Eriksen blev dobbelt målscorer i knusende 7-0-sejr

: Bold.dk | 2024-09-17 | 23:30:24
Hele artikel om Eriksen blev dobbelt målscorer i knusende 7-0-sejr findes på Bold.dk
Christian Eriksen var i hopla, da Manchester United vandt med hele 7-0 over Barnsley og avancerede i Carabao Cup. Tirsdag aften dannede Old Trafford rammen om Carabao Cup-opgøret mellem Manchester United og Barnsley. Her startede Christian Eriksen endnu engang inde for hjemmeholdet, og det skulle vise sig at være en ganske glimrende idé. Efter et kvarters spil kickstartede Marcus Rashford det, der skulle blive en målfest på drømmenes teater, da han efter en flot dribletur sparkede den køligt i kassen til 1-0. Den føring blev fordoblet efter 34 minutters spil. Antony blev nedlagt af Barnsley-keeperen og fik derfor et straffespark. Det tog han sig selv af og bragte United i front med 2-0. Garnacho ville dog også lege med. Kort før pausen udbyggede han føringen yderligere, da han var først over en tilfældig bold, som han sparkede ind i netmaskerne. Hjemmeholdet kunne dermed gå til pause med en stensikker 3-0-føring. Men den argentinske offensivspiller var ikke færdig med at vise prøver på målnæsen. Fire minutter inde i anden halvleg modtog han en perfekt dybdebold fra Christian Eriksen og krøllede den iskoldt ind i kassen. United styrede dermed mod en knusende sejr på hjemmebanen i Manchester, hvor man blev ved og ved med at presse på for flere scoringer. Og det lykkedes man i den grad med. Efter 58 minutter sparkede Marcus Rashford således sin anden scoring ind i netmaskerne og gjorde det til 5-0. Eriksen! Og så var der ellers dømt Christian Eriksen-show på Old Trafford. Efter 81 minutter startede danskeren et angreb midt på banen, hvorefter han løb med ind i feltet. Her modtog han bolden fra Bruno Fernandes og sendte sin første sæsonscoring ind bag en prisgivet Barnsley-keeper. Der var dog mere fynsk magi i vente.  Blot tre minutter senere blev Eriksen spillet helt fri på kanten af feltet, hvorfra han på fremragende vis krøllede sin anden scoring i mål til stor jubel for hjemmepublikummet. Manchester United lykkedes dermed med at hente en knusende 7-0-sejr over Barnsley i Carabao Cup efter en flot, flot præstation af Christian Eriksen og co.