Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Reddet fra pletten: England sneg sig videre efter straffedrama

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-07-06 | 21:40:23
Hele artikel om Reddet fra pletten: England sneg sig videre efter straffedrama findes på Bold.dk
England var igen tæt på et EM-exit, men Bukayo Saka reddede englænderne i den ordinære spilletid, mens den engelske sejr blev sikret efter en straffesparkskonkurrence.  Englands stjerner skulle forsøge at oppe niveauet, da de i EM-kvartfinalen mødte Schweiz.  Men hvis man som tilskuer havde store forhåbninger, så blev man skuffet. Første halvleg var ikke et festfyrværkeri. Langt fra.  Bukayo Saka var eneste farlige mand for englænderne, men den sidste skarphed manglede flere gange i den afgørende aktion. Nul skud på mål var facit for begge hold efter første halvleg. Det blev der heldigvis ændret på i anden halvleg, som dog ikke var meget mere underholdende til at starte med.  Efter 50 minutters spilletid blev Jordan Pickford testet, men Everton-målmanden skulle næsten ikke gøre noget for at redde Breel Embolos forsøg. Med et kvarter igen var rollerne dog byttet om.  Den schweiziske angriber kom først på et fladt indlæg, og så kunne Embolo og co. ellers gå amok.  Schweiz kom foran 1-0 og var nu i gang med at sende England ud af EM-turneringen.  Southgate kunne dog ånde lettet op kort tid efter. Saka reddede den engelske landstræner.  Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix Arsenal-stjernen trak bolden ind til venstrebenet, hvorefter han via en hård afslutning bragede bolden i mål. Så var det helt lige igen.  Og sådan var det også efter 90 minutter. Kampen skulle derfor ud i forlænget spilletid.  StraffedramaEngland fik den bedste start på den forlængede spilletid. Efter 95 minutter var de tæt på at komme foran.  Declan Rice sendte en kanon mod mål, men Yann Sommer i det schweiziske mål var vaks og fik puffet bolden til et hjørnespark, som der ikke kom noget ud af.  Jude Bellingham havde også en god mulighed, mens Schweiz ramte overliggeren direkte på et hjørnespark, men flere mål kom der ikke.  Derfor skulle det hele afgøres fra straffesparkspletten. Her fik England den perfekte start.  Cole Palmer scorede på sit forsøg, og Manuel Akanjis halvsløje forsøg blev bagefter snuppet af Jordan Pickford. Jude Bellingham og Fabian Schär var herefter sikkerheden selv, og så var det Sakas tur. Arsenal-spilleren brændte ved seneste EM, men denne gang fik han taget revanche med en stensikker scoring.  Foto: Kenzo Tribouillard/AFP/Ritzau Scanpix Schweiz var presset, men de levede fortsat efter Xherdan Shaqiris straffesparksscoring.  Så var det Ivan Toneys tur, og Brentford-spilleren var sikkerheden selv, selvom Sommer hoppede den rigtige vej.  Schweiz scorede lige så sikkert bagefter, og det betød, at Trent Alexander-Arnold kunne afgøre det hele.  Liverpool-spilleren hamrede bolden i mål, og dermed skød han England videre ved EM.  England skal i semifinalen møde vinderen af kampen mellem Holland og Tyrkiet.

Læs mere »

: Bold.dk | 2024-07-06 | 21:40:23 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Reddet fra pletten: England sneg sig videre efter straffedrama "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Flere nyheder

Læs mere »

Læs mere »

29-årig alvorligt tilskadekommen efter knivstikkeri

Læs mere »

Aarhusianer blev millionær på toilettet: - Jeg var i chok!

Læs mere »

Kardashian forsvarer drabsdømte brødre: - De er ikke monstre!

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Skadet Spurs-midt misser resten af sæsonen   Fremad Amager henter midtbanespiller i Vejle   Kan aktier ramme nye rekorder? Her er tre mil   Lindstrøm og Napoli spillede sig i Super Cup-   Nybrud skaber splittelse: »Det ville være en   Vilde scener: Carl Lange skød Vålerenga op i   Viaplay-aktien i stort hop efter godkendt red   J.D. Vances intellektuelle sejr i debatten ud
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30