Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Sørensen stikker tilbage: Det kom hurtigt ned

( Alt om Sport )
Sørensen stikker tilbage: Det kom hurtigt ned är publicerad av Bold.dk
Christian Sørensen forventede noget, der var værre fra Viborgs fans, og så påpeger han med et smil, at de pludselig fik travlt med at pille banneret ned. Det siger han til Viaplay Sport News. Skal du med bussen hjem, Christian?3 års kontrakt - et helt livs foragt Sådan lød det på et banner i Viborg-afsnittet midtvejs i anden halvleg af søndagens udekamp mod FC Midtjylland, men da FC Midtjylland momenter senere scorede til 2-1, blev det hurtigt pakket sammen igen. Christian Sørensen er nu klar til at spille igen efter en skadespause, og da han onsdag udtalte sig til Viaplay Sport News, faldt snakken også på banneret. - Man kan jo se det på mange forskellige måder. Man kan sige, at det kom rimelig hurtigt ned igen. Jeg nåede jo næsten ikke engang at læse det, og så havde vi fået scoret, siger Christian Sørensen med et smil. Han fortsætter: - Jeg vælger at se på det på den måde, at når de fans gør sådan noget, så er det et tegn på, at jeg har gjort et godt indtryk, da jeg var i Viborg. Jeg var glad for at være i Viborg i den tid, så jeg vidste godt, at der på et eller andet tidspunkt ville komme noget fra dem. - Jeg synes jo, det er god lir, at der foregår sådan nogle ting, for fodbold kan godt blive lidt gråt nogle gange. Her blev det da lidt ekstra farverigt, påpeger venstrebacken. Christian Sørensen havde nogle succesfulde år i Viborg, hvor han decideret udelukkede at skifte til rivalerne fra FC Midtjylland, men da han denne sommer skulle videre fra FCK, rykkede han altså til heden. - Det er fedt, at der den her rivalisering, så det ikke kun er Brøndby og FC København. Jeg tog det ikke særlig tungt. Jeg havde forventet noget, der var værre, så det var okay, at de kom med en lille hilsen. - Det var nok også på sin plads, men det vigtigste var bare, at vi fik tre point og kunne trække endnu mere fra i toppen, siger Christian Sørensen til Viaplay Sport News. FC Midtjylland spiller torsdag aften mod Maccabi Tel Aviv i Europa League, hvor Christian Sørensen altså er i spil.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-02 | 23:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Kæmpe drama: Se Juve-keeper blive udvist

( Alt om Sport )
Kæmpe drama: Se Juve-keeper blive udvist är publicerad av Bold.dk
Juventus-målmand Michele Di Gregorio er netop blevet udvist for at tage med hænder uden for feltet i dagens Champions League-kamp mod RB Leipzig.  Juventus er blevet reduceret til ti mand.  Og det er ikke en hvilken som helst spiller, der forlader banen - det er gæsternes målmand.  Champions League-opgøret mod Leipzig står i skrivende stund 2-1 til tyskerne, der netop har scoret på et straffespark. Du kan se den vilde keeper-udvisning øverst i artiklen her. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-02 | 23:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Zubimendi åbner op: Ikke nemt at afvise Liverpool

( Alt om Sport )
Zubimendi åbner op: Ikke nemt at afvise Liverpool  är publicerad av Bold.dk
Martø­n Zubimendi taler ud omkring sin beslutning om at blive i Real Sociedad. Spanieren afviste Liverpool denne sommer.  De fleste ville nok takke ja til Liverpool.  Den engelske storklub var ude efter Real Sociedad-midtbanespilleren Martø­n Zubimendi denne sommer, men han kunne ikke fristes.  Nu fortæller den 25-årige midtbanemand om sine tanker om at blive i Sociedad, og han er glad for sin beslutning, som dog alligevel var svær.  - Det er sandt, at de dage ikke var nemme for mig, men jeg er virkelig glad for den beslutning, jeg tog, og den kom fra hjertet, siger Zubimendi på et pressemøde ifølge AS.  - Jeg har fundet fred, fordi jeg tror, det var det bedste valg.  Martø­n Zubimendi har været i Real Sociedad, siden han var 12 år gammel.  Han har kontrakt til sommeren 2027. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-10-02 | 23:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Input til omlægning af lån
Læs mere »
beskatning af udlejningshus
Læs mere »
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Sørensen stikker tilbage: Det kom hurtigt ned
Læs mere »
Kæmpe drama: Se Juve-keeper blive udvist
Læs mere »
Zubimendi åbner op: Ikke nemt at afvise Liverpool
Læs mere »
Fortrøstningsfuld Spelmann: Kun ét hold på banen
Læs mere »
Perfekt CL-start: Salah straffede Bologna
Læs mere »
Aston Villa tog fusen på Bayern München
Læs mere »

Seneste kommentarer

karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »
Lars H
Jeg ville ønske at jeg var lige så modig
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Open AI rejser investering - værdisættes til 1060 mia.
Læs mere »
Samsung får ny topchef i Danmark
Læs mere »
Open AI rejser investering - værdisættes til over 1100 mia.
Læs mere »
  IT & Teknik
Microsoft opdaterer Copilot med menneskelig stemme og nye funktioner: Bill Gates glæder sig
Læs mere »
Guide: Syv gode grunde til at du bør satse på wi-fi 7-netværk
Læs mere »
Datatilsynet gik efter 800.000 kroner: Men Kræftens Bekæmpelse skal nu betale blot 75.000 kroner i GDPR-bøde
Læs mere »
Nu kan du få fingrene i den nyeste version af Windows: Sådan gør du
Læs mere »
Internettets fader lukker og slukker for World Wide Web Foundation
Læs mere »
Tyskland frygter at blive for afhængig af Microsoft: Vil åbne markedet for europæiske it-virksomheder
Læs mere »


Bilpleje Blog
Ældre mand død i Grønland: Faldt ned ad skræn   Og med ét forduftede ethvert håb om dansk suc   Polens præsident: Misforståelse om nul våben   Professor i sexologi: »Jeg ville da gerne vær   Turpal Bisultanov vinder OL-bronze i brydning   Vild målfest: Nykøbing nedlagde Esbjerg i syv   Sundhedspersonale i opråb: Farligt stof brede   Erik Durm lægger støvlerne på hylden   Dikembe Mutombo er død   Var Michael Schumacher til stede?   Aktieåbning i USA: Grøn fane holdes højt trod   Test: Her er den billige og snedige vej til a   Nasa sætter dato på strandede astronauters hj   Saliba i dialog om ny aftale: Jeg har det god   Jordskælv på Rhodos: Advarer turister   Milliardkoncern overtager sidste bid af kapit   Kyllingens opskrift på dansk cykelsucces: Nye   Spærret i begge retninger   Et lille held i uheldet: Branden på Børsen ka   Henrik Palle: Serien kan godt gå hen og blive   Se her: Burnley-anfører får rødt efter stor m   Vild Leverkusen-stime brudt: Atalanta vinder   Håndbold-legenders søn bliver belønnet i AC H   45-årig mand er død efter trafikulykke på mot   USA: Berygtet bandeleder sigtet for 23 drab   Neestrup: Alt for sort-hvidt   Ulrikke Toft Simonsen åbner op: Søn indlagt m   Oracle vil have fingre i større del af de dan   5 hjerter: Sikke en gave at få lov at læse di   Fundamentet under Erik ten Hags United-projek   Nykøbing kæmpede sig til sejr mod FA 2000   Hele sportssommeren bliver uden 4K   Medicinfabrik krydser 4 mia. kr. i omsætning   Midtjylland bytter tre til CL-kval i Andorra   Flere indsamlere sikrede 14 mio. kr. til Røde     Paul Kagame går efter fem år mere som præside   Politifolk raser over statsministerens lønløf   BMW's nye benzinbiler har meget at byde   Musik skabt af kunstig intelligens bør have e   Hvidovre glipper Frem-brag: Kolding tog skalp   Omgivet af skandaler bliver selverklæret rept   Skår i glæden efter dramatisk triumf: - Vi er   Verdenshavene er rekordvarme, og vinteren er   Bendtner skal suge til sig fra norsk træner   Cornelius hjælper FCK-komet: Har lært en mass   Festivals skæbne usikker: Nu reagerer kulturm   Splatterpistol udløste stor politiaktion ved  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer