Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Om lidt åbner vi for jer som vil blive frilans!
 

Sport nyheder

Save  nyheder in bookmarks
RSS feed her

Dansk bronze ved EM i triatlon

( Alt om Sport )
Dansk bronze ved EM i triatlon är publicerad av DR.dk Sport
Morten Brammer Olesen sikrede sig medaljen i hård varme og bjergrigt terræn.

Lav den første kommentar!

DR.dk Sport | 2018-09-24 | 14:31:18
Læs mere »        Kommenter »   
 

Ståle: Mere end ét måls forskel mod FCN

( Alt om Sport )
Ståle: Mere end ét måls forskel mod FCN är publicerad av Bold.dk
Ståle Solbakken roser sit hold for indsatsen i 2-1-sejren over FC Nordsjælland og glæder sig over, at FCK formåede at vinde i Superligaen efter en torsdagskamp.FC København spillede torsdag i sidste uge uafgjort med Zenit i Europa League og var i kamp igen allerede søndag, hvor FC Nordsjælland kom på besøg i Superligaen.FCK dominerede i store dele af kampen og vandt med 2-1, og det var dermed anden hjemmekamp i træk, at FCK vandt med én, da seneste hjemmekamp mod SønderjyskE blev vundet 3-2.Manager Ståle Solbakken føler, at sejren burde have været større.- Vi havde spillet mod Zenit torsdag, men var rigtig gode i første halvleg, hvor der var stor forskel på holdene, siger Solbakken.- Vi begik en fejl i starten af anden halvleg, hvor FCN fik scoret, og der så man, at det er et godt hold, for i de ti minutter efter scoringen blev vi lange i holdet, og der begyndte FCN at spille og kom til to-tre muligheder.- Derefter trykkede vi på igen, og vi spillede den godt rundt. Vi spillede en bedre kamp med bolden end mod SønderjyskE, og der skulle have været mere end ét måls forskel.FCK går nu ind i endnu en uge med midtugekamp, da holdet gæster Viby i Sydbank Pokalen, inden der venter en udekamp mod Vendsyssel i Superligaen.Solbakken vil sende en række reserver i spil i pokalen, men er tryg ved, at de kan sende FCK videre i turneringen.- Vi får at se, hvordan bredden er på holdet, når vi begynder at bytte lidt ud. Pokalkampen bliver en chance for nogle spillere at vise sig frem. Vi kommer til en bytte en del ud, men jeg er meget tryg ved, at de spillere, som kommer ind, vil gøre det godt.- Vi kommer til at spille rigtig mange kampe før jul, så vi får brug for mange spillere, siger Solbakken.FCK gæster Viby torsdag klokken 16.45.Jacob Quvang / bold@bold.dk

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 14:30:27
Læs mere »        Kommenter »   
 

Barcelona melder ankelskadet Malcom klar

( Alt om Sport )
Barcelona melder ankelskadet Malcom klar är publicerad av Bold.dk
Brasilianske Malcom har siddet ude med en ankelskade i tre uger, men Barcelona har nu meldt ham klar igen.Barcelona har ikke fået meget fornøjelse af klubbens nye brasilianer Malcom i sæsonstarten. Han har således siddet ude i de seneste tre uger, men nu er han meldt klar.Den 21-årige offensivspiller har bøvlet med nogle forstuvede ledbånd i anklen, men dem er der nu kommet styr på, og dermed kan han blive bragt i spil igen.Inden skaden nåede Malcom at få et enkelt indhop i La Liga-opgøret mod Valladolid. Han har været helt ude af de seneste to La Liga-kampe og Champions League-opgøret mod PSV Eindhoven.Barcelona spiller igen onsdag mod Leganes. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 14:30:27
Læs mere »        Kommenter »   
 

Hodgson: Interview påvirkede stille Zaha

( Alt om Sport )
Hodgson: Interview påvirkede stille Zaha är publicerad av Bold.dk
Crystal Palace-manager Roy Hodgson mener, at Wilfried Zaha var påvirket af sine kritiske udtalelser i 0-0-kampen mod Newcastle.Crystal Palace-profilen Wilfried Zaha gav for godt en uge siden et interview, hvor han erklærede sig frustreret over, at modstanderne får lov at gå for hårdt til ham uden at blive straffet med for eksempel røde kort.Zahas udtalelser blev mødt med kritik flere steder, og angriberen var påvirket i 0-0-kampen mod Newcastle, mener manager Roy Hodgson.- Wilf var stille, og jeg frygter lidt, at det var hans egen skyld. Det var ikke en god uge for ham med alle diskussionerne over interviewet.- Jeg har ikke set ham så stille i lang tid, og det er skuffende, for i topform kunne Wilf have gjort forskellen, siger Hodgson ifølge Evening Standard og tilføjer:- Han sagde hans mening. Hvad han havde på hjerte. Og jeg tror, han betalte prisen for det, for han var meget mere stille og tilbageholdende end tidligere. Men ingen bør blive kritiseret for at sige sin mening.25-årige Zaha har scoret tre gange i fem kampe i denne sæson.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 14:30:27
Læs mere »        Kommenter »   
 

Slagen Belotti: Napoli udklasserede os

( Alt om Sport )
Slagen Belotti: Napoli udklasserede os är publicerad av Bold.dk
Napoli udklasserede Torino søndag, mener Torino-anfører Andrea Belotti, som lagde sig fladt ned efter 3-1-nederlaget.Torino fik en lærestreg, da klubben søndag tabte med 3-1 til Napoli i Serie A, og efter kampen lagde anfører Andrea Belotti sig fladt ned.- Det var en virkelig dårlig præstation. Vi blev på alle måder udklasseret af Napoli, siger Belotti ifølge football-italia.net og uddyber:- Vores attitude var for dårlig, vi var ikke aggressive, og vi gjorde intet af det, vi har arbejdet på i løbet af ugen.- Napoli er et godt hold, og det beviste de, men resultatet blev også, som det gjorde, fordi vi lavede en masse fejl, siger Belotti.Han undskylder samtidig til de fans, der var mødt op til opgøret.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 14:30:27
Læs mere »        Kommenter »   
 

Munksgaard: Positive vinde over Næstved

( Alt om Sport )
Munksgaard: Positive vinde over Næstved är publicerad av Bold.dk
Anfører Kristoffer Munksgaard mærker, at der blæser positive vinde over Næstved Boldklub i øjeblikket. Klubben indtager lige nu fjerdepladsen i 1. division.Næstved Boldkub snuppede søndag sin femte sæsonsejr og kan dermed prale af en øjeblikkelig fjerdeplads efter 10 runder.Dermed har klubben altså fået en fornem retur til landets næstbedste række, og anfører Kristoffer Munksgaard er da også meget tilfreds.- Det er rigtig fint. Uden at forklejne andre har vi et rigtig godt hold. Der er positive vinde over Næstved i øjeblikket, og det skal vi bare blive ved med at bygge på - og så må vi se, hvad der sker, siger Munksgaard til klubbens Facebook-side.Anføreren var tilbage efter tre kampes karantæne, da Næstved søndag mødte Fremad Amager. Han stod selv for 1-0-scoringen i opgøret, der altså endte med en 2-1-sejr.- Det har været specielt at se til udefra, selvom drengene har gjort det rigtig godt, så det var dejligt at være tilbage - og så endda med en sejr.- Vi havde rigtig godt styr på det i første halvleg, mens vi i anden halvleg ikke gjorde det lige så godt. Men det er dejligt at stå her med tre point - det er trods alt det vigtigste, siger Munksgaard.Næstved skal i næste runde spille på udebane mod Nykøbing FC. Inden da gælder det en pokalkamp mod Silkeborg.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 13:20:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Ingolstadt hyrer Alexander Nouri som træner

( Alt om Sport )
Ingolstadt hyrer Alexander Nouri som træner är publicerad av Bold.dk
Ingolstadt har hyret den tidligere Werder Bremen-træner Alexander Nouri som erstatning for Stefan Leitl, der blev fyret i lørdags.Den tidligere Werder Bremen-træner Alexander Nouri har fået job i den næstbedste tyske række, hvor han er blevet ansat hos Ingolstadt.Nouri får debut som cheftræner i Ingolstadt allerede tirsdag, når klubben møder FC Köln.Ingolstadt fyrede i weekenden Stefan Leitl i kølvandet på klubbens 1-0-nederlag til St. Pauli. Nederlaget kom efter en skidt sæsonstart, hvor klubben har hentet blot fem point i seks kampe.Alexander Nouri har gået uden job, siden han blev afskediget i Werder Bremen i slutningen af oktober sidste år.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 13:20:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Basel-træner efter 1-7-lussing: Har brug for tid

( Alt om Sport )
Basel-træner efter 1-7-lussing: Har brug for tid är publicerad av Bold.dk
Basel-træner Marcel Koller bevarer besindigheden efter det ydmygende 7-1-nederlag til Young Boys og ser positivt fremad.Martin Hansen og Basel fik søndag store tæv, da de gæstede førerholdet og de forsvarende schweiziske mestre fra Young Boys.Det var Basels første liganederlag under den tidligere østrigske landstræner Marcel Koller, der erklærer sig chokeret samtidigt med, at han bevarer besindigheden.- Jeg har som spiller engang tabt 6-1, men jeg husker ikke så stort et nederlag som træner. Men hellere tabe 7-1 end syv gange 1-0, siger Koller til Aargauer Zeitung og tilføjer om de 12 point, der er op til Young Boys:- Det bliver svært at hente dem. Nu er det op til alle hold at tilføre Young Boys det første nederlag. Jeg tror også, vi kommer til at vise et andet udtryk i løbet af et par uger og måneder.- Det er vigtigt, at vi ikke ser tilbage. Basel har været meget succesfulde i otte år, men klubben har nu bestemt sig for en anden filosofi. Spillerne er meget talentfulde og har brug for tid. Men vi er på rette spor.Koller afløste i august Raphael Wicky efter en svag sæsonstart. Siden røg Basel ud til Apollon i Europa League-playoff.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 13:20:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Van Bronckhorst roser tilbagevendte Nicolai J.

( Alt om Sport )
Van Bronckhorst roser tilbagevendte Nicolai J. är publicerad av Bold.dk
Nicolai Jørgensen fik en halv time i 1-0-sejren over Utrecht og høster store roser fra Feyenoord-træner Giovanni van Bronckhorst.Nicolai Jørgensen har været plaget af en skade i starten af sæsonen, men fik forleden sæsondebut med et kort indhop mod AZ.Søndag fik den danske angriber en halv time i 1-0-sejren over Utrecht.- Man kan tydeligt se, hvad han bringer; fysik og fodboldintelligens. Nico lavede et fremragende indhop, og han kommer i bedre og bedre form. Det er vigtigt for os, siger Feyenoord-træner Giovanni van Bronckhorst til klubbens hjemmeside.27-årige Jørgensen er i gang med sin tredje sæson i Feyenoord.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 13:20:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Forsvarer forbløffet efter skuespil: - Ikke et slag fra en bokser

( Alt om Sport )
Forsvarer forbløffet efter skuespil: - Ikke et slag fra en bokser är publicerad av Sport TV2

Berguis smed sig, da han fik et lille klap i baghovedet.

Det var en forholdsvis forbløffet Willem Janssen, der i søndagens kamp mellem Feyenoord og Utrecht hilste på Steven Berghuis i anden halvleg.

Et venskabeligt klap fra Utrecht-spillereni bagho...Lav den første kommentar!

Sport TV2 | 2018-09-24 | 12:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Real Madrid-præsident afviser at spille ligakamp i USA

( Alt om Sport )
Real Madrid-præsident afviser at spille ligakamp i USA är publicerad av Sport TV2

Florentino Perez vil ikke være med til at afvikle en af Real Madrids ligakampe i USA.

Idéen om at spille en spansk ligakamp i USA bliver ikke støttet af storklubben Real Madrid.

Det understreger klubbens præsident, Florentino Pérez.

Han kan ikke se, at det skulle gavne hverken kl...Lav den første kommentar!

Sport TV2 | 2018-09-24 | 12:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

SE-lejr trods overtal: Uafgjort var fair

( Alt om Sport )
SE-lejr trods overtal: Uafgjort var fair  är publicerad av Bold.dk
SønderjyskE formåede ikke at udnytte overtallet mod FC Midtjylland søndag, men sønderjyderne var alligevel tilfredse med, at det endte uafgjort.Allerede efter 26 minutter blev FC Midtjylland reduceret til ti spillere, da klubben søndag eftermiddag mødte SønderjyskE på udebane.Erik Sviatchenko gik for voldsomt ind i en tackling på Marcel Rømer, og så fik den erfarne forsvarsspiller rødt kort - og hvis man spørger Rømer, så var den klart til rødt.- Jeg troede egentlig Erik ville komme først på den, men jeg fik den prikket. Jeg tror ikke, voldsomheden var som ønsket, siger Rømer og fortsætter:- Jeg kender Erik personligt, så jeg er ikke i tvivl om, at det ikke var intentionen - men i min bog er der ingen tvivl om, at når man hæver benet til 30 centimeters højde og kommer med strakt ben og knopperne først, så er der rødt, siger Rømer.Dommeren var da heller ikke i tvivl, og dermed fik SønderjyskE altså lidt af en fordel i resten af opgøret. Det lykkedes dog ikke at udnytte fordelen. Kampen var lige trods overtallet, og i SønderjyskE-lejren var man afklaret med det.- I forhold til spil og chancer er det okay, men jeg er skuffet over vores kvalitet på bolden, for det skal være bedre, når vi er en mand i overtal, siger Marcel Rømer, som bakkes op af Alexander Bah, der dog gerne ville have udnyttet overtallet bedre.- Vi vil selvfølgelig gerne op at score, men vi mangler noget kvalitet på den sidste tredjedel, for der var plads til at skabe noget, og det fik vi også at se i et par tilfælde. Vi skulle måske have satset lidt mere, siger Bah og fortsætter:- Men jeg synes, de har nogle gode individuelle spillere, som kan skabe noget på egen hånd, og så har de en masse dødbolde, som er svære at gøre så meget ved, selvom de var ti mand, for det er de altså gode til, siger Alexander Bah.Også cheftræner Claus Nørgaard var godt tilfreds med, at det lykkedes SønderjyskE at få point ud af opgøret i Haderslev.- Man er altid lidt ærgerlig, når man har været en mand i overtal. Men jeg må også anerkende, at FCM gjorde det godt. De kørte bare på. Det kunne gå begge veje, og jeg synes, uafgjort er et fair resultat. Det var en power-kamp med to hold, som har fundamentet på plads.- Jeg synes, de så stærke ud. De spillede i højt tempo og flyttede bolden godt rundt og brugte banens bredde og længde. Det er bare et stærkt hold, og det vidste vi godt, siger Claus Nørgaard.SønderjyskE skal i ilden igen allerede onsdag, hvor det gælder FC Fredericia på udebane i pokalturneringen, og det bliver heller ikke nemt, mener Nørgaard.- Et godt 1. divisionshold på udebane kan næsten ikke blive værre, så det bliver en svær kamp. Vi vil selvfølgelig gerne stille med det stærkest mulige hold, men vi synes, vi har en bred trup, som vi gerne vil bringe i spil, siger han.Næste opgave i Superligaen er FC Nordsjælland på udebane. Den kamp spilles næste mandag.Magnus Winterskov / bold@bold.dk

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 12:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Glad Lønstrup om første sejr: Meget godkendt

( Alt om Sport )
Glad Lønstrup om første sejr: Meget godkendt är publicerad av Bold.dk
Christian Lønstrup var meget glad for søndagens første FC Roskilde-sejr, som kom i hus på hjemmebane mod Hvidovre.FC Roskilde har haft det svært i den nye sæson, men søndag fik klubben endelig sin første sejr efter sommerferien, da det hjemme blev til 3-0 over Hvidovre.Klubbens nye cheftræner, Christian Lønstrup, var da også en lettet herre efter opgøret.- Det er et godt slutresultat. Jeg var lidt bekymret i første halvleg, fordi Mikkel Nøhr gik i stykker ret tidligt, men vi fik ændret lidt på tingene og havde god kontrol og fine chancer før pausen. Vi havde meget godt styr på Hvidovre.- Anden halvleg lykkedes godt for os. Vi scorede et par lette mål, mens de fik smidt en mand ud, og så blev det cruise control i de sidste ti minutter. Så det var meget godkendt, siger Christian Lønstrup til FCR TV.Cheftræneren er meget glad for den måde, hans spillere reagerede på efter det første mål. De fortsatte presset, og det fik altså den rette effekt.FC Roskilde er nu på seks point, hvilket er tre færre end Fremad Amager på næstsidstepladsen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 12:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Lykkelig Gervinho: Har fået meget kærlighed

( Alt om Sport )
Lykkelig Gervinho: Har fået meget kærlighed är publicerad av Bold.dk
Ivorianske Gervinho jubler over sit drømmemål i 2-0-sejren over Cagliari og sin første tid i italienske Parma.Serie A-oprykkerne Parma hentede i sommer den 31-årige Gervinho, der senest havde en skidt periode i kinesiske Hebei FC.Søndag leverede Gervinho et sandt drømmemål, da han med start på egen banehalvdel afdriblede tre-fire modspillere og sparkede bolden i nettet.- At se fansene være glade var den bedste gave, jeg kunne få. Jeg er blevet meget vel modtaget i Parma. Jeg har fået så meget kærlighed og blev meget glad for de stående ovationer, da jeg blev skiftet ud, siger Gervinho til La Gazzetta dello sport og tilføjer:- Jeg valgte Parma, fordi de fik mig til at føle mig vigtig igen. Det startede med sportsdirektør Daniele Faggiano, der gjorde kur til mig i lang tid. Og jeg er ikke engang en smuk kvinde.Gervinho røg i tankerne tilbage til sin opvækst i Elfenbenskysten efter sit drømmemål.- Jeg tænkte på dengang, jeg spillede i bare tæer i Abidjan. Vi fik først støvler efter tre år og kun hvis vi bestod bestemte tests. Jeg skulle heade bolden 50 gange op ad en mur uden at tabe bolden. Derefter med låret, og derefter højre fod og venstre fod.Gervinho har scoret to gange i fire kampe for Parma.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 12:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Fischer: Svært at holde nuværende målsnit

( Alt om Sport )
Fischer: Svært at holde nuværende målsnit är publicerad av Bold.dk
FC Københavns Viktor Fischer regner ikke med, at han kan holde sit nuværende snit med mål og assists i resten af denne sæson i Superligaen.Viktor Fischer er kommet strålende fra land i denne sæson for FC København, hvor han i Superligaen har lavet seks mål og syv assists i 10 kampe.Fischer forklarer, at evnen til at score eller lægge op ikke er altafgørende for ham, og han ved godt, at det bliver svært at holde snittet gennem resten af sæsonen.- Det er nok usandsynligt, at jeg kan holde det. Det lyder rigtig godt nu og her, og det afspejler, at holdet bliver bedre. Men jeg kan derudover ikke bruge det til noget, for jeg har svært ved at tro, at det kan holdes ved lige, siger Fischer.- Jeg arbejder hårdt, men jeg går ikke ind til kampene med fokus på at lave mål eller assists.- For mig handler det om, hvad der er vigtigst for holdet, og hvad vi hver især skal gøre for at præstere bedst muligt. Dermed ikke sagt, at jeg ikke søger afslutninger, mål og assists. Jeg går meget op i det, men det er ikke altafgørende for mig.FCK sad på det meste i søndagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland og formåede at spille sig frem til en hel del chancer.Trods den smalle sejr på 2-1 var Fischer ikke nervøs for, at det ikke blev til tre point.- Vi var i god kontrol på nær de ti minutter i starten af anden halvleg, hvor FCN var gode og også fik scoret. Vi var klart bedst i første halvleg, og var også bedst i anden halvleg, hvor vi dog lige skulle igennem det pres fra deres side.- Det var ikke bekymrende, og jeg havde ikke fornemmelsen af, at vi var under pres. Vi er en maskine, som bare kørte på igen efter udligningen, siger Fischer.Fischer ligger nummer tre på Superligaens topscorerliste og nummer et på assistlisten.Jacob Quvang / bold@bold.dk

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 12:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Real-boss afviser blankt: Vi spiller ikke i USA

( Alt om Sport )
Real-boss afviser blankt: Vi spiller ikke i USA är publicerad av Bold.dk
Real Madrid-præsident Florentino Perez afviser kategorisk, at klubben kommer til at flytte en ligakamp til USA.Et kommercielt samarbejde har fået La Liga til at ansøge om at få flyttet i første omgang én spansk ligakamp til USA og Miami, men på sigt formenligt også flere spanske ligakampe.Real Madrid har dog ikke tænkt sig at tage del i projektet, fastslår præsident Florentino Perez stålsat.- Vi kommer ikke til at tage til USA. Jeg ved ikke, hvem der har interesse i det, men det er i hvert fald ikke klubberne eller fansene, så vi afviser det blankt, siger Perez ifølge BBC.I første omgang er det planen at flytte Girona-Barcelona i januar til Miami, men endnu mangler godkendelserne fra både det spanske forbund, UEFA, FIFA og flere andre instanser.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 10:59:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Uffe Bech: Tungt med endnu et nederlag

( Alt om Sport )
Uffe Bech: Tungt med endnu et nederlag är publicerad av Bold.dk
Brøndbys Uffe Bech var slemt skuffet over 3-2-nederlaget til AGF, men føler samtidig, at Brøndby spillede bedre end i sidste runde mod SønderjyskE.Brøndby tabte søndag udekampen mod AGF med 3-2, og holdet har dermed blot hentet en enkelt sejr i de seneste seks kampe i Superligaen.Uffe Bech startede inde for Brøndby for første gang og spillede de første 70 minutter, og han var efter kampen slemt skuffet over resultatet.- Vi er mega skuffede alle sammen. Jeg havde håbet, at vi skulle stå her og kunne fejre en sejr efter min første kamp fra start, men nu har vi i stedet en rigtig lang bustur hjem, siger Bech.- Efter 2-2-målet havde vi en fantastisk følelse på hele holdet. Der var en tro på tingene, og vi pressede på. AGF havde ikke meget mere end tre chancer, men de sparkede dem alle flot ind. Det er tungt lige nu at stå med endnu et nederlag.Med 3-2-nederlaget har Brøndby lukket 16 mål ind efter 10 runder i Superligaen og har lukket syv mål ind i de seneste to kampe efter seneste rundes 4-2-nederlag til SønderjyskE.Bech erkender, at det ikke er godt nok at lukke så mange mål ind.- At lukke syv mål ind i to kampe vil aldrig nogensinde være acceptabelt, men denne kamp var anderledes end mod SønderjyskE. I den kamp var det fuldt fortjent, at de sparkede fire ind, og de kunne også have lavet endnu flere, men i denne kamp skabte AGF ikke mange chancer.- SønderjyskE-kampen var et lavpunkt, og der var vi der slet ikke som hold. Det var ikke tilfældet i denne kamp, men der er nogle ting, vi skal hjem at kigge på. Tingene går ikke vores vej for tiden.- Vi skal score mange mål for at vinde kampene for tiden, men vi angriber og forsvarer som et hold. Det er ikke acceptabelt, at vi lukker så mange mål ind, men ansvaret ligger hos hele holdet, siger Bech.Brøndby skal i kamp igen torsdag, når holdet gæster Hillerød i Sydbank Pokalen.Jonas Kjærsgaard / bold@bold.dk

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 10:59:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Milan-chef vil fremelske vindermentalitet

( Alt om Sport )
Milan-chef vil fremelske vindermentalitet är publicerad av Bold.dk
Leonardo håber at ændre mentaliteten i AC Milan, så klubben snarest muligt kan spille med om trofæer.Efter fem år i træk uden top fem-placeringer har AC Milan lavet en ny start denne sæson med ny direktør i Ivan Gazidis og ny sportslig leder i den tidligere topspiller Leonardo.Brasilianeren vil have ændret mentaliteten i klubben og dermed også på holdet.- Vores målsætning er at ændre den mentalitet, der fører til syvendepladser. Vi håber at sende det signal i de kommende kampe, siger Leonardo til Sky Sport Italia og tilføjer:- Det er normalt, at vi har gang i en gradvis proces. Klubben skal have en vindermentalitet, så holdet kan skaffe resultaterne. Vi er stadig i gang med en opbygning, men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre noget samtidigt.Milan har hentet fem point i sine første fire kampe i denne sæson.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 10:59:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Pons om Lenglet-rødt: Troede jeg lavede fejlen

( Alt om Sport )
Pons om Lenglet-rødt: Troede jeg lavede fejlen är publicerad av Bold.dk
Girona-midtbanespilleren Pere Pons troede, at han havde lavet frispark på Barcelonas Clement Lenglet i søndagens kamp mod Barcelona. Men det var omvendt, og Lenglet blev sågar udvist.Clement Lenglet blev vist ud efter 36 minutter, da Barcelona søndag aften mødte Girona hjemme på Camp Nou.Det skete, fordi han havde ramt Girona-midtbanespilleren Pere Pons i hovedet med albuen i en nærkamp, hvor de begge gik i græsset.Situationen skete i høj fart, og Pere Pons erkender, at han faktisk troede, det var ham, der havde begået noget ulovligt.- Jeg fik et slag fra hans albue, men da jeg rejste mig op, sagde jeg undskyld til Lenglet, og jeg ville give ham hånden, fordi dommen var imod os, og jeg troede, det var mig, der havde lavet frispark, siger Pere Pons ifølge Sport.Pere Pons fortæller desuden, at han ikke bemærkede den kontakt, der var med Lenglets albue. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-09-24 | 10:59:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Tiger Woods vinder for første gang i fem år

( Alt om Sport )
Tiger Woods vinder for første gang i fem år är publicerad av DR.dk Sport
Den amerikanske golfstjerne Tiger Woods er tilbage på toppen med første sejr på PGA Touren i mere end fem år.

Lav den første kommentar!

DR.dk Sport | 2018-09-24 | 09:41:11
Læs mere »        Kommenter »   
 
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Dansk bronze ved EM i triatlon
Læs mere »
Ståle: Mere end ét måls forskel mod FCN
Læs mere »
Barcelona melder ankelskadet Malcom klar
Læs mere »
Hodgson: Interview påvirkede stille Zaha
Læs mere »
Slagen Belotti: Napoli udklasserede os
Læs mere »
Munksgaard: Positive vinde over Næstved
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
abc
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


Vi elsker Charlie Hebdo
  Kendte
  Økonomi
Europæisk tilsyn kræver forklaring i hvidvasksag
Læs mere »
Snyd med timetal: Mentorer malker kommuner for hjælp til ledige
Læs mere »
Danske Bank, topchef-rygter og Anders Samuelsens vildledning af Folketinget
Læs mere »
  IT & Teknik
Her er seks alvorlige it-sikkerhedsfejl, som mange virksomheder begår
Læs mere »
Alt for mange virksomheder tror, at de er agile uden at være det - hvad er der lige gået galt?
Læs mere »
Energistyrelsen afblæser pludselig stor dansk frekvensauktion i allersidste øjeblik: Men vil ikke fortælle hvorfor
Læs mere »
GlobalConnect på trapperne med flere opkøb og fyresedler: Første købsaftaler kan blive underskrevet inden for få mø
Læs mere »
Skal du have nyt job? Her er syv spændende it-sikkerhedsjob, der er ledige lige nu
Læs mere »
Energistyrelsen afblæser stor dansk frekvensauktion i allersidste øjeblik: Men vil ikke fortælle hvorfor
Læs mere »


Selkabs Formidling
Hjemløs sagsøger Burger King   Øko Life Camp gentages   Vindinge i nyt stort nederlag   Medier: Brasilianske Fred skifter til Manches   Politi: Mand forsøgte at dræbe ekskæreste i H   Omrejsende håndværkere rev tagrenden ned   Nainggolan: Roma fortjener at opnå noget stor   Assange vil dele CIA's hackerredskaber m   JP ved Grenfell Tower i London: Hjælpen strø   Rapport: Prostituerede får et bedre liv med f   Ting jeg gjorde 1/8   LIVE Axelsen er presset i bund mod kinesisk s   Mistede bevidstheden: Tommy Kenter akut indla   Kinesisk medie dropper homoforbud efter massi   Debat: Afgiftsdanmark   Leasingbiler slipper for at betale registreri   Middelfart missede semifinalen   HTH Holstebro får stort skulderklap   Partier lover et fredeligt valg   Sommerdans i Københavns Politigård aflyses på   Børnene omfavner Tumle   Test dig selv: Hvad ved du om hveder?   Efter god sidste test: Kevins racer bliver en   Europamester øverst på Silkeborgs ønskeseddel   Test test test   Odense Q tabte til stærkt hold   Hun troede, at hun var dårlig til sport: Nu h   Kæmpevulkan vågnet: Forskere uenige om potent   Forsker: Punktum for historisk hård overensko   Ild i lejlighed og to lig fundet: Tysk politi   Barcelona annoncerer efterårsturne   Forligsmanden forlader bygningen: Der er paus   Storbritannien skylder 2,7 milliarder euro   Contador med smil om munden: Jeg har ikke gl   Historien om Give Golfklub   Trump jubler over sejr i vigtigt kongresvalg   Zorniger glæder sig over et vigtigt point   Elisa og Kjeld Jespersen, Højby, har diamantb   Krig mod DSB optrappes: Nyt busselskab med re   Sidste kræmmermarked efter en god sæson   BIF-kaptajn: Fedt vi har det i egne hænder   Munkebo: Stillegudstjeneste i kirken   Omfartsvej i Ribe vækker fortsat stærke følel   Morten vil sikre en Tryg Fremtid   FC København er klar til en gyser i Amsterdam   Tysk prinsesse giver Spaniens ekskonge Carlos   Indbrudstyv havde ikke lyst til retssag   KIF tabte til BSV: Magien manglede   Tre forhindringer for at gå på deltidspension   Japaner er i sin første grand slam-kvartfinal   Empoli lejer ung midtbanespiller i Sampdoria   Ståle: Mere end ét måls forskel mod FCN   Debutant med dyster fortid stjæler overskrift   Profil fra nobelskandale fængslet frem til do   Den oversete vin-region: Frankrig og Italien   Mindeord: Ingen havde samme viden om Assens s   Svindelmistænkt læge kan fortsætte på ubestem   Linkin Park aflyser verdensturné efter forsan   Engelsholm skruer op for lyset med ny linje i   Vil trodse reglerne: Vi har verdens smukkeste   Regeringen vil støtte tysk forurening af dans   CL-overraskelse mod Vardar smuldrer væk for F   Voldtægtstiltalt svensk teaterinstruktør er f   LIGE NU: Strømafbrydelse i København   Dybt skuffet superstjerne må nøjes med at glæ   Planlæg påsken: 20 oplevelser for børn   Medie: Kim Jong-uns højrehånd er på vej mod U   Ny skoleleder til Ulkebøl Skole   Der er for lidt drama i Babettes skildpaddesu   Sundhed. Bøder for sygdom? Nej   Fem tips fra eksperten   I Saransk er der ikke sparet på noget før Dan   FC København lægger op til nyt drama i Amster   Bertelsen vil først snakke fremtid efter redn   Spanien sprudler under Enrique: Jeg har fået   Blå bog: Etapevinderen Primoz Roglic   To mænd standset i løbet af 30 minutter: Kørt   Gaderæs eller hændeligt uheld?: Bil kørte gen   Gravide Fabiana blev dræbt med økse: Nu har k   Alt for mange virksomheder tror, at de er agi   USA presser Paraguay for at bevare ambassade   Nye humanister har sværest ved at se udbyttet   Regionsrådsformand får skattesmæk efter forva     Sommerfest: Med blæst, sol og glade fester   Efter vanvittigt maj-vejr: Vejrskifte i weeke   16-årig anmelder voldtægt efter fest i Aarhus   FCK slog Ajax - men én ting irriterede Ståle   Klar sejr sender Axelsen i kvartfinalebrag mo   Kun en ny bommert kan sætte en stopper for sp  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer