Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Nedsmeltning på Østerbro: Esbjerg smadrede B.93

( Alt om Sport )
Nedsmeltning på Østerbro: Esbjerg smadrede B.93 är publicerad av Bold.dk
Esbjerg fB vandt med hele 4-0 over B.93 på Østerbro Stadion. Værterne, som sluttede med ti mand på banen, startede ellers fint, men endte med at smelte helt sammen. Der var fredagsbold på menuen på Østerbro, da B.93 fik besøg af Esbjerg fB.  Hjemmeholdet var farligst i kampens begyndelse, men det var alligevel gæsterne, der først slog til. Lucas From blev sendt i dybden, og han lagde den på tværs til Leonel Montano, som var sikkerheden selv og sendte Esbjerg i front. Stor glæde for vestjyderne, som fik mere at juble over kort tid efter.  Et fladt indlæg blev ikke clearet af B.93, og derfor havnede bolden foran Yacine Bourhane, der let kunne gøre det til 2-0.  Det var også stillingen ved pausefløjt.  B.93 skulle jagte i anden halvleg, men arbejdsvilkårene blev hurtigt forringet.  Ludvig Henriksen blev nemlig udvist, fordi dommeren vurderede, at han fratog gæsterne en oplagt målchance ved at fælde Tim Freriks. B.93-lejren var rasende og brokkede sig højlydt. Det kostede også et gult kort til Jacob Egeris, men det ændrede ikke på dommen.  Det så svært ud for B.93 og efter en times tid var det nærmest umuligt. Tim Freriks sendte et indlæg i mål, og så stod det 3-0 til Esbjerg, som bare moste videre. 3-0 blev også til 4-0 kort tid efter. Andreas Troelsen vadede igennem forsvaret efter en opspilsfejl, og så scorede Esbjerg for fjerde og sidste gang i kampen. Esbjerg sejrede stensikkert 4-0 og er nu noteret for 22 point efter 12 kampe. Det rækker til en delt andenplads.  B.93 befinder sig i den nederste del af tabellen, som du kan se her. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-04 | 21:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Chok i Odense: Bundproppen slog OB 3-0

( Alt om Sport )
Chok i Odense: Bundproppen slog OB 3-0 är publicerad av Bold.dk
HB Køge overraskede alt og alle, da de fredag aften slog OB 3-0 på udebane i NordicBet Ligaen. Det var OBs første nederlag i denne sæson. Det var førstepladsen mod bundproppen, da HB Køge var taget til Odense for at møde OB i NordicBet Ligaen Men det var ingenlunde til at se. Udover OB stod for spillet med bolden, så var det HB Køge, der havde den fornødne kynisme. Tidligt bragte HB Køge sig således foran efter et forsvarskoks i Odense-lejren, da Mohamad Fakhri Al-naser havde masser plads i feltet, hvorfra han kunne sende bolden i nettet. Kort tid efter blev det til 2-0 til gæsterne, da Christian Tue Jensen scorede et fornemt mål fra distancen. Det betød, at Søren Krogh måtte se sig omkring på bænken. Og her endte det med, at cheftræneren sendte Max Ejdum og James Gomez væk fra banen, mens Tom Trybull og Tobias Slotsager kom ind. Det gav ro i defensiven, men det holdt ikke hele vejen. Køge tromler videreOB var slet ikke skarpe i offensiven, og det var ikke til at få øje på, hvilket af de to mandskaber, der var gået ubesejret i ligaen. Og det straffede Køge-drengene yderligere, da Jafar Arias fik bolden inde i feltet, hvorfra han skød bolden i kassen til 3-0 efter lidt over en times spilletid. Det blev også kampens endelige resultat, hvorfor OB hermed står noteret for ét nederlag i denne sæson. Det var blot HB Køges anden sejr i sæsonen. Den første kom i sidste runde, hvor de slog FC Roskilde på udebane. OB fører stadig ligaen med ni point ned til FC Fredericia. HB Køge ligger næstsidst.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-04 | 21:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Stort drama: Vejle smed føring men fik sæsonens første point

( Alt om Sport )
Stort drama: Vejle smed føring men fik sæsonens første point är publicerad av Bold.dk
Vejle Boldklub var foran 2-0, men AaB leverede et stærkt comeback, og så endte det i stedet 2-2. Pointet var Vejles første i denne sæson.  Vejle Boldklub jagtede sæsonens første point, da de fredag aften fik besøg af Superliga-oprykkerne fra AaB. Nordjyderne var omvendt på jagt efter sæsonens femte Superliga-sejr, og det var også dem, der startede kampen bedst og var farligst. Mathias Jørgensen var flere gange i gode positioner, men den sidste skarphed manglede både ved et hovedstød og efter en skovtur af Vejle-keeper Igor Vekic. AaB´s Andres Jasson misbrugte også en kæmpe chance, og den slags skal man passe på med. I stedet slog Vejle til i den anden ende. Et hjørnespark blev sendt i feltet, og her kunne en helt upresset Richard Jensen sendte værterne foran til stor jubel for hjemmepublikummet. 1-0  til Vejle, som fordoblede føringen kort inde i anden halvleg. Dimitrios Emmanouilidis, som havde fået chancen fra start, tog bolden hen til højrebenet, før han på flotteste vis dirigerede den hen i fjerneste målhjørne. Vejle-festen kunne dermed fortsætte. 2-0 til holdet fra Nørreskoven. Mihai Teja og co. var på vej mod en tiltrængt sejr, men allerede kort efter kom spændingen tilbage i opgøret. Oliver Ross´ afslutning så ellers relativt ufarlig ud, men Igor Vekic kunne ikke holde bolden, og pludselig var AaB tilbage i opgøret.  De havde dog svært ved at spille sig frem til de helt store chancer efterfølgende. Indtil små ti minutter før tid.  Her fandt indskiftede Nicklas Helenius en anden indskifter i form af Mads Bomholt. Fra kanten af feltet sendte det store AaB-talent et langskud i mål, og så stod det 2-2.  Vejle var tæt på at komme i front kort tid efter, men Emmanuel Yeboahs hovedstød blev reddet.  Der blev ikke scoret yderligere, selvom Vejle fik bolden i nettet til allersidst. Scoringen blev annulleret for offside, og dermed endte det med en pointdeler. Vejle smed sejren, men kan dog glæde sig over sæsonens første point. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-04 | 21:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Input til omlægning af lån
Læs mere »
beskatning af udlejningshus
Læs mere »
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Nedsmeltning på Østerbro: Esbjerg smadrede B.93
Læs mere »
Chok i Odense: Bundproppen slog OB 3-0
Læs mere »
Stort drama: Vejle smed føring men fik sæsonens første point
Læs mere »
Karakterer: Mihai Teja har tændt Vejle-håbet
Læs mere »
Sjældent syn: Vendsyssel-keeper udlignede i sidste sekund
Læs mere »
Vejle smed sejren: Forfærdeligt
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


Vi elsker Charlie Hebdo
  Kendte
  Økonomi
Svampe kan gøre vand renere, jord sundere og behandle kræft. Kan de ligefrem redde verden?
Læs mere »
Formand for Falsled Kro: Ni ud af ti gange drikker jeg hvidvin
Læs mere »
Mere værd end oliestat: Zuckerberg er nu verdens næstrigeste person
Læs mere »
  IT & Teknik
Test: Det er meget let at blive både forelsket i og irriteret over Polestar 4
Læs mere »
Her blev Silicon Valley født: Kom med ind i den lille garage i en baghave i San Francisco, hvor det hele tog sin begynd
Læs mere »
Rejsekort ændrer i planerne: Fremover skal du kunne tjekke ind og ud med NFC og betalingskort
Læs mere »
Ambitiøst udspil fra telebranchen: Danmarks digitale infrastruktur trænger til et kæmpe løft og noget politisk kærl
Læs mere »
Efter EU-dom: Nu må Facebook ikke længere bruge dine persondata til målrettet reklame
Læs mere »
Nørgaard: Næsten alle bøger om kunstig intelligens er forældede og tager fejl. Siger jeg
Læs mere »


Bilpleje Blog
Vejle-spiller slipper for karantæne efter dom   Mig og mine indkøb med Joachim B. Olsen: Én v   To gram kokain, en flaske vodka og to liter p   Skatteminister erkender: Danmarks dyreste it-   FCM snupper østrigsk målmand   Flyselskab har fundet løse bolte på skandaler   Bagefter er man ikke så bekymret. Man skal no   Statens it-råd kritiserer de nye ejendomsvurd   Amazon vil købe stor aktiepost i Arm før børs   Boligøkonom: Forslag fra regeringen kan mere     Nasa sætter dato på strandede astronauters hj   Merete Søby fratræder med omgående virkning s   Næsby glæder sig til gensyn med Viborg-profil   Midtjyder finder sin vinderformel i hektisk a   Sagsøger forsanger for 16,5 millioner efter s   Pontus Jansson raser: Skulle tage alt lortet   Hver 10. virksomhed oplevede cyberangreb i 20   Har cloud-computing et kæmpestort compliance-  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer