Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Tre straffe og rødt kort: Girona vandt vild kamp i overtiden

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-10-06 | 17:10:24
Hele artikel om Tre straffe og rødt kort: Girona vandt vild kamp i overtiden findes på Bold.dk
Efter en hæsblæsende og medrivende kamp, der bød på tre straffespark og et rødt kort, trak Girona sig sejrrigt ud af kampen mod Athletic Club i overtiden.  Søndag eftermiddag tog Girona imod Atheltic Club.  Der var smæk på fra start af, men kampens hidtil største chance måtte dog siges at være efter 28 minutter. Her fik gæsterne nemlig et straffespark, som Alex Berenguer dog brændte.  I stedet skulle dødvandet blive brudt i den anden ende, da Yaser Asprilla sendte Girona foran. Føringen holdt i to minutter, da det lykkedes Athletic Club at svare hurtigt igen.  Efter pausen fik baskerne endnu en chance fra ellevemeterpletten.  Denne gang fik Ander Herrera ansvaret, men også han misbrugte sit forsøg. Da kampen gik i overtid med 1-1 på stadiontavlen, lugtede det længe af uafgjort.  Det fik Aitor Paredes lavet om på.  Han trak to gule kort inden for to minutter, hvor af det første kostede et straffespark - kampens tredje af slagsen.  Girona formåede at gøre, hvad gæsterne ikke kunne. Cristhian Stuani scorede fra pletten, og hans mål efter 99 minutter afgjorde opgøret.  Girona vandt den højdramatiske kamp 2-1.