Seneste nyt

Naive Bournemouth fik klø af Liverpool

Naive Bournemouth fik klø af Liverpool är publicerad av Bold.dk
Bournemouth var med fra start, da de lørdag gæstede Liverpool på Anfield, men i sidste ende kunne de ikke følge med, og hjemmeholdet vandt 3-0. Efter fem minutter var Anfield i chok, da Bournemouth gæstede Liverpool i Premier League. Bournemouths Antoine Semenyo gjorde det nemlig til 1-0 mod Liverpool, men efter et kort VAR-tjek var det tydeligt for dommeren, at der var offside i opspillet. Det gav Liverpool en ekstra livline, som de kort efter udnyttede til at komme foran. Ibrahima Konate sendte bolden op gennem kæderne til en fri Luis Diaz, der snørede sig forbi Kepa i Bournemouth-målet og gjorde det til 1-0. Kun to minutter efter var det en sprudlende Trent Alexander-Arnold, som ligeledes fandt en fri Diaz, og colombianeren scorede tilmed til 2-0. Og ondt blev værre end pausen, da Darwin Nunez på flot vis scorede sit første Premier League-mål i den her sæson. På egen hånd fandt Nunez ind i feltet, hvorfra han sparkede bolden op ind i mål via stolpen. Ingen overraskelserBournemouths offensive indstilling fungerede ikke, og kampen foregik på Liverpools præmisser. I løbet af anden halvleg blev hjemmeholdet, der i sidste runde tabte 0-1 mod Nottingham Forest, ved med at presse frem i banen. Men trods ihærdige forsøg og Premier League-debut til Federico Chiesa, så endte det ikke med flere mål, og kampen endte 3-0 til Liverpool. Liverpool hopper med sejren op på en foreløbig førsteplads i Premier League. Arne Slots tropper har vundet fire kampe og tabt én kampe. Bournemouth ligger nummer 13 med fem point i fem kampe.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-21 | 19:10:24
Læs mere »        Kommenter »

Brentford i knæ efter dommerfejl og Tottenham-comeback

Brentford i knæ efter dommerfejl og Tottenham-comeback är publicerad av Bold.dk
Tottenham kom tilbage på sporet med en 3-1-sejr over Brentford, hvor dommeren og Bryan Mbeumo tog overskrifterne. En drømmestart udviklede sig til en kæmpe nedtur for Thomas Frank og Brentford. Lørdag eftermiddag kunne den danske cheftræner ikke have ønsket sig en bedre start i London-kampen mod Tottenham. Efter kun 22 sekunder sparkede Bryan Mbeumo gæsterne i gang med en fremragende scoring. Et højt indlæg fra Keane Lewis-Potter endte hos Mbeumo, som på bedste Zinedine Zidane-manér helflugtede bolden i mål. Det var et helt vildt mål, som dog ikke gav den ønskede effekt. Kun syv minutter senere svarede Tottenham igen, da Dominic Solanke var hurtigst over en ripost i feltet og udlignede til 1-1. 20 minutter senere var det så en anden udskældt Spurs-spiller, som gav svar på tiltale, da Brennan Johnson også ville lege med. En kæmpe Brentford-fejl satte Tottenham i gang på en omstilling. Bolden endte til sidst hos Johnson i højre side af feltet, hvor han tog et træk og bankede bolden langs jorden mod modsatte stolpe. Comebacket var nu fuldendt, og det skabte naturligvis stor glæde ude hos manager Ange Postecoglou. Kæmpe dommerfejlBrentford forsøgte at svare igen i resten af kampen, men bolden ville ikke ind. Det skyldes blandt andet en kæmpe dommerfejl af John Brooks, som overså en kampafgørende situation. I midten af anden halvleg tabte Tottenham-keeper Guglielmo Vicario bolden på kanten af feltet lige foran næsen på Mikkel Damsgaard. Han var dog hurtigt over den igen, men det skete ikke helt efter bogen. Vicario valgte at bruge hænderne uden for feltet, så Damsgaard ikke fik mulighed for sparke bolden mod mål. Det skabte store frustrationer hos Brentford, da dommeren ikke valgte at dømme noget. I stedet fik Thomas Frank og Kristoffer Ajer et gult kort for brok. Tottenham kunne derfor fem minutter før tid lukke og slukke, da James Maddison blev sendt i dybden og chippede bolden over Mark Flekken. Dermed sluttede lørdagens duel med 3-1 til Tottenham, som dermed kom tilbage på sejrskurs i Premier League. Mikkel Damsgaard og Mads Roerslev var i aktion for Brentford, mens at Christian Nørgaard og Mathias Jensen sad uden for med skader.

Ipswich stjal sent point i oprykkerduel

Ipswich stjal sent point i oprykkerduel är publicerad av Bold.dk
18-årige Tyler Dibling lignede længe Southamptons helt, men en sen udligning af Ipswichs Sam Morsy betød, at Premier League-oprykkerne spillede 1-1. Lørdag var der dømt oprykkerduel, da Southampton tog imod Ipswich i Premier League. Begge hold gik ind til opgøret med alt at tabe, da ingen af holdene hidtil havde fået en sejr i sæsonen. Værst stod det til for Southampton, som end ikke havde fået et point. Men det skulle trods en sen skuffelse ændre sig. Hjemmeholdet fra Southampton lynstartede opgøret, da Adam Lallana med en perfekt skåret aflevering ind i feltet fandt Tyler Dibling, som herfra kunne gøre det til 1-0 efter bare fire minutter. Trods stilstand i et stykke tid efterfølgende uden de store chancer, var Southampton tættest på 2-0 inden for den første halve time. Efter 26 minutter kom Cameron Archer nemlig frem til en stor chance, da han ene mand fik listen bolden mod mål. Desværre for Saints-angriberen ramte kuglen stolpen, og stillingen forblev derfor 1-0. Værterne holdt stand til pausen, og herefter ventede 45 minutter, inden første sejr kunne blive en kendsgerning. Det skulle vise sig at blive en lang, sej kamp i anden halvleg, hvor Ipswich gik til stålet, hvilket også fik det til at slå gnister af og til. Chancer kunne Ipswich dog ikke skabe før til allersidst. Først var George Hirst tæt på med hovedet i overtiden, men en stor redning af Aaron Ramsdale forhindrede en scoring. På det efterfølgende hjørnespark endte bolden på kanten af feltet ved Sam Morsy, og efter hjælp fra en afretning udlignede Ipswich, da bolden strøg op i hjørnet. Dermed er både Southampton og Ipswich fortsat uden sejr, selv om det for Southampton betød sæsonens første point.

Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017

Bolig
Boligdebatten.dk lukker
Renterne på tilbagetogt
Pro rata, personligt
Hvad siger den socialdemokratiske gruppe på rådhuser i Kbh ?
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand

Analyse: Højreekstremist er favorit til valg i Tyskland
Det er et af verdens vanskeligste vandløb. Det, du finder her, er meget mere end fisk
  IT & Teknik
Test: Ford Explorer er mere tysk end amerikansk - og det gør den oplagt til danske el-bilister
Opkøbsrygter svirrer om NNIT - flere mulige købere overvejer et bud
CFCS om trusselsniveauet: Cyberkriminaliteten stiger voldsomt i Danmark
Nørgaard: OpenAI rykker vildt for tiden - mens Copilot ikke rigtigt rykker nogen steder
Fornyet kritik af Lectio-leverandør: Gymnasie-elevers helbreds-oplysninger og CPR-numre kan være lækket
Kæmper med at få medarbejdere til at bruge Copilot: Sådan griber Niras og BankInvest opgaven an

Bilpleje Blog
Politi fandt seks kilo amfetamin i Sabro   Læk viser, hvordan EU-profil brugte fodbolden   Minister forsikrer: Der er penge nok til erst   EM i Cybersikkerhed: 340 cybertalenter fra he   Frank Hvid Petersen: Hvis eksperterne får ret   Motiveret Rösler: BIF-spillerne vil blive ram   Microsoft spam-filtre ramt af problemer: Outl   Udspil skal få flere forurenere med i kampen   Googles gratis VPN-løsning lander snart til s   Nu kræver syrere igen Assads fald   Småskadet Alisson er tvivlsom til weekenden   I lagerrummet hos Roskilde Festival fik han ø   Heung-Min Son snupper årets spiller i Asien f   Officielt: EU og Vestager skal undersøge Micr   Presset på British Museum stiger   Qatars stenrige formuefond øjner muligheder i   Forfatter og rådgiver: Sådan undgår du splid   Ajax-chef var ivrig efter dansker: Han insist   Askou og co. fik bugt med lang sejrstørke mod   Ballade efter pokalfest: Fans bidt af politih   Shakhtar tog første stik mod franskmænd   AaB har fokus på defensiven i FCM-test   Atleter siger fra: - Det er dybt bekymrende   Frederiksberg får en ny bydel, hvor man »uden   FCM kan møde APOEL eller Slovan Bratislava     For at blive gift skulle parret fortælle, hvo   SAP klar med ny generativ AI-bot på tværs af   Færdig i Vejle   Biden: - Gorbatjov var modig   Manchester United forlænger med Jonny Evans   Fintech-virksomhed idømt bøde på trecifret mi   Axelsen avancerede sikkert ved VM trods nervø   Diamantbryllup i fare: Hele opsparingen går t   Medie: Liverpool lurer på tidligere Arsenal-s   Globale mælkepriser styrtdykker   1. dec: DK festede hele natten - var hemmelig   DMI varsler voldsomt vejr   Fæl tysk VM-nedtur: »Afslutningen på en stor   Undren i Watford: Hvorfor sende Rajovic til B   1.400 virksomheder skal være NIS2-compliant t   Flere Brøndby-profiler gik ud med skader   LIVE: Hvor ender guldet i Superligaen?   Lang pause venter: Stjerne kan misse VM   Amazons Alexa får AI-turboladning: Sådan komm   Oppenheimer: Storfilmen om atombombens fader   Tahmina er tvunget til at tildække sin mund:   Tre amerikanske giganter går sammen og lancer   Nørgaard: Der er nyt om min gæld til det offe   Nørgaard: Jeg lover jer, at jeg bliver en god   Afsløring: Ejer af privat bosted udbetalte mi   - Han har haft det hårdt   Vindstød af stormstyrke kan ramme Danmark nat   Pedro Sánchez lægger sig i førersædet og give   Trafikkaos får politiet til at komme med adva   Medie: Rangers køber FC Nordsjælland-komet   Frustrationen og vrede vokser: Opgøret med ve   Her vil Datatilsynet sætte ind i 2024: Skoler   Tina Turners svigerdatter vil have barn med s   Fujitsu med hårdt regnskab grundet corona og   Morgen-briefing: Norsk Microsoft-partner på v   Du kender sikkert hans bøger ud og ind. Men v   Uheldig Nkunku meldes på vej tilbage i trænin   Kovending: Amazon Prime skrotter to roste ser   Byråd: Nu holder vi kæft   Medie: Fabio Silva vil væk efter Riemer-samme   Microsofts nye licens-regler kan få stor bety   Ursula von der Leyen efter topmøde: »Putins f   Publikum skal sidde ned: Danmark får en ny mu   Spurs-rekordindehaver underskriver profession   Aktier i Asien: Investorerne trækker sig inde