B.93 og Hillerød delte i målløs fredagskamp

: Bold.dk | 2024-08-23 | 21:30:22
Hele artikel om B.93 og Hillerød delte i målløs fredagskamp findes på Bold.dk
B.93 og Hillerød Fodbold skød med løst krudt fredag aften i NordicBet Ligaen, hvor kampen endte 0-0 mellem de to mandskaber.  Mens bolden rullede i vindblæste Aalborg i 3F Superligaen, var der også gang i NordicBet Ligaen fredag aften.  Her var Hillerød Fodbold på besøg hos B.93 på Østerbro Stadion.  Her havde Christian Lønstrup sin vanlige anfører tilbage i truppen, men han er fortsat ikke klar til en startplads, hvorfor han var at finde på bænken. Det var generelt en kamp, der var præget af en noget defensiv tilgang fra begge mandskaber, hvorfor de helt store chancer aldrig for alvor bød sig.  Adrian Kappenberger var dog kort inde i første halvleg tæt på at give hjemmeholdet lidt af en gave, da han tog et dårligt træk på en tilbagelægning.  Førsteberøringen hoppede fra ham, og så var det ikke meget, Osman Addo manglede, før han kunne stjæle bolden.  Kappenberger fik dog rejst sig kort efter, for her sparkede Gergers Lauritzen-Arndal et kæmpe hul i luften, og så faldt bolden til Nicolai Thomsen, som var fri foran mål.  Thomsen afsluttede, men Kappenberger var lynhurtigt ude af sit mål og reddede kastanjerne ud af ilden.  Ikke lang tid efter var det så udeholdets tur til at angribe, og det endte med en halvflugter fra Lucas Boje-Larsen, men Michael Falkesgaard parerede skuddet til hjørnespark. Falkesgaard skulle vise sine kvaliteter igen senere i halvlegen, da Adrian Justinussen smækkede et listigt indlæg i boksen.  Bolden ramte jorden og hoppede mod det lange hjørne, men Falkesgaard diskede op med en fornem redning.  Det endte med en målløs første halvleg, og anden halvleg skulle vise sig ikke at være synderligt meget anderledes.  For den begyndte præcist som den første.  Der var fortsat sporadiske chancer i begge ender, men hverken af holdene havde det, der skulle til for at få det forløsende åbningsmål.  Det gjorde, at Hillerøds Alicino forsøgte sig fra distancen med et kvarter igen.  Det endte med et knækspark med masser af kvalitet i, og havde det ikke været for Falkesgaard, havde Hillerød været i front på et drømmemål. Fem minutter senere pressede Hillerød på igen, og denne gang var det Solomon Opoku, der modtog bolden på kanten af B.93-feltet. Han satte en bred inderside på bolden, som lige akkurat kyssede stolpen og gik forbi mål.  B.93 kunne ånde lettet op, men der var også en kedelig nyhed, for målmand Falkesgaard var nødsaget til at lade sig udskifte.  Aris Vaporakis kom på banen i stedet for Falkesgaard, men han havde ikke ret meget at se til, mens kampen lige så stille roligt lakkede mod enden.  Det endte derfor 0-0 på Østerbro Stadion i fredagens kamp i NordicBet Ligaen.