Manchester City-comeback i tæt affære

: Bold.dk | 2024-10-05 | 18:40:24
Hele artikel om Manchester City-comeback i tæt affære findes på Bold.dk
Fulham var tændte, da de mødte Manchester City. Men det var den forsvarende Premier League-mester, der kom sejrrigt ud med en 3-2-ligasejr. Fulham kom flyvende ud til udebaneopgøret lørdag mod Manchester City i Premier League. Og det var også gæsterne fra London, der kom først på måltavlen. Knap en halv time inde i opgøret stod Andreas Pereira klar inde i feltet, da bolden kom trillende. Fra en gunstig position bragede han den i mål, og Fulham gik amok. Føringen holdt dog ikke længe, da kroatiske Mateo Kovacic eksekverede efter en dødbold kort efter. 1-1 ved pausen. Tæt til det sidsteFørste halvleg var i høj grad præget af et upræcist Fulham-hold, der kom frem til et hav af chancer. Og fra anden halvlegs start viste City, hvordan det skulle gøres. Efter få minutter var det nemlig igen Kovacic, der kunne hamre en hård bold i kassen. Herefter kom især Adama Traore frem til et par muligheder for gæsterne, men Ederson stod gang på gang godt placeret i City-målet. Efter 82 minutter var det i stedet hjemmeholdets Jeremy Doku, som så godt som lukkede kampen, da han via et langskudsmål gjorde det til 3-1. Det blev dog ikke kampens sidste scoring, da Rodrigo Muniz kort før tid reducerede. Men trods et højt pres fra Fulham kom der ikke flere mål i kampen. Det endte dermed 3-2 til Manchester City, der holder sin andenplads i Premier League. Fulham ligger nummer seks.