Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Bah på tavlen: Benfica ydmygede Atlético

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-10-02 | 23:20:23
Hele artikel om Bah på tavlen: Benfica ydmygede Atlético  findes på Bold.dk
Alexander Bah scorede for SL Benfica i aftenens Champions League-opgør, hvor portugiserne bankede Atlético Madrid med hele 4-0.  Onsdag aften tog Benfica imod Atlético Madrid i anden runde af Champions Leagues ligafase, og værterne havde danske Alexander Bah med fra start igen.  Danskeren skulle vise sig at spille en stor rolle.  Benfica startede kampen flot og satte sig hurtigt på bolden, hvilket resulterede i flere gode chancer.  De fik også allerede konverteret efter 13 minutter, da brandvarme Kerem Aktürkoğlu satte sidste fod på et fornemt oplæg af norske Fredrik Aursnes, som netop havde erobret bolden højt i banen.  Første halvleg blev også afsluttet med hjemmeholdet i førersædet, og græske Vasilios Pavlidis havde en kæmpe mulighed for at fordoble Benfica-føringen lige inden pausefløjt. Afslutningen gik dog snert forbi.  Dermed førte Bah og co. 1-0 ved pausen, men mange flere mål lå i vente.  Ren massakre  Diego Simeone byttede tre mand i pausen i håbet om, at hans Atlético-mandskab skulle få bedre fat, men det modsatte viste sig.  Conor Gallagher var én af dem, der kom på banen til anden halvleg, og englænderen begik allerede straffe efter mindre end fire minutter ved en stempling på førnævnte Pavlidis.  Bundrutinerede øngel di Marø­a var sikkerheden selv fra pletten, og dermed kom Benfica på 2-0.  To blev såmænd også til tre små tyve minutter senere, og 3-0-scoringen var med dansk afsender, for selvom Alexander Bah huserer på højrebacken, var han med oppe på hjørnespark.  Det skulle vise sig at være en fornuftig beslutning, for Bah stangede Jan-Niklas Bestes suveræne indlæg i nettet og sendte hjemmepublikummet på den anden ende. Du kan se scoringen øverst i artiklen her.  Som om Atlético, der altid har været kendt for robust forsvarsspil, ikke havde fået nok, ville Orkun Kökçü også lege med.  Tyrkeren satte sidste søm i spaniernes kiste, og dermed tager Benfica en utrolig 4-0-sejr.  Med aftenens resultat har portugiserne maksimumpoint efter de to første Champions League-runder, mens Atlético var kilometer fra at kunne følge op på første rundes sejr over Leipzig.  Alexander Bah spillede en strålende kamp og kunne lade sig udskifte efter 85 minutters spil.