Hermansen fik første clean sheet

: Bold.dk | 2024-10-05 | 18:40:24
Hele artikel om Hermansen fik første clean sheet  findes på Bold.dk
Det lykkedes endelig Leicester-keeper Mads Hermansen at holde buret rent i Premier League, da AFC Bournemouth blev besejret med 1-0. Både Victor Kristiansen og Mads Hermansen startede endnu engang inde for Leicester, da holdet lørdag eftermiddag tog imod Bournemouth hjemme på King Power Stadium.  Det tog ikke ret lang tid for danskerklubben at bringe sig foran, da Facundo Buonanotte hamrede Leicester foran med 1-0 efter 16 minutters spil.  Argentineren modtog en dybdebold fra formstærke James Justin, og med et par gode træk ind i banen bragte han sig i en god position, hvorfra Brighton-lejesvenden hamrende bolden sikkert op i nettaget. Du kan se den flotte scoring øverst i artiklen her. I den efterfølgende periode var Bournemouth marginalt bedst med Antoine Semenyo meget på bolden i Victor Kristiansens side, men rigtig farligt blev det ikke.  Dermed førte Leicester 1-0 ved pausen og kunne så småt dufte Premier League-sæsonens første clean sheet.  I anden halvleg trådte gæsterne dog på speederen, og fem minutter inde kom Ilya Zabarnyi millimeter fra en udligning, da stopperen headede på stolpen.  Tre minutter senere var det Ryan Christies tur til at forsøge sig, men Mads Hermansen afværgede sikkert skottens langskud.  Efter 66 minutter troede Bournemouth så, at de havde fået udlignet.  Et frispark fra Lewis Cook strøg hele vejen i nettet, men heldigvis for Leicester forstyrrede Evanilson Mads Hermansens udsyn og blev dermed dømt offside.  Det var dog Bournemouth her, der og alle vegne, og træværket var da heller ikke færdigt med at vibrere.  Dango Ouattara ramte således overlæggeren på et hovedstød efter 72 minutter, og det begyndte at trække op til en udligning.  Det lykkedes dog aldrig Bournemouth at få læderet over stregen, og dermed fortsætter Mads Hermansen sin fornemme form med Premier League-sæsonens første clean sheet.  Jannik Vestergaard sad fortsat ude med en tåskade for Leicester, mens Philip Billing endnu engang slet ikke var i Bournemouths trup.