7-0: Barcelona udraderede Valladolid

: Bold.dk | 2024-08-31 | 19:50:23
Hele artikel om 7-0: Barcelona udraderede Valladolid findes på Bold.dk
Valladolid havde ikke en chance i lørdagens opgør mod Barcelona, som endte med at vinde med hele 7-0. Estadio Olimpico dannede lørdag aften rammen om La Liga-opgøret mellem Barcelona og Valladolid. Her endte det på ingen måde godt for det gæstende mandskab, der efter 20 minutters spil indkasserede for første gang, da Raphinha prikkede bolden i kassen ved fjerneste stolpe. Herefter skulle der blot gå fire minutter, før den endnu engang var gal. Robert Lewandowski modtog en høj bold fra Lamine Yamal, hvorefter polakken sparkede den ind under keeperen og gjorde det til 2-0. Blaugrana var dog ikke færdige med at straffe de sagesløse gæster. Kort før pausen udbyggede Jules Kounde således yderligere, da han var vågen efter et hjørnespark og sparkede bolden op i nettaget. Hjemmeholdet kunne dermed gå til pause med en føring på 3-0. Man var dog slet ikke færdig med at vise prøver på målnæsen. Målfesten fortsætterEfter 64 minutters spil landede bolden foran Raphinha efter en omgang flipperspil i feltet, og så kunne brasilianeren sende sin anden scoring i kassen. Raphinha var i det hele taget i stort spilhumør lørdag aften, og otte minutter senere fuldendte han sit hattrick, da han samlede en perfekt bold op fra Yamal og sparkede den i kassen til 5-0. Nyindkøbte Dani Olmo ville dog også lege med.  Efter 83 minutter tog han en fornem dribletur i feltet, hvorefter han krøllede den sikkert ind i netmaskerne. Man skulle dermed tro, at Barca ville lette foden fra speederen, men allerede et par minutter senere bankede man det sidste søm i Valladolid-kisten, da indskiftede Ferran Torres kom forrest på et skarpt indlæg og gjorde det til slutresultatet 7-0. Barcelona har nu vundet fire kampe på stribe og indtager i skrivende stund førstepladsen i La Liga.