CL-chok: Real jokkede i spinaten mod Lille

: Bold.dk | 2024-10-02 | 23:20:23
Hele artikel om CL-chok: Real jokkede i spinaten mod Lille findes på Bold.dk
Real Madrid tabte onsdag aften med 0-1 til Lille i Champions League. Jonathan David scorede kampens enlige mål på et straffespark. Real Madrid har netop leveret et særdeles overraskende og skidt resultat i Champions League. Carlo Ancelottis stjernespækkede mandskab tabte onsdag aften med 0-1 til Lille, der i overtiden af første halvleg scorede kampens enlige mål på et straffespark.  Det var den canadiske angrebsprofil Jonathan David, der sikkert tog sig af den gyldne mulighed fra 11-meter-pletten, som Lille fik tildelt, efter at Eduardo Camavinga ramte bolden med hånden i eget felt.  Dommeren blev af VAR beordret ud til sidelinjen for at se situationen igennem, og herefter pegede han altså på pletten til stor jubel for hjemmeholdet og dets fans.  Ud over en stor chance til startdebutanten Endrick var Real Madrid generelt tandløse i første halvleg, mens de efter pausen kom bedre med.  Særligt mod slutningen lagde de forsvarerende Champions League-mestre tryk på Lille.  Den franske klubs keeper Lucas Chevalier måtte med knap fem minutter tilbage af den ordinære spilletid diske op med en dobbeltredning, da Antonio Rüdiger var truffet med frem og modtog bolden i en god position. Kort efter løb Arda Güler helt fri i Lilles felt, hvor han modtog et godt indlæg, men desværre for Real Madrid var Chevalier igen på plads med en god redning.  Lille endte med at holde stand og slog således Real Madrid med 1-0.  Se Champions League-stillingen her. Brugge vandt snævertAndetsteds i Champions League vandt Club Brugge med 1-0 over Sturm Graz.  Christos Tzolis scorede kampens enlige mål på oplæg fra den tidligere FC Midtjylland-spiller Raphael Onyedika.  Andreas Skov Olsen startede inde for Brugge, men blev pillet ud i pausen. Casper Nielsen så hele kampen fra bænken. Hos Sturm Graz startede Mika Biereth, William Bøving og Tochi Chukwuani alle inde.