Markspiller på mål da Lukaku kickstartede Napoli-comeback

: Bold.dk | 2024-08-31 | 23:20:23
Hele artikel om Markspiller på mål da Lukaku kickstartede Napoli-comeback findes på Bold.dk
Napoli mødte Parma på hjemmebane lørdag aften. Parma havde en markspiller mellem stængerne i kampens sidste kvarter grundet et rødt kort, og det udnyttede nyerhvervelsen Romelu Lukaku, der scorede. Kampen endte 2-1 til Napoli efter to sene mål. Der er intern krig i Napoli. Stjerneangriberen Victor Osimhen kan ikke blive enig med klubbens bagland, og det lader til, at det går ud over spillet på banen. Osimhen, der slet ikke er registreret til Napolis Serie A-trup, var derfor ikke med i truppen. I hvert fald havde de tidligere italienske mestre det svært mod Parma på hjemmebanen, Stadio Diego Armando Maradona. Et Parma-hold, der har haft en hæderlig sæsonstart. Efter 19 minutter fik gæsterne et straffespark, og her leverede angriberen Ange-Yoan Bonny, som kunne gøre det til 1-0. Og trods et smalt overtag resten af første halvleg, så kunne hjemmeholdet ikke udligne. Det samme var tilfældet fra anden halvlegs start. Napoli sad på spillet, men længe uden eksekvering. Markspiller på målOg det var endda på trods af, at Zion Suzuki blev sendt tidligt i bad efter 75 minutter. Parmas målmand formåede at få to gule kort. Herefter skulle markspilleren Enrico Del Prato ind mellem stængerne, da Parma-mandskabet ikke havde flere udskiftninger tilbage. Og det udnyttede en vis belgisk målræv. Fordi Romelu Lukaku, som kom ind til sin Napoli-debut efter en times spil, kunne hjælpe på scoringstavlen to minutter inde i tillægstiden. Her befandt belgieren sig på et godt sted inde i feltet, hvorfra han bragede bolden i kassen til 1-1. Og få minutter senere var det André-Frank Zambo Anguissa, der også kunne score fra en plads inde i feltet med et præcist hovedstød. 2-1, hvilket også blev kampens endelige resultat. Dette på trods af at Parma næsten udlignede i kampens 106. minut. Napoli hopper op på fjerdepladsen i Serie A.

: Bold.dk | 2024-08-31 | 23:20:23 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Markspiller på mål da Lukaku kickstartede Napoli-comeback "

Absurd koncept: Egern går amok med pistol

Japanske aktier oplever største fald siden 19   Banker kæmper imod ny digital euro til danske   Liverpool sender back på græs i Blackburn   EU og USA er på vej med endnu en dataoverførs   Yaya Sanogo er klar for sin niende klub   Efter voldsom kritik: Nu taler han   Ny dansk forskning har afgørende nyt til dem,   Dansker udvikler banebrydende opfindelse til   Hjulmands svære fravalg: Dreyer har imponeret   Lars Friis og Sparta Prag buldrede videre   59-årig dræbt i ulykke   Grøn ildkugle eksploderer over Jorden   Analyse: Bliver Trump udelukket fra præsident   “Læg fordommene om seniorer væk og kom foran   Pogacar svarer igen på kritik: Man forærer ik   Flere biler i sammenstød   Styrelse kom med tastefejl til at lægge tre å   HSV forlænger med Tim Walter til 2024   Debat: Stop klynkeriet - AI-teknologien vil g   Engelsk stjerne spillede hovedrolle i Real Ma   Bente Klarlund: Lægevittighed er ved at blive   Kendt erhvervsmand skal i fængsel: Dømt for v   Specialstyrker overmander kvinde barrikaderet   Hackere bruger falsk Android-app til at stjæl   lidt off topic om topskat   Håbløs happy ending: Ikke flere drugs til de   Lille dims gør kortbetaling uden internet mul   Haaland hyldes på ny: En af hans bedste kampe   Titorelli og Praktisk Gris   Dansk speedwaykører misser podiepladserne i P   Braithwaites fremtid er på plads   Premier Manager: Han er rundens scoop   Runde i par sender Rasmus Højgaard i top-3   DBU bekræfter: Vi stemmer ja   Forældre dræbt i ulykke: Sådan går det børnen   Analyse: Nikki Haley i direkte angreb på USA´   Donald Trump afviser ny debat mod Harris   Danish Crown lægger sig fladt ned i principie   Dramatisk brud med hustruen: Nu tager stjerne   FIFA-boss kalder nyt dommertiltag for afgøren   En ufortalt historie: Skal man bare lade tys   Jordan aflyser topmøde med Joe Biden efter ek   Joø£o Félix meldes på plads i Chelsea   Mads Pedersen og Uttrup Ludwig er årets cykel   Holger svinger kortet: Har budt på luksusvill   Nu åbner 3,5-procentslånet     Fodboldspiller mødte ikke op - ankesag sparke   Filmen forudså både virtual reality-porno og   En sejr i ti kampe - Jon Dahl og Blackburns n   Bidens talskvinde blev sat til at forklare, h