Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Vildt drama: Juve snød Leipzig trods keeper-udvisning

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-10-02 | 23:20:23
Hele artikel om Vildt drama: Juve snød Leipzig trods keeper-udvisning findes på Bold.dk
Der var underholdning for alle pengene, da RB Leipzig og Juventus delte i porten med 2-2 i Champions League.  Onsdag aften jagtede Leipzig oprejsning i Champions League, efter at tyskerne tabte den første kamp til Atlético Madrid.  Juventus er i strålende form og slog sikkert PSV i første runde.  Dagens opgør skulle vise sig at blive særdeles dramatisk, men det startede anderledes ærgerligt - i hvert fald for de italienske gæster, der måtte foretage to udskiftninger på de første ti minutter som følge af skader.  Desværre for Juventus kom de også bagud efter en halv time, da Benjamin Å eÅ¡ko flot hakkede Leipzig foran med et tordendrøn af en afslutning.  En relativt jævnbyrdig første halvleg sluttede, efter syv minutters spilletid, med en 1-0-stilling i de tyske værters favør.  Et drama af dimensioner  I starten af anden halvleg var Juventus millimeter fra at svare tilbage, men Teun Koopmeiners afslutning endte på stolpen.  Heldigvis kunne hollænderen se sin serbiske holdkammerat, DuÅ¡an Vlahović, udligne minuttet efter, da skarpretteren kom forrest på et glimrende indlæg af Andrea Cambiaso fra venstre.  Herefter var det tydeligt, at Leipzig ikke var tilfredse med 1-1. Loø¯s Openda ramte således også træværket blot tre minutter efter Vlahović´ mål.  Blot seks minutter senere fik tyskerne så den ultimative hjælp.  Juventus-keeper Michele Di Gregorio modtog nemlig en direkte udvisning efter at have taget med hænder uden for feltet, og kort tid efter fik Leipzig også straffespark.  Her tog Weston McKennie albuen til hjælp, da han stod i muren ved et frispark, og det blev, efter et VAR-tjek, straffet prompte.  Benjamin Å eÅ¡ko var sikkerheden selv. 2-1 til Leipzig.  Vanvittigt Juventus-comeback  Hvis man så troede, at hjemmeholdet kørte sejren sikkert hjem en mand i overtal, tog man helt, helt fejl.  DuÅ¡an Vlahović var nemlig ikke færdig med at brillere for gæsterne, og serberen udlignede således for anden gang i kampen på et fantastisk mål, som du kan nyde øverst i artiklen her.  På helt utrolig vis endte Thiago Mottas mandskab også med at snuppe det hele, da indskiftede Francisco Conceiçø£o bankede 3-2-scoringen i nettet og sikre Juventus tre point.  Dermed er italienerne på seks point efter de to første Champions League-runder, mens Leipzig storskuffer og taber på ny.  Danske Yussuf Poulsen kom på banen i minut 88 for tyskerne.

Læs mere »

: Bold.dk | 2024-10-02 | 23:20:23 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Vildt drama: Juve snød Leipzig trods keeper-udvisning "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Kendte arkitekter blev sure. Nu fjerner medie   Lunar taber trecifret millionbeløb og udskyde   LIVE: Følg pressemødet forud for EM-kampen mo   Transportminister vil fjerne fire af ti af si   Ny biografi om Elon Musk viser et ekstremt sy   Debat: Det er for farligt for de unge at best   Depeche Mode vender tilbage til Danmark til f   Superliga-klub belønner student   Papegøjehær invaderer by: Kaos, strømsvigt og   Facebook og Instagram vil nu bede brugere i E   Danske aktier presset 2 pct. tilbage i septem   Løkke indkalder partier til møde om koranafbr   Den græske kong Konstantin indlagt i kritisk   Microsofts lancerer tre nye sikkerhedstjenest   Brøndby ydmyget i Farum: Taber 1-4 til FC Nor   Oplev min by: »Det er en fantastisk restauran   Bekræftet: Valencia og Cavani går hvert til s   Historisk fund: - Vanvittigt   Countrysanger og skuespiller Kris Kristoffers   Vendsyssel finder ikke afløser internt: Vi er   Flyselskab dømt: Gav robotten skylden   Norske elbusser kæmper mod vintervejret. Det
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30