Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Sport nyheder

Save  nyheder in bookmarks
RSS feed her

Medie: Arteta vil binde Arsenal-dansker på lang kontrakt

( Alt om Sport )
Medie: Arteta vil binde Arsenal-dansker på lang kontrakt är publicerad av Bold.dk
Danske Chido Obi-Martin scorer mål på samlebånd for Arsenals U18-mandskab, og det har angiveligt fået Mikel Arteta til at ønske en lang kontrakt til angriberen.  25 kasser i sine ni seneste kampe.  Man kan godt fortstå, Chido Obi-Martin fylder meget på sociale medier for tiden. Det virker nemlig, som om Arsenal-danskeren er ustoppelig.  Præcis derfor skulle Mikel Arteta være meget opsat på at stoppe angriberen fra at smutte væk fra London-klubben.  Det skriver mediet Goal.  De mener at vide, at Arsenal vil tilbyde en lang kontrakt til danskeren, så der ikke kan herske tvivl om, hvor hans fremtid er.  Det skulle angiveligt være Arteta, som presser på for en lang kontrakt til Chido Obi-Martin. Der meldes dog intet om eventuelle forhandlinger mellem de to parter. Goal skriver videre, at det er planen, Chido Obi-Martin inden alt for længe skal sluses ind på Arsenals førstehold.  Lær Chido Obi-Martin bedre at kende i dette interview, som Bold har lavet med stjernefrøet. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 16:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Ingen Vallys i BIF-trup - Nartey og Bundgaard starter

( Alt om Sport )
Ingen Vallys i BIF-trup - Nartey og Bundgaard starter är publicerad av Bold.dk
Nicolai Vallys er gledet helt ud af Brøndbys trup til kampen mod FC Nordsjælland.  Den står på forkælelse weekend efter weekend i disse Superliga-dage, og når FC Nordsjælland tager imod Brøndby på kunstgræsset i Farum søndag eftermiddag, er det ingen undtagelse.  Startopstillingerne til det opgør er rullet ind, og hjemmeholdet giver genvalg til alle i forhold til seneste opgør mod AGF.  I Brøndby-lejren er der imidlertid en masse overraskelser. Selvom Nicolai Vallys tidligere søndag var i truppen, er profilen nu gledet helt ud.  I stedet starter både Noah Nartey og Filip Bundgaard inde, mens Ohi Omoijuanfo tager plads på bænken sammen med Mathias Greve.  Josip Radosevic træder også ind fra start. FC Nordsjællands startopstilling:Andreas Hansen - Oliver Villadsen, Kian Hansen, Adamo Nagalo, Martin Frese - Daniel Svensson, Jeppe Tverskov, Zidan Sertdemir - Ibrahim Osman, Marcus Ingvartsen, Andreas Schjelderup Brøndbys startopstilling:Patrick Pentz - Jordi Vanlerberghe, Kevin Tshiembe, Jacob Rasmussen - Sean Klaiber, Daniel Wass, Noah Nartey, Josip Radosevic, Marko Divkovic - Yuito Suzuki, Filip Bundgaard

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 16:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

BIF-træner tør ikke satse med Vallys

( Alt om Sport )
BIF-træner tør ikke satse med Vallys är publicerad av Bold.dk
Det er en skade pådraget til lørdagens træning, der holder Nicolai Vallys ude af kamptruppen til søndagens kamp mod FC Nordsjælland, bekræfter Brøndby. Brøndby er uden Nicolai Vallys søndag. - Vi har seks kampe tilbage, og derfor er der jo ikke nogen grund til at gøre et mindre problem til et stort problem, fortæller Jesper Sørensen til Discovery+ i optakten til kampen og fortsætter: - Vi synes ikke, det var værd at løbe risikoen her for at gøre en mindre skade til et stort problem. Måske var Vallys blevet presset igennem til en startplads, hvis der kun var en kamp tilbage afslutter Sørensen med et smil. Derfor er Vallys ukampdygtig til mødet med FC Nordsjælland på Right to Dream Park. Kampen mellem de to klubber sparkes i gang klokken 16:00.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 16:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Brugge bankede sig til førstepladsen

( Alt om Sport )
Brugge bankede sig til førstepladsen är publicerad av Bold.dk
Club Brugge tog søndag eftermiddag en 3-0-sejr over Genk, som sender danskerklubben til tops i den bedste belgiske række. Anderlecht kan dog gå forbi dem igen senere søndag. Club Brugge havde tidlig søndag eftermiddag mulighed for at snuppe førstepladsen i den bedste belgiske række. Klubben fra det vestlige Belgien var en tur forbi Genk, som med en sejr ville begynde at blande sig i kampen om metal. Alle tre Brugge-danskere startede på bænken. Syv minutter før pausen sendte Kyriani Sabbe gæsterne på kurs mod toppen af Jupiler Pro League, da han med en høj bold snød både målmand og forsvar og sendte 1-0-målet i kassen. Efter pausen skulle ondt blive værre for Genk. Sabbe noterede sig for en assist, da han spillede Hugo Vetlesen, som sendte 2-0-scoingen i nettet. Kun fem minutter efter kom den kommende Brentford-brasser Igor Thiago også på tavlen, da han scorede til slutresultatet 3-0. Efter et længere VAR-tjek endte hovedstøds-målet med at stå. Det var Thiagos mål nummer 28 i denne sæson.  Med ti minutter tilbage af kampen kom Casper Nielsen på banen. Fem minutter senere blev Philip Zinckernagel indskiftet, men der faldt ikke flere mål efter danskernes indhop.  Sejren sender Club Brugge til tops i Jupiler Pro League. Anderlecht kan dog tilbageerobre førstepladsen, når de senere søndag møder Cercle Brugge.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 16:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Trods stor interesse: CV vil holde på Suzuki

( Alt om Sport )
Trods stor interesse: CV vil holde på Suzuki är publicerad av Bold.dk
Trods interesse fra flere Premier League-giganter er det målsætningen, at Yuito Suzuki skal blive i Brøndby, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen. Yuito Suzuki er på alles læber i disse dage, hvor den japanske spids brænder banen af for Brøndby. Det tiltrækker naturligvis opmærksomhed fra udenlandske klubber, og i søndags kunne Bold berette om et stort og imponerende fremmøde på tilskuerrækkerne fra europæiske topklubber. Til 2-1-sejren over FC Midtjylland, som blev skabt på to flotte mål af Yuito Suzuki, var der repræsentanter fra Manchester City, Liverpool, Tottenham, Nantes, Ajax, Stuttgart, Union Berlin, Real Sociedad, Hoffenheim, Genk, Wolfsburg og Parma. De konkrete klubber blev fodbolddirektøren foreholdt i Discoverys optakt til Brøndbys møde med FC Nordsjælland på Right to Dream Park søndag. - Jeg ved ikke, hvor de har den information fra. Jeg har selvfølgelig set de klubber, der besøger Brøndby, og der kan jeg da godt genkende nogle af de klubber. - Men bortset fra det, så er Suzuki jo bare en dygtig spiller med et flair, man ikke ser hver dag. Fodbolddirektøren blev adspurgt, om den 21-årige japaner er Brøndby-spiller efter sommerferien, hvis talentet og hypen fortsætter. - Som udgangspunkt vil vi gerne beholde ham, men man kan aldrig sige aldrig i den her branche. Målet er selvfølgelig, at man skal være i en lidt længere periode i Brøndby, før man skal videre. - Målet er, at han spiller i Brøndby næste sæson. Yuito Suzuki har lavet ni mål og otte assists i 26 kampe på tværs af turneringer.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 16:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Hoff Thorup: Schjelderup mere afgørende end nogensinde

( Alt om Sport )
Hoff Thorup: Schjelderup mere afgørende end nogensinde är publicerad av Bold.dk
Johannes Hoff Thorup giver Andreas Schjelderup ret i, at han har mere indflydelse end nogensinde før i sin karriere. Trods en alder på blot 19 år har Andreas Schjelderup spillet fast førsteholdsfodbold i fire år, hvor han står noteret for 91 kampe. Efter en tur til Benfica er nordmanden tilbage på Right to Dream Park på et lejeophold, og det har givet ham en opblomstring i spillet. - Han er god, og er blevet bedre og bedre, indleder cheftræneren overfor Discovery+ og fortsætter. - Han har lagt på og på hen over noget tid. I særdeleshed her efter vinterpausen har han været rigtig godt kørende for os, så jeg kan godt nikke genkendende til, hvad han siger. - Jeg synes måske, at han lige nu er mere afgørende, end han nogensinde har været, så hvis han også selv synes det, så ændrer vi ikke på det. Andreas Schjelderup starter inde for FC Nordsjælland i kampen mod Brøndby, som starter klokken 16. Han vender efter planen retur til Benfica og den portugisiske Superliga til sommer.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 16:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Karakterer: Viborg og Randers skal have skudtræning i næste uge

( Alt om Sport )
Karakterer: Viborg og Randers skal have skudtræning i næste uge är publicerad av Bold.dk
På et velbesøgt Energi Viborg Arena var der en direkte duel om syvendepladsen, men to velspillende hold manglende den afgørende skarphed foran mål. Se Bolds karakterer fra opgøret her. To annullerede mål i starten, overliggerskud, hovestød helt inden foran mål og bare et hav af store chancer.Det er faktisk ikke helt til at forstå, at der ikke blev scoret i kampen mellem Viborg FF og Randers FC.  Det var tydeligt, at det var de to bedste hold i 3F Superligaens nedrykningsspil, som mødte hinanden. De havde flere gode angreb, dødboldssituationer og kontrasituationer, som var tæt på at føre til mål, men det forløsende mål kom aldrig. Herunder kan du se Bolds karakterer fra opgøret.  5 i fokus

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 16:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Hvidovre-profil har fået hjernerystelse

( Alt om Sport )
Hvidovre-profil har fået hjernerystelse är publicerad av Bold.dk
Andreas Smed udgik i lørdagens Hvidovre-træning. Cheftræner Per Frandsen bekræfter over for Discovery, at han har fået en hjernerystelse.  Andreas Smed skulle egentlig være startet inde for Hvidovre mod OB søndag eftermiddag.  Men den 27-årige offensivspiller har været uheldig i lørdagens træning forud for opgøret, hvor han har pådraget sig en hjernerystelse. Det bekræfter Per Frandsen over for Discovery. - Han var i spil til at starte inde i dag.  - Han har gjort det godt de seneste to kampe, så det er super ærgerligt. Især for ham. Hvidovre forlængede med Smed tidligere på måneden frem til sommeren 2026. - Vi så meget hurtigt et lys i ham, og han har jo fået en større og større betydning for vores hold.  - Han har haft nogle fantastiske indhop og har lavet nogle kampafgørende mål både i NordicBet Ligaen og 3F Superligaen, sagde sportschef Peter Lassen om Smed på daværende tidspunkt. Smed står noteret for ti mål i 77 kampe i Hvidovre-trøjen. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 14:50:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Højbjerg med sjælden start i London-derby

( Alt om Sport )
Højbjerg med sjælden start i London-derby är publicerad av Bold.dk
Startopstillingerne til derbyet mellem Tottenham og Arsenal er netop tikket ind. Pierre-Emile Højbjerg får en sjælden start. Senere søndag tager Tottenham imod Arsenal på hjemmebane, og der er vigtige point på spil.  Gæsterne jagter sit første mesterskab i 20 år, mens Tottenham skal forsøge at spille sig i Champions League.  Startopstillingerne er netop tikket ind, og en dansker har sneget sig med i Ange Postecoglous udvalgte.  Pierre-Emile Højbjerg får nemlig sin kun syvende start i denne Premier League-sæson, når kampen fløjtes i gang.  Arsenals hold er uændret fra 5-0-sejren over Chelsea. Der er kampstart i den engelske hovedstad klokken 15:00 dansk tid.  Du kan se begge mandskabers startellever nedenfor. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 14:50:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Frenkie de Jong høster ros: Han er så fundamental

( Alt om Sport )
Frenkie de Jong høster ros: Han er så fundamental är publicerad av Bold.dk
En skadet Frenkie de Jong får masser af ros med på vejen af cheftræner Xavi.  Frenkie de Jong måtte bæres fra banen på en båre med en forstuvet ankel, da FC Barcelona tabte El Clásico.  Men selvom udsigterne til at komme i aktion igen i ligaen i denne sæson er mere end dystre, bakker Xavi ham op.  - Han er en fundamental spiller. Det har jeg sagt før. Han er så vigtig.  - Han har været uheldig med at skulle overvinde tre ankelskader, fortalte Barca-cheftræneren på søndagens pressemøde forud for mandagens kamp mod Valencia. Overlægen på det hollandske landshold, Edwin Goedhart, mener dog ikke, der er grund til, at Holland skal bekymre sig om at måtte undvære stjernen til EM. - På nuværende tidspunkt er der ingen grund til at antage, at han ikke kan klare det, har Goedhart tidligere sagt om De Jongs EM-chancer. Holland er i EM-gruppe med Polen, Frankrig og Østrig.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 14:50:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Syg Randers-profil glider ud af truppen

( Alt om Sport )
Syg Randers-profil glider ud af truppen är publicerad av Bold.dk
Sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen, oplyser til Bold, at Mikkel Kallesøe, som ellers var udtaget til opgøret mod Viborg, glider ud af truppen grundet sygdom.  Mikkel Kallesøe stod til at være udtaget til opgøret mod Viborg, men han kommer ikke i kamp alligevel.  Randers-profilen er nemlig slet ikke rejst med resten af truppen til domkirkebyen, da han har været syg og ikke er blevet frisk.  Det oplyser klubbens sportsdirektør, Søren Pedersen, til Bold. Begge mandskabers startopstillinger er tikket ind, og der er mange ændringer. Se dem her.  Der er kampstart i Viborg klokken 14:00, og du kan følge opgøret tæt her på Bold.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 13:50:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Tilfreds Lucas Andersen: Jeg skal være afgørende

( Alt om Sport )
Tilfreds Lucas Andersen: Jeg skal være afgørende  är publicerad av Bold.dk
Lucas Andersen var glad for at komme på måltavlen og være med til at sikre QPR endnu en sæson i Championship.  Lucas Andersen skiftede i vinter til QPR. På daværende tidspunkt var London-holdet under stregen, men nu er historien en helt anden. Det er blandt andet takket være den danske kreatør, som i fredags også kom på måltavlen for første gang i QPR-trøjen. Den tidligere AaB-profil nettede i 4-0-sejren over Leeds, der endegyldigt sikrede QPR overlevelse. Han var derfor en glad mand bagefter.  - Det var selvfølgelig fantastisk, da man så den ramme nettet. - Det er det, jeg gerne vil bidrage med. Jeg skal være en afgørende spiller. Det er det, jeg er her for at være. - Jeg vil vise mine kvaliteter, og jeg synes, at holdet er blevet ved med at bygge på, siden jeg ankom. - Jeg har følt, der har været meget mere i holdet, og det så vi meget af i løbet af hele kampen. - At score på hjemmebane i næstsidste kamp mod Leeds og vinde 4-0. Man kan ikke bede om mere, siger han til klubbens hjemmeside.  Andersen står også noteret for tre oplæg i QPR-trøjen. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 13:50:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Xavi vil forlænge med klubmand: Det er op til ham

( Alt om Sport )
Xavi vil forlænge med klubmand: Det er op til ham är publicerad av Bold.dk
Barcelona-træner Xavi håber, at Sergi Roberto vil forlænge sin kontrakt med klubben. Hans aftale udløber om to måneder.  Så der skal skub i forhandlingerne, hvis Barcelona vil fortsætte samarbejdet med 32-årige Sergi Roberto, der har været i klubben siden 2006.  Og det vil Xavi gerne. Barca-cheftræneren håber på, at der snart kommer styr på fremtiden. Det fortæller han på et pressemøde, inden Valencia venter mandag.  - Jeg vil have Sergi til at blive og forlænge sin kontrakt.  - Det er op til ham nu. Både klubben og spilleren ved, hvor jeg står.  - Han har altid været en nøglespiller for mig, sagde Xavi ifølge AS.  Sergi Roberto er en del af anførergruppen i den spanske storklub, og i marts 2023 forlængede Barcelona med ham frem til 30. juni 2024.  I den aftale har han en frikøbsklausul på 400 millioner euro, som svarer til knap tre milliarder kroner. Roberto kom til Barcelonas akademi tilbage i 2006, inden han i 2010 fik debut på klubbens førstehold. Siden er det blevet til 368 kampe i Barcelona-trøjen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 13:50:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Amputeret AGF-mandskab har duo tilbage mod FCK

( Alt om Sport )
Amputeret AGF-mandskab har duo tilbage mod FCK är publicerad av Bold.dk
AGF har Tobias Anker og Frederik Brandhof tilbage til udekampen mod FC København.  AGF skal forsøge at komme op på hesten igen, når de søndag besøger FC København i Parken.  Uwe Röslers mandskab er fortsat skadesplaget, men tyskeren kan dog glæde sig over, at Tobias Anker og Frederik Brandhof er til rådighed igen.  Førstnævnte er tilbage efter karantæne, mens Brandhof er blevet sin skade kvit.  Det betyder samtidig, at Frej Elkjær Andersen glider ud af truppen.  Spillere som Nicolai Poulsen, Jonas Jensen-Abbew, Tobias Mølgaard, Felix Beijmo, Kevin Yacob og Tobias Bech er fortsat ude.  Uwe Rösler har udtaget 21 mand til kampen, der starter klokken 18. Dermed skal en enkelt sorteres fra før kampstart.  AGF-truppen mod FC KøbenhavnJesper HansenBailey Peacock FarrelMats KnoesterFrederik TingagerMichael AkotoMikkel KristensenTobias AnkerEric KahlLuka CalløJacob AndersenFrederik BrandhofMads Emil MadsenMagnus KnudsenGift LinksJulius BeckMikkel DuelundPeter BjurTobias BachMikael AndersonJanni SerraPatrick Mortensen

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 13:50:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Chelsea holder vejret: Har Silva spillet sin sidste kamp?

( Alt om Sport )
Chelsea holder vejret: Har Silva spillet sin sidste kamp? är publicerad av Bold.dk
Thiago Silva må vente på sin Chelsea-skæbne, efter at brasilianeren rev op i en tidligere skade i lysken mod Aston Villa.  Thiago Silva har de seneste fem kampe fået gang i noget, der minder om kontinuerlig spilletid i Chelsea.  Men nu må forsvarskrumtappen vente nervøst på sine udsigter, efter at han måtte lade sig udskifte til sidst i lørdagens 2-2-kamp mod Aston Villa.  - Vi bliver nødt til at undersøge ham nærmere. Det drejer sig om en smerte i hans lyske. Det er det samme, som han oplevede mod Crystal Palace, sagde cheftræner Mauricio Pochettino efter kampen ifølge The Athletic. Chelsea har fem kampe tilbage af sæsonen, og den seneste gang Silva løb ind i samme type skade, fik han ikke spilletid i otte kampe. Brasilianeren kom til Chelsea i 2020 på en fri transfer fra PSG.  Det forventes, at han forlader London-klubben efter sæsonen, når hans kontrakt udløber.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 13:50:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Kane jagter vild Bundesliga-rekord: Det er muligt

( Alt om Sport )
Kane jagter vild Bundesliga-rekord: Det er muligt är publicerad av Bold.dk
Harry Kane vil gerne nå rekorden for flest mål i en Bundesliga-sæson, men det kræver i den grad, at han holder skruen i vandet de sidste tre kampe i sæsonen. Bayern München har ikke haft den vanlige succes i Bundesligaen i denne sæson. Men det har alligevel ikke forhindret Harry Kane i at banke målene i kassen.  Den engelske angriber er nu på 35 Bundesliga-scoringer i sæsonen, og det betyder, at han har seks op til Robert Lewandowskis rekord på 41 mål. Kane tror på, han kan nå det, men det vil altså kræve to mål i hver af de sidste tre kampe. - Det er muligt, men jeg også holde gang i den. - Jeg skal nok score et par mål næste gang. Det er muligt, men det afhænger selvfølgelig af de sidste par kampe. - Men det var fedt at score et par mål for at hjælpe holdet, sagde han efter 2-1-sejren over Frankfurt ifølge Reuters. Kane har i alt scoret 42 mål i denne sæson. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 12:40:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Kæk Moyes: Er glad for Klopp snart er væk

( Alt om Sport )
Kæk Moyes: Er glad for Klopp snart er væk är publicerad av Bold.dk
David Moyes roser Jürgen Klopp, og så joker han også med, at han er glad for, han snart er fortid i Premier League.  Jürgen Klopp nærmer sig afskeden med Liverpool.  Tre kampe resterer der for tyskeren, som får rosende ord med på vejen af trænerkollegaen David Moyes. Skotten skulle dog lige ud med en joke først.  - Jeg er glad for, at han snart er væk. Hans tænder er for lyse, siger han, før han slår over i en mere seriøs tone.  - Jeg hader at sige det, fordi jeg har trænet de klubber, der nok er deres største rivaler, men jeg synes, han har været fantastisk for Liverpool.  - Han er deres far. Han har kunne styre en stor fodboldklub, og det er ikke let at gøre, siger han på et pressemøde.  Liverpool er nummer tre i Premier League. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 11:40:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Messi-show førte til Inter Miami-storsejr

( Alt om Sport )
Messi-show førte til Inter Miami-storsejr är publicerad av Bold.dk
Lionel Messi var ustoppelig, da Inter Miami vandt 4-1 over New England. Argentineren scorede to, mens han også var involveret i de sidste to. Lionel Messi fortsætter dominansen i MLS. Den vævre argentiner er blevet helt klar efter en skade, og det kan i den grad ses på banen. Natten til søndag mødte Inter Miami-mandskabet New England, og her var det igen Messi, der stjal alle overskrifter. Inter Miami kom ellers hurtigt bagud, men herfra tog Messi over.  Han startede med en sikker scoring efter et godt timet løb, og i anden halvleg scorede han med samme opskrift. Herfra gik han i oplæggerens rolle.  3-1-scoringen blev en realitet, da New England-keeperen ikke kunne holde Messis skud, og ved det sidste mål fandt han sin gode ven Luis Suarez, som dirigerede bolden op i hjørnet. Inter Miami, som topper deres konference, vandt 4-1, mens Messi har lavet seks mål og fire oplæg de sidste fire MLS-kampe.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-28 | 08:20:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Liverpool var igen uskarpe: Det er hvad det er

( Alt om Sport )
Liverpool var igen uskarpe: Det er hvad det er är publicerad av Bold.dk
Liverpools cheftræner, Jürgen Klopp, erkender, at man igen var uskarpe, men at man i stedet burde fokusere på, at man kommer frem til chancerne.  Liverpools titeldrømme led et nyt knæk, da man spillede 2-2 mod West Ham lørdag eftermiddag.  Som vanligt havde Liverpool chancer til mere, men igen måtte Jürgen Klopp se til, mens hans forreste spillere brændte store chancer.  - Det er, hvad det er, siger Klopp til TNT Sports ifølge BBC.  - Du ser kampene - vi står sammen og vi går gennem det hele samlet, det er alt.  - Gutterne vil det gerne, de kæmpede hårdt og gav alt, hvad de havde. For nogen af dem var det for meget i dag, så sådan er det.  Klopp mener også, at man i stedet for at fokusere på de mange brændte chancer i stedet burde fokusere på, at man kommer frem til selvsamme.  - Det, jeg ikke forstår, er, at for hver chance, vi brænder, så taler alle - men en chance er det tætteste du kommer på et mål, så vi skal være mere positive.  - Vi skal acceptere, at disse ting sker, og så skal vi forsøge igen, igen og igen.  - Vi spillede godt, men vi var ikke afgørende i de vigtige situationer, det skal vi acceptere og arbejde videre på, afslutter Klopp.  I deres seneste fem Premier League-kampe har Liverpool kreeret 12.78 xG og scoret blot syv mål. Til sammenligning har deres modstandere samlet kreeret 5.88 xG og scoret otte mål. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 23:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Düsseldorf dummede sig i toppen

( Alt om Sport )
Düsseldorf dummede sig i toppen är publicerad av Bold.dk
Fortuna Düsseldorf måtte nøjes med 1-1, da de lørdag aften var en tur på Veltins-Arena og spille mod Schalke 04.  Düsseldorf skulle lørdag aften forsøge at holde gang i sin flotte stime, da de gæstede Veltins-Arena. Sidst gæsterne tabte en kamp i 2. Bundesliga var den 4. februar, hvor Paderborn vandt et hæsblæsende 4-3-opgør. FCK-ejede Isak Berg Johannesson startede inde for Düsseldorf.  Efter en målløs første halvleg kom der lidt bedre gang i sagerne efter pausen. Efter 55 minutter sparkede Kenan Karaman Schalke i front, da han trykkede af uden for feltet. Düsseldorfs keeper Florian Kastenmeier så lidt uheldig ud i situationen.  Føringen holdt dog ikke længe.  12 minutter senere sendte indskiftede Ao Tanaka gæsterne på ret køl, da han stangede sit hold på 1-1. I overtiden fik Schalke tildelt et straffespark, men efter et VAR-tjek blev det trukket tilbage. Der faldt ikke flere scoinger i kampen, som sluttede 1-1. Resultatet betyder, Düsseldorf har 56 point på tredjepladsen. Schalke ligger nummer 11.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 23:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Medie: Arteta vil binde Arsenal-dansker på lang kontrakt
Læs mere »
Ingen Vallys i BIF-trup - Nartey og Bundgaard starter
Læs mere »
BIF-træner tør ikke satse med Vallys
Læs mere »
Brugge bankede sig til førstepladsen
Læs mere »
Trods stor interesse: CV vil holde på Suzuki
Læs mere »
Hoff Thorup: Schjelderup mere afgørende end nogensinde
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
66
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Victor
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


Vi elsker Charlie Hebdo
  Kendte
  Økonomi
Bocian: Pengemarkedsfonde har stort potentiale, men det stiller krav til os
Læs mere »
Putin vil hæve skatter: Krigen skal betales af russisk overklasse
Læs mere »
Ugen der kommer: Novo Nordisk åbner året blødt inden temposkift
Læs mere »
  IT & Teknik
Køber 25.000 Copilot-licenser af Microsoft i kæmpe-aftale - vil investere milliarder i AI
Læs mere »
Prøvekørt: Sydkoreansk familie-kolos har plads til alle og sætter alle på plads
Læs mere »
Det danske it-lovsystem skal moderniseres: Styrelse søger ene-leverandør til 10-årig kæmpe-kontrakt
Læs mere »
Nørgaard: Gør som de andre: Tag ingen beslutninger og gør intet
Læs mere »
En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere
Læs mere »
"Når jeg engang ikke er her mere, så vil jeg gerne huskes som generøs lige som ham"
Læs mere »


Bilpleje Blog
Første turister er hjulpet til Danmark efter   Leipzig-boss bekræfter: Gvardiol bliver den d   »Det er det bageste ben, der skal få mig til   Leipzig ekspederede FCM ud af Youth League ef   »Det er nedslående«: 21 millioner er allerede   FCM-lejesvend i Fredericia ærgrer sig: Vi kør   Medie: Viborg giver lidt over syv millioner f   Dansk stjernearkitekt skal bygge huse på Måne   Uheld på Bornholm: Helt spærret   Indfør retningslinjer nu!: 270 forskere i opr   Video: Trossard får Emirates til at eksploder   Rokade i pensionskæmpe: Går på jagt efter ny   Bizar sag: Dansk mand deporteret   Politiet søger efter kvinde: Leder med hunde   Der skal en nødhjælpsorganisation til at redd   St. Pauli er tæt på Bundesliga-oprykning   Sårbart WordPress-plugin truer mere end en mi   Mindst 25 civile dræbt i angreb i Sudans hove   Kommentar: Håndværk er kulturarv. Men hvem pa   Kim Skotte: Man føler sig næsten trukket rund   Tottenham-målmand har været under kniven   Så er det FC Helsingør, der er tættest på Sup   Haj har dræbt australsk mand trods surferes r   Seks unge udfordrer Danmark og 31 andre lande   Medie: Regeringen dropper Arne-plus ordning   Marcondes om Brentford-møde: Nogen får hånere   Vuelta-triumfator havde planlagt at snuppe fø   Stigende renter   Kan man stole på Eurodan?   Mand bag smugling af 125 kilo amfetamin har f   Liveblog: Nu taler Zelenskyj til danskerne   Riddersholm og co. tabte trods flere danskerm   Hun var indstillet til nobelprisen 48 gange .   Askou og co. fik bugt med lang sejrstørke mod   Vejret skaber problemer for bilister på Sjæll   Efter ærgerlige oplevelser: Elevråd på nordsj   AI kræver væskekøling i datacentrene: Her er   Præstestyret gav hende censur, fængsel og pis   FCN-guldfugls første hattrick: Siger sig selv   Varane stopper på landsholdet: Godt for Unite   Niels Lunde: Verdens despoter skal lære, at V   Igen-igen: Italiensk veteranback stopper til   “Trods kæmpe tab så lider obligationerne i to   Den franske præsident testet positiv for coro   “Hvorfor kan du ikke bare være skuespiller, P   Medie: United har forbedret buddet på Højlund   Kulturministeren meldte afbud til OL. Her er   Thomas Frank flirter: Eriksen er altid velkom   Kæmpe nederlag til Johnsons konservative - nu   Er Nord Stream-sabotagen snart opklaret? Nye   Bliver Rusland sur på Danmark over nyt tiltag   Betalingskæmpes aktie falder 55 pct.   Aktieluk i USA: Vendte rundt til minus - Nvid   37-årige Henrik Pedersen bliver ny topchef fo   SLUT: Frankrig - Holland minut for minut   Kvinde dræbt: Kørte frontalt ind i mælkebil   Islamisk Stat tager skylden for angreb i Iran   Danskere i aktion i dag   Analyse: Ukraines forsvarskrig i dødvande - Z   Grundejerforening »ligner Bangladesh«: Føler   Nye tal: Der er fejl i omkring halvdelen af h   Kender du byen? En flod med særlige sten flyd   Aarhusiansk restaurant finter regel om bordbe   4 hjerter: Tænk at nogen systematisk og med g   Efter tvangs-annullering: SKI søger enelevera   Microsoft forbereder kæmpe ordre på millioner   Selvfølgelig er der snørebånd på Murakamis lø   AWS tilbyder gratis brug af konkurrenternes A   Danske statsborgere i Israel evakueres fredag   Ørsteds aktietab er nu 30 pct. på én måned: H   Intel kan være på vej til at nedlægge tusindv   100.000 russiske tropper ved grænsen til Ukra   Engelsk forslag: 10 års straf for onlineracis   Skal skilles   Flere rejsende og sparerunde sender Lufthansa   Arbejdsulykke: Mand fastklemt under jernplade   Tyrkiet: Danmark bør øjeblikkeligt forhindre   Vokser med milliarder: Omsætningen i den dans   Test: Så nemt er det at få den bedste lyd ud   11 kampe uden sejr: Mareridtet fortsætter for   Hvilket RK gives højest vurdering?   Strejke blandt bagageansatte giver forsinkels   Det begyndte med en rejse til Australien: I d  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer