøndby-mandskabet. Det var også tilfældet søndag, da Brøndby vandt 2-0 over FC Midtjylland i rundens topkamp. Clement Bischoff spillede en markant hovedrolle ved at være i oplæggerens rolle til begge Mileta Rajovics scoringer. Bischoffs udvikling, som har taget eksplosiv fart i denne sæson, imponerer i sandhed også Jesper Sørensen. - Han er en frygtløs ung mand med et meget stort talent, siger Jesper Sørensen og uddyber: - Han har en fantastisk mentalitet og er virkelig ikke bange for noget som helst. Og så skal man altid huske, at han kun er 18 år. - Jeg må sige, jeg er fuld af benovelse over, at han i så ung en alder kan gå ind og være kampafgørende for os, pointerer Brøndby-træneren.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-07 | 09:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Milan-træner forstår intet: Pulisic er straffeskytte

( Alt om Sport )
Milan-træner forstår intet: Pulisic er straffeskytte är publicerad av Bold.dk
Paulo Fonseca revser sine spillere, efter det søndag lykkedes at brænde to straffespark. Christian Pulisic er førstevalget, men han sparkede slet ikke - til stor undren for træneren. Tre forsøg blev søndag aften brændt fra pletten, da Fiorentina havde besøg af Milan i Serie A. Gæsterne fra Milano brændte to gange, og det var med Theo Hernandez og Tammy Abraham som skytter. Sådan burde det dog ikke have været, udtalte Milan-træner Paulo Fonseca efter kampen. Ifølge ham var hverken Hernandez eller Abraham førstevalget til at sparke. - Vores straffesparksskytte er Pulisic. Jeg ved ikke, hvorfor spillerne lavede om på det. - Jeg talte med ham og sagde, at det ikke må ske igen, udtalte Fonseca ifølge Sky Sport Italia. Fiorentina vandt opgøret 2-1. Moise Kean brændte for Fiorentina.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-07 | 09:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Afklaret Kent Nielsen: Værre i sidste uge

( Alt om Sport )
Afklaret Kent Nielsen: Værre i sidste uge är publicerad av Bold.dk
Silkeborg smed igen-igen point efter at have været foran, men efter 2-2-kampen mod FC København var cheftræner Kent Nielsen alligevel ganske tilfreds med det, han så fra sine spillere. Silkeborg har efterhånden stået der en hel del gange i denne sæson. Med et enkelt point efter at have været foran.  Det var også tilfældet søndag aften, hvor en pauseføring på 2-0 mod FC København i sidste ende ikke var nok.  Men 2-2-resultatet på Jysk Park er Kent Nielsen alligevel ganske godt tilfreds med.  - Det var endnu værre i sidste uge (mod Lyngby, red.), siger han med en lille grin, inden han fortsætter: - Ej, vi spiller en rigtig, rigtig god første halvleg, men vi må også rose FCK for, at de fik kampen over på deres præmisser, hvor det blev fysik, intensitet og indlægsspil. Så jeg står et eller andet sted og er afklaret med, at det er et fair resultat, hvor vi så gode ud i hver vores halvleg.  Det er ellers ikke verdens bedste tendens, hans mandskab har gang i. Klubben fra Søhøjlandet har således været foran mod AGF, Brøndby, Lyngby og FC København, men er alligevel gået fra banen med blot et enkelt point hver gang,  Men det kan Kent Nielsen godt se som noget positivt, forklarer han.  - Vi kan sige, at vi har spillet uafgjort mod de store hold - og så lige Lyngby. Ja, undskyld Lyngby, ingen disrespekt til dem, men det er mod AGF, Brøndby og FCK, at vi gør det.  - Det er alle de store, som vi evner at spille op med. Vi spiller en åben kamp mod FCK, og vi tør tage en masse chancer, og det slipper vi godt fra. - Efter seks kampe var der også dem, der sagde -˜uha´ i forhold til, at vi skulle møde diverse hold. Men vi har kun tabt én af de kampe (FC Midtjylland, red.), og det er et eller andet sted ikke helt skævt.  Blandt andet derfor vil cheftræneren derfor godkende sæsonen indtil nu efter første halvdel af grundspillet er overstået.  Nu venter en landsholdspause, inden Silkeborg møder FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-07 | 09:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Input til omlægning af lån
Læs mere »
beskatning af udlejningshus
Læs mere »
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Brøndby-træner om Bischoff: En frygtløs ung mand
Læs mere »
Milan-træner forstår intet: Pulisic er straffeskytte
Læs mere »
Afklaret Kent Nielsen: Værre i sidste uge
Læs mere »
Gaaei hyldes: Målet var 80 procent hans
Læs mere »
Thomasberg forsvarer dyrt indkøb: Han var ikke dårlig
Læs mere »
SIF-fans sendte budskab til Brink: Det er fair nok
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Slut med bøvl: Nyt system skal gøre bankskifte nemmere
Læs mere »
Sådan bliver handelsdagen
Læs mere »
Giganter spår rystelser i ejendomsbranchen fra Schenker-handel
Læs mere »
  IT & Teknik
Google flyder over med misinformation og forkerte resultater: Nu vil søgegiganten verificere sit indhold
Læs mere »
Sådan blev en dags arbejde reduceret til blot en times arbejde: Ny AI svarer på vindmølle-ansøgninger og klæder min
Læs mere »
DXC Danmark har mistet halvanden milliard kroner på fem år: Moderselskabet sender støtte
Læs mere »
Morgen-briefing: Netflix hæver priserne i Danmark / Elon Musk bifalder Donald Trump på scenen / Danske virksomheders a
Læs mere »
Ugen i tech: Prisbombe fra Skoda: Rummelig elbil til under 250.000 kroner / Historisk dyr streaming: Netflix hæver pris
Læs mere »
Test: Det er meget let at blive både forelsket i og irriteret over Polestar 4
Læs mere »


Bilpleje Blog
Danmark slipper for Barcelona-spanier   Kakooza indrømmer: - Jeg tror, han har snydt   Volvo tilbagekalder 72.000 biler af populær m   Udsolgt topbrag   »Jeg tænker, wauw, han er flot! Men han ligne   Officielt: Kompany er ny Bayern-træner   Bagmand har tilstået og fået 17 års fængsel i   Her er den udskældte DSB-rute, vi helt har gl   FC Midtjylland går amok i jubelrus - se det h   Om aftenen går han på scenen på Østre Gasværk   Vestens værste mareridt udspiller sig i Sydaf   Europæisk storbank: Investorlyst til at købe   Nyt i sagen: Omdiskuteret bokser har ikke app   Berømt tv-læge er forsvundet på græsk ø   Mangel på AI-hænder skaber lønboom: Netflix s   Astrup og Skaarup undgår regnearbejde og er i   Lyngby forlænger med keeper   Eftertragtet Pyndt udelukker intet   Er du klar til i aften? Her er syv steder i K   Hoff Thorup bekræfter Marcondes-interesse   Overvismand: Derfor er Draghis rapport meget   Hyrede kendt radiovært: Forsvaret brugte over   Officielt: Rasmus Højlund skifter til Manches   Bavarian strøg til tops efter kæmpeordre: Her   Ugen i billeder: Angrebene på Ukraines hoved   Hundredvis af valgplakater revet ned i Københ   Forsikringsdirektøren har vænnet sig til at v   Sri Lanka er på vej mod bæredygtig turisme: H   Kommune advarer: Frygter stigende svindel   Prinsesse Benedikte får ny hofdame: Ansætter   Det så du ikke på tv: Brød helt sammen bag sc   Se billederne: Danske Tobias danser med Timbe   Kan aktier ramme nye rekorder? Her er tre mil   Torsdag svarede efterretningstjenesten igen i   Peter Schmeichel i svime over Niklas Landin   To Liverpool-forsvarere meldes tæt på ny kont   Frustreret Kesi: - Det er for sindssygt   Tænk, at det var dér, vi skulle ende: At Isra   Kampklar værktøjskasse: Her er elite-betjente   Heineken tager nedskrivning på 6,5 mia. kr.   »Folk må reddes væk fra taget af deres hus«:   Sørg nu for at kigge Meta ordentligt efter i   AaB vil hente Højholt-afløser inden deadline   Vildt regnvejr: Atalanta-kamp udskudt   Hjernerystelser kan øge risikoen for at blive   FCM lukker i om Simsir-sag: Vi har håndteret   Større aktieoptur efter rentedyk? Her er argu   Officielt: Brøndby sender Yeboah til Vejle   2 hjerter: Tidens mest populære podcast er st   Hjemløs EU-modstander: »Pilen peger i retning   Pakistan slukker for mobilsignalet på dag for   Nu skal dansk aktie slettes efter 40 år på bø   Esbjergs søsterklub har ikke fået licens   Thomasberg prøver fræk løsning mod Molde   Drab: Det sker der på hotellet nu   Indien kan skrive rumhistorie i dag   Unge mænd griber chancen på Roskilde: De tør   Microsoft omstrukturerer: Azure-forretningsgr   Brian Holm får “grå tanker”, når han får filt   Amerikansk turist reddet i København   Dani Ceballos afviser skifte: Respekt for Rea  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer